Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Maja Di @ 2022 02 07, 13:58)
O tu žinai kiek paštininkė bendrauja? Skaitant jos žinutes, man ji daug laimingesnė už tave atrodo biggrin.gif

Lago visų antivakserių vėliavnešė biggrin.gif . Jie turi ir knygnešį ir vėliavnešę.

siek tiek dabar jau zinau biggrin.gif , ji gi cia savo varda ir pavarde pasisake, is pradziu nebuvau tikra kuri nes ten buvo 2 moterys, bet kai papasakojo apie brolius ir ju profesijas, na tai viskas ir susideliojo mirksiukas.gif daug kas susideliojo i vietas.
na laimes is zinuciu tikrai nesiimu sverti, kas kiek laimingas biggrin.gif kas nori tiek ir yra laimingas, tik apie laime jai nieko nerasiau, rasiau apie pasimegavima gyvenimu, tai siek tiek kas kita ar ne?

kada ji kokiam mitinge dalyvavo ar kaip protestavo? gal ko nezinau... bigsmile.gif
Atsakyti

Aš tai nzn kas ji tokia :D Blyn reikia susiimt ir suvestines kokias daryt :D

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 07, 14:10)
Būtent smile.gif Paštininkė tokia "su turiniu", kaip tuo tarpu Lutukė-garsiai skambantis puodas ir tiek.
Paštinininkė neturėtų ką su ta kalbėti jei susitiktų

ivardink koki zmogu, kuris tau su turiniu, idomus, kuris visiskai priesingu paziuru nei tu. bigsmile.gif

as tureciau mirksiukas.gif , su visais zmonem randu bendra kalba, tu nesijaudink, ziurek kiek cia atrandam kalbos biggrin.gif
ar pastininke, eitume kavos? bigsmile.gif ar nedristum su manim susitikti?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 07, 14:27)
bet kai papasakojo apie brolius ir ju profesijas, na tai viskas ir susideliojo  mirksiukas.gif daug kas susideliojo i vietas.
na laimes is zinuciu tikrai nesiimu sverti, kas kiek laimingas  biggrin.gif kas nori tiek ir yra laimingas,  tik apie laime jai nieko nerasiau, rasiau apie pasimegavima gyvenimu, tai siek tiek kas kita ar ne?

Prišilo? Ir bigsmile.gif Ką dabar pasakysi?
Atsakyti

ivardink koki zmogu, kuris tau su turiniu, idomus, kuris visiskai priesingu paziuru nei tu. bigsmile.gif

as tureciau mirksiukas.gif, su visais zmonem randu bendra kalba, tu nesijaudink, ziurek kiek cia atrandam kalbos biggrin.gif
ar pastininke, eitume kavos? bigsmile.gifar nedristum su manim susitikti?

Labai priklauso nuo pažiūros pobūdžio. Jei, pvz, žmogus tiki dievu, o aš-ne, tai mums netrukdys. Bet jei jis manys, kad jo šeima vertesnė už homoseksualų šeimą, man su tokiu žmogum kavos gėrimas tebūtų laiko gaišimas.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 07, 14:30)
<p>Aš tai nzn kas ji tokia biggrin.gif Blyn reikia susiimt ir suvestines kokias daryt biggrin.gif</p>

taigi dalinosi knyga savo, tiek, kad ten buvo 2 autores, tai nebuvau tikra, kuri ji, dabar jau aisku smile.gif Miela, gera jauna moteris, tik labai uzsisedejusi archyvuose biggrin.gif Tu gi Vilniuje pasiimk kur ja papramogauti kada , jau jus tai tikrai rastumet bendra kalba, abi filologes, tokiu pat paziuru, pasauleziuros mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 07, 14:33)
Labai priklauso nuo pažiūros pobūdžio. Jei, pvz, žmogus tiki dievu, o aš-ne, tai mums netrukdys. Bet jei jis manys, kad jo šeima vertesnė už homoseksualų šeimą, man su tokiu žmogum kavos gėrimas tebūtų laiko gaišimas.

na as klausiau apie su turiniu issireiskima. Tame ir esme, kad jus nurasot visus zmones, kurie visiskai priesingu paziuru, nei jus...O kad ten butu nebutu prasmes bendrauti su tokiu tai jau kas kita...
As manau visi zmones su turiniu, tiek, kad tas turinys gali visai nesutapti su musu turiniu ir tiek. Ir kartais visai naudinga ir idomu pasikausyti ir kitokiu turiniu, ka mes cia ir darom. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 07, 13:58)
O tu žinai kiek paštininkė bendrauja?

Daugiausia tai su archyvais - mat apie tai rašiau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 07, 14:10)
Paštinininkė neturėtų ką su ta kalbėti jei susitiktų</p>

Net neprivažiuočiau prie jos.

QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 07, 14:12)
O va tave vis "ne taip suprantame". Įdomu kodėl smile.gif</p>

Va, man čia mįslė irgi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 07 vasario 2022 - 14:38
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 07, 14:31)
Prišilo? Ir bigsmile.gif Ką dabar pasakysi?

jau pasakiau, ka norejau, o ka tu dar noretumei, kad pasakyciau? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 07, 14:37)
jau pasakiau, ka norejau, o ka tu dar noretumei, kad pasakyciau? bigsmile.gif

Kad pakartotum, ką pasakei? Atleisk, gal nesupratau...
Atsakyti

taigi dalinosi knyga savo, tiek, kad ten buvo 2 autores, tai nebuvau tikra, kuri ji, dabar jau aisku smile.gifMiela, gera jauna moteris, tik labai uzsisedejusi archyvuose biggrin.gifTu gi Vilniuje pasiimk kur ja papramogauti kada , jau jus tai tikrai rastumet bendra kalba, abi filologes, tokiu pat paziuru, pasauleziuros mirksiukas.gif
Papildyta:
na as klausiau apie su turiniu issireiskima. Tame ir esme, kad jus nurasot visus zmones, kurie visiskai priesingu paziuru, nei jus...O kad ten butu nebutu prasmes bendrauti su tokiu tai jau kas kita...
As manau visi zmones su turiniu, tiek, kad tas turinys gali visai nesutapti su musu turiniu ir tiek. Ir kartais visai naudinga ir idomu pasikausyti ir kitokiu turiniu, ka mes cia ir darom. biggrin.gif

Ji kas, triušiukas, kurį reiktų imti pramogaut? Įtariu, ji pramogauja daugiau už tave. Tu gi be namų nieko nematai. Paprašyk, gal diedas išsives kur?

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 07, 14:12)
Protingas žmogus žino, kaip vienu sakiniu pasakyti esmę. Durnas rašo paklodes ir vis tiek nieko nepasako.</p><p>Kiti kažkodėl Paštininkę supranta smile.gif O va tave vis "ne taip suprantame". Įdomu kodėl smile.gif</p>

tai tame ir esme, kad pvz Burba raso trumpai, bet pilnai sugeba isreiskti minti, Pastinike ne visada raso trumpai, bet minties iki galo daznai neisreiskia pilnai ir manau pati ji to neneigs, nes tai daro speciali, jai taip patinka matyt, paraso nu spek ir pan..na gal tu sugebi geriau atspeti jos mintis, jus gi labai panasios, as tai nesugebu, as sugebu tik perskaityti ir suprasti teksta, neuzrasytu minciu neskaitau mirksiukas.gif
Atsakyti

Matai, tu net nesuvoki, kad ne turinyje esmė tada būna, o žmogaus pagarboje ir požiūryje į kitą žmogų. Man tikrai ne pakeliui su tuo, kuris mano, kad jo šeima geresnė, nes jie mat skirtingų lyčių. Tai tas pats, kas manyti, jog esi geresnis už kitą tik dėl to, kad esi baltasis. 

Atsakyti