Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(paštininkė @ 2022 02 07, 14:40)
Kad pakartotum, ką pasakei? Atleisk, gal nesupratau...

kazin kodel? biggrin.gif
ka siandien parasiau, ka dar man rasyti?
Atsakyti

tai tame ir esme, kad pvz Burba raso trumpai, bet pilnai sugeba isreiskti minti, Pastinike ne visada raso trumpai, bet minties iki galo daznai neisreiskia pilnai ir manau pati ji to neneigs, nes tai daro speciali, jai taip patinka matyt, paraso nu spek ir pan..na gal tu sugebi geriau atspeti jos mintis, jus gi labai panasios, as tai nesugebu, as sugebu tik perskaityti ir suprasti teksta, neuzrasytu minciu neskaitau mirksiukas.gif

Burba yra primityvas, su visais jos nx ir ttt-todėl ją ir supranti...

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 07, 14:45)
kazin kodel? biggrin.gif
ka siandien parasiau, ka dar man rasyti?

Supratau. Viską tada taip ir fiksuojam.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 07, 14:45)
Burba yra primityvas, su visais jos nx ir ttt-todėl ją ir supranti...</p>

tai sakai, as tau per sudetinga suprasti? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 07, 14:47)
Supratau. Viską tada taip ir fiksuojam.

nu pvz cia? kas cia per mintis?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 07, 14:41)
Ji kas, triušiukas, kurį reiktų imti pramogaut? Įtariu, ji pramogauja daugiau už tave. Tu gi be namų nieko nematai. Paprašyk, gal diedas išsives kur?</p>

prie ko cia tai? tu ka su draugem neini pramogauti? doh.gif unsure.gif
blogai itari, viskas visiskai atvirksciai unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 07, 14:43)
Matai, tu net nesuvoki, kad ne turinyje esmė tada būna, o žmogaus pagarboje ir požiūryje į kitą žmogų. Man tikrai ne pakeliui su tuo, kuris mano, kad jo šeima geresnė, nes jie mat skirtingų lyčių. Tai tas pats, kas manyti, jog esi geresnis už kitą tik dėl to, kad esi baltasis. 

bet as taves klausiau butent apie ta tavo issireiskima be turinio, ne apie idomuma, ne apie kavos gerima.

Man is vis lyginimasis kas geresnis juokingas, na bet ka padarysi, va tu pvz manaisi uz mane esanti geresne, vien del to, kad lietuviu klb gramatika geriau zinai, na ka dabar , man tave diskriminuoti del to? biggrin.gif
Atsakyti
Tai, kaip suprantu, Vilniaus blokada fūrom, traktoriais ir elementariais Volkswagen nepavyko biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 07, 14:37)
Daugiausia tai su archyvais - mat apie tai rašiau biggrin.gif biggrin.gif  biggrin.gif 

Net neprivažiuočiau prie jos.

Va, man čia mįslė irgi rolleyes.gif

ne , apie tavo fb postus sneku mirksiukas.gif

vaje angel_sadangel.gif ir kodel? as nesikandzioju zinok ar tik saugi jautiesi per ekrana bendraudama? O su montekrista susitiktum? bigsmile.gif

misle? kokia cia misle, jei nesugebi suprasti elementaraus teksto, juk daznai ne tik manes nesuprantat, visu , kas tik ne jusu bendramintis. Nors gal trolinat ,nezinau.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 07, 14:57)
Tai, kaip suprantu, Vilniaus blokada fūrom, traktoriais ir elementariais Volkswagen nepavyko biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

neiznau neseku, bet nelabai ko galima is lietuviu tiketis, jie labai pasyvus, labai nemoka protestuoti, kantrus ir kencia arba pabega is salies ir tiek..
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 07, 14:58)
ne , apie tavo fb postus sneku  mirksiukas.gif

vaje  angel_sadangel.gif ir kodel? as nesikandzioju zinok ar tik saugi jautiesi per ekrana bendraudama? O su montekrista susitiktum? bigsmile.gif

misle? kokia cia misle, jei nesugebi suprasti elementaraus teksto, juk daznai ne tik manes nesuprantat, visu , kas tik ne jusu bendramintis. Nors gal trolinat ,nezinau.

Šnekėk, vaikeliuk, šnekėk. Ypač apie mano FB postus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 07, 15:00)
Šnekėk, vaikeliuk, šnekėk. Ypač apie mano FB postus 4u.gif

ne tikrai tokiu detaliu nesnekesiu, visi kas nores pasiskaitys, viesai pati gi pateikei, kas tu.
Bet jei ka rasau rasau ne is lempos, visada, visda tam yra pagrindimas. Keista, kad pati neigi, nors pati ir nurodei, kas tu ir tavo postai fb viesi.
viskas sia tema baigiau.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 07, 15:04)
viskas sia tema baigiau.

O aš nebaigiau, vaikeli?

Na, ir kas toliau?

Tyčia savo postus visiems prienamus padariau. Skaitykit ir permanykit, kas yra Lutukė, Bubė, Montevertė. Su kuo mums čia reikia susidurti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 07 vasario 2022 - 15:11
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 07, 15:06)
O aš nebaigiau, vaikeli?

Na, ir kas toliau?

tai tesk, ko manes klausi? sakei su manim net nesusitiktum, viskas dabar isizeisiu visam gyvenimui ir nedraugausiu lotuliukas.gif

na papasakok, kas ten per furu blokada, nesusiorganizavo lietuviai, kaip kanadieciai, prancuzai, italai ?nesugebejo?ir vel? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 07, 16:00)

neiznau neseku, bet nelabai ko galima is lietuviu tiketis, jie labai pasyvus, labai nemoka protestuoti, kantrus ir kencia arba pabega is salies ir tiek..

vėl apie save?
Lyg būtų dėl ko protestuot.... biggrin.gif Bet jei vien iš neturėjimo ką veikti, tai yra įdomesnių dalykų.
Atsakyti

vėl apie save?
Lyg būtų dėl ko protestuot.... biggrin.gifBet jei vien iš neturėjimo ką veikti, tai yra įdomesnių dalykų.

o dėl ko ten planavo blokuot gatves?

Atsakyti