Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Maja Di @ 2022 02 07, 15:11)
vėl apie save?
Lyg būtų dėl ko protestuot.... biggrin.gif  Bet jei vien iš neturėjimo ką veikti, tai yra įdomesnių dalykų.

na taip apie save, as gi isvykau. Nemanau, kad lietuviai kada sugebes susiorganizuoti ir apsijungti, kad valdzia ju nedulkintu istisai...
Milijonam zmoniu pasaulyje atrodo, kad yra. Bet naciu Vokietijoje, ar naciu okupuotoje Lietuvoje irgi daug kas maste, kad viskas gerai, cia zinai nuo paziuru i gyvenima, vertybiu viskas priklauso mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 07, 15:11)
vėl apie save?
Lyg būtų dėl ko protestuot.... biggrin.gif  Bet jei vien iš neturėjimo ką veikti, tai yra įdomesnių dalykų.

Tai va būtent: o protestuot Lietuvoj dėl ko? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 07, 15:21)
o dėl ko ten planavo blokuot gatves?</p>

O tu nezinai kas Kandoje ir kitose salyse vyksta? delfis nepranese? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 07, 15:23)
O tu nezinai kas Kandoje ir kitose salyse vyksta? delfis nepranese?  bigsmile.gif

Pranešė. Ir labai gerai žinom, kas ten vyksta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

tai sakai, as tau per sudetinga suprasti? bigsmile.gif
Papildyta:
nu pvz cia? kas cia per mintis?
Papildyta:
prie ko cia tai? tu ka su draugem neini pramogauti? doh.gifunsure.gif
blogai itari, viskas visiskai atvirksciai unsure.gif
Papildyta:
bet as taves klausiau butent apie ta tavo issireiskima be turinio, ne apie idomuma, ne apie kavos gerima.

Man is vis lyginimasis kas geresnis juokingas, na bet ka padarysi, va tu pvz manaisi uz mane esanti geresne, vien del to, kad lietuviu klb gramatika geriau zinai, na ka dabar , man tave diskriminuoti del to? biggrin.gif

Aš geresnė už tave kam? Aš apie tave išvis negalvoju.

Bet su tokiu žmogum kaip tu aš neturėčiau noro bendrauti. Vien jau dėl to, kad juodini Lietuvą. Čia esminis momentas-su parsidavusiais rasiejai man ne pakeliui. Man būtų gėda.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 07, 16:21)
o dėl ko ten planavo blokuot gatves?</p>

Tai man irgi nelabai aišku. Sako dėl laisvės, bet gi davė jiems tą laisvę. Jie ko gero patys nebežino dėl ko nori protestuot

QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 07, 16:23)
O tu nezinai kas Kandoje ir kitose salyse vyksta? delfis nepranese?  bigsmile.gif

Tai ar kreipia kas dėmesį į juos, pirštu apie smilkinį pasukioja ir tiek. Bet va duota laisvė durniams tai ir durniuoja.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 07, 15:25)
Pranešė. Ir labai gerai žinom, kas ten vyksta biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

rusai puola? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 07, 16:26)
Bet su tokiu žmogum kaip tu aš neturėčiau noro bendrauti. Vien jau dėl to, kad juodini Lietuvą. Čia esminis momentas-su parsidavusiais rasiejai man ne pakeliui. Man būtų gėda.</p>

Būtent 4u.gif, aš irgi su tokiais žmonėmis neturiu noro bendrauti.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 07, 15:26)
Aš geresnė už tave kam? Aš apie tave išvis negalvoju.</p><p>Bet su tokiu žmogum kaip tu aš neturėčiau noro bendrauti. Vien jau dėl to, kad juodini Lietuvą. Čia esminis momentas-su parsidavusiais rasiejai man ne pakeliui. Man būtų gėda.</p>

na pastebejau, akd rasia negalvodama smile.gif tai negeresne esi uz mane?
rukai daznai zolyte?
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 07, 15:28)
Tai man irgi nelabai aišku. Sako dėl laisvės, bet gi davė jiems tą laisvę. Jie ko gero patys nebežino dėl ko nori protestuot
Tai ar kreipia kas dėmesį į juos, pirštu apie smilkinį pasukioja ir tiek.  Bet va duota laisvė durniams tai ir durniuoja.

Kandaoje, taip labai daug zmoniu prisijungia ir vis toliau protestuoja, zmones ir kitose salyse jungiasi, tokie kaip tu tai ir sukalioja pirstus gal... unsure.gif
tai sakai viskgi laisve buvo atimta? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 07, 15:30)
Būtent 4u.gif, aš irgi su tokiais žmonėmis neturiu noro bendrauti.

ka tau reiskia juodinti Lietuva, ar kada nors ka nors pamelavau apie Lietuva? Juodinti, man reiskia smeisti.
Vat kad jus profes tame tai faktas, kad ir sios zinutes tam irodymas.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 07, 13:49)
As is vis nemanau, kad galima kokybiskai auginti 10 sunu, visiem gi jiem reikia meiles, demesio, kontakto asmenisko su seiminiku ir t.t. Tai toks pat biznis, kaip suniuku fermu, tiek, kad sunys turi geresnes gyvenimo salygas daznai ir nera taip daznai kergiami, tik tiek. Niekad nepirkciau suniuku ar kito gyvuno is tokiu biznieriu. Pateisinu tik geru veisliu sunu veisima, kai tai daroma su daug mazesniu skaiciumi gyvunu, kai laikoma 2-4 ne daugiau.

tikrai taip. Jie realiai aukojasi, kad visi kiti turėtų gražius šuniukus. Bet auka labai didelė, išties. Ir šita pusė šio reikalo aišku labai liūdna yra
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 07, 13:54)
Apie šunis išmanai tiek pat, kiek pilnatinė-nieko.</p><p></p>

tylėk debiliuke apsivariusi biggrin.gif ar jau išsiplovei savo šunį ar metai dar nuo plovimo nepraėjo? biggrin.gif
ir kaip pasiaiškinsi, kad tavo toks tobulas iš veislyno šuo nemėgsta kitų šunų, nesocializuotas pikčiurna ar bailys? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 07, 16:35)

Kandaoje, taip labai daug zmoniu prisijungia ir vis toliau protestuoja, zmones ir kitose salyse jungiasi, tokie kaip tu tai ir sukalioja pirstus gal... unsure.gif
tai sakai viskgi laisve buvo atimtabigsmile.gif
[

Jie mano, kad buvo atimta biggrin.gif , bet dabar gi grąžino, tai dėl ko protestuot? Pasipylė savaitgalį antivakseriai po barus biggrin.gif , atgavo laisvę, išsileido save iš kalėjimų biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 07, 13:54)
Apie šunis išmanai tiek pat, kiek pilnatinė-nieko.</p><p></p>

as apie sunis tirkai mazia ismanau, bet pasirodo vis tiek duagiau nei tu biggrin.gif tu net nezinai , kaip veisles keites ir buvo iskreiptos, kaip kankinasi tam tikru veisliu atstovai...cia jau tokie paprasti esminiai dalykai.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 07, 15:53)
Jie mano, kad buvo atimta biggrin.gif , bet dabar gi grąžino, tai dėl ko protestuot? Pasipylė savaitgalį antivakseriai po barus biggrin.gif , atgavo laisvę, išsileido save iš kalėjimų biggrin.gif .

tai mano ar buvo, jei jie tik mano, tai niekas tada negrazinta? manai svarbiausia tame buvo, kad negali i bara nueiti? unsure.gif

manai priverstinis skiepas, kad galetum isvykti is salies ar dirbti darba savo, nera laisviu suvarzymas, cia tik vaizduote? gal laisve is vis tik iliuzija?
Atsakyti