Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Beja, tavo brolis odontologas gana grazus vyrukas, toks vertas grieko biggrin.gifItariu ir tu gana grazi moteris ir jauna, kaip supratau, ko cia vaidini nuskriausta pencininke?

boze... 

Tau kas, diedo negana, kad vis dėl kitų seilėjiesi? :D 

Atsakyti

Klausyk,
Maziau skaityk propogandinio MELO.

Tamstoms jau kelis kartus patvirtino, kad virusai mutuoja ne del skiepu.
Taip pat visi sutinka, kad kuo maziau uzsikretusiu tuo maziau mutaciju.

Is tu dvieju teginiu COVID aferistu gauja, padaro kvaila isvada, kad vakcinos neskatina atspariu vakcinoms mutaciju. Jie zhulikai.

Vakcinomis uzkretimu, kaip matome sumazinti nepavyko. Todel virusas mutuoja daug ir vakcinos mutaciju nesumazino.

taciau vakcinos eliminuoja variantus, kurie vakcinoms neatsparus, tie variantai negali daugiau plisti, todel plinta tie kurie atsparus ir tampa dominuojantys. Rezultate - vakcina neveiia net tiems kamm ji buvo sukurta.

Jei sakysim SM banintu visas kuriu nickai prasideda ish A ar M tai tokiu nariu neliktu, atsirastu nariu kuriu nicku pirmos raides ne A ar M.

Siaip nickus pasirenka atsitiktinai, bet va tokiu atveju sumazhetu vienu nicku, jie ishnykttu, o padaugetu kitu

Logiška, sutinku. 

Dėl vakcinų efrktyvumo, tai tikrai taip.

Tiek, kad tas omicron atsirado ten, kur skiepijimo mąstai buvo ne kažką.

Atsakyti

Ne, tik intelektualiai padiskutavo biggrin.gifNa na. Pagyvensim -pamatysim.

Oi, dėkui už komplimentus. Tik tas mano jauniausias brolis jau toli gražu ne vyrukas, o gerokai pražilęs, bet sutinku, tikrai labai gražus vyras. Savo grieko fantazijas gali sau ir pasilikt, vis smagiau tau smile.gif

Na, ir už komplimentus man labai dėkui: ką jau čia prie visko ir savo grožiu jus traumuosiu biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifSavo metus aš čia kažkada rašiau: 472.

Tai juos tevienija protesto idėja. Daugiau ten bendro nieko nėra 😁

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 07, 13:09)
nu pvz mopsai viena seniausių veislių pasaulyje. Jeigu ką biggrin.gif</p>

keista, kad sakaisi labai daug zinai apie sunis ir renkiesi tai kaip argumenta, taip rusis buvo, o isvaizda, nezinai kaip pasikeitusi?

sunu veisimas daznai yra sunu gadinimas, invalidu kurimas, jie priveisti tokie, kad jau jiem sunku, skausminga kvepuoti, vaikscioti. Dalis suniuku jau nei pagimdyti patys negali ant tiek iskrypusi ju veisle.

The term, brachycephalic, defines short-muzzled dog with a flattened face. ... It is the result of a genetic mutation which alters the way that the bones in their skulls grow. As a result, the shape of their skull is wide and short.
Brachycephalic breeds can suffer from neurological (brain) problems because of their generally compressed skull shape. Syringomyelia is the most common of these; this is a painful condition where cavities or cysts form in the spinal cord.

O ir daugina butent tokius suniukus(toy breeds), nes gi jie paklausiausi. Negirdejau, kad kas turetu kokiu panasiu i vokieciu aviganius, labradorus ar pan suniuku fermas.

stai kaip sie sunys atrodo dabar
vartotojo įkelta nuotrauka

ir kai patrode seniau

man tas jusu veislynu garbinimas ir aiskinimas, kad ten jau pirkti suni tai jau sunu nekankinsi, yra ant tiek absurdiskas, kad as nezinau kaip tai isreiksti zodziais, taip gali zmogus sneketi, kuris visai nesirupina gyvunais, nesusivokia, kas i kaip daroma ir ka suniukai turi iskesti veisiami. Jum esme, kad patale per daug daznia neatsivedientu palikuoniu, gyventu patogiai ir butu seriama gerai ir viskas, visa kita jum nusispjauti.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 07, 13:18)
Tau kas, diedo negana, kad vis dėl kitų seilėjiesi? biggrin.gif

pasakyti komplimenta jusu pasaulyje vadinasi seiletis? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 07 vasario 2022 - 13:32
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 07, 14:08)

pastinike na gal tu labiau pabendrauk su zmonem gyvenime, tavo kalba tokia keista rimtai, tokia knygine, negyva, atrodo realybeje nesiorientuotum, kaip is archyvu. Nu tu sakei sirgai buvai prikaustyta prie lovos, bet dabar gi sakei vaikstai, tai kur bedos? Iseik i gyvenima juo pasimegauti, susirasksdraugu ivairiu, pabendrauk, gyvenciau Lt susitiktume kavos isgerti  mirksiukas.gif i kaima Lietuvos nuvaziuok, paziurek kaip zmones gyvena ir t.t. atordo salycio su realybe neturit, kelios jus cia kazkokiam knygu burbule gyvenat. unsure.gif

mano seses drauge buvo suparalizuota 15 m, paskui turejo kelias operacijas, ja atstate, liko tik puse veido siek tiek suparalizuota viena ranka ir koja, vaiksto, kalba, siek tiek sunkiau nei kiti, bet vaiksto. Ji isvyko gyventi i Londona, sukure seima, uzsiimineja dvasinem praktikom, meditacijom ir sake yra laiminga, nes taip pasirinko buti laiminga. O kokia turejo buti trauma paauglei va sitokia lemtis atejusi, bet ji ja iveike, neuzsiciklino, nevaidina auka.

Tu gal sau savo postą prisitaikyk. Bendrauk ir gyvai su žmonėmis, ne tik SM paklodes ausk. Ir gal pasirink būti laiminga. Nes čia tik jūs 3 amžinai nuskriausti ir viskuo nepatenkinti.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 07, 13:32)
Tu gal sau savo postą prisitaikyk. Bendrauk ir gyvai su žmonėmis, ne tik SM paklodes ausk. Ir gal pasirink būti laiminga. Nes čia tik jūs 3 amžinai nuskriausti ir viskuo nepatenkinti.

labai duag bendruaju su zmonem gyvenime, labai daug , su ivairiausiais, man tai patinka, na buvo 2 m tokie uzdaresni, bet jau pamazu gristam i normalu pasauli, O ir esu laiminga labai net, viskas gerai klojasi gyvenime, nieko netruksta, net pandemija man tik i nauda buvo. tongue.gif Beja rasyti cia man irgi miela ir smagu, o tau ne?
Kritikuoti valdzia , tai nelygu buti nelaimingu mirksiukas.gif atskirk tu asmenini gyvenima asmeniskumus ir diskusijas apie politika, valdzia ir valdzios daromus sprendimus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 07 vasario 2022 - 13:51

keista, kad sakaisi labai daug zinai apie sunis ir renkiesi tai kaip argumenta, taip rusis buvo, o isvaizda, nezinai kaip pasikeitusi?

sunu veisimas daznai yra sunu gadinimas, invalidu kurimas, jie priveisti tokie, kad jau jiem sunku, skausminga kvepuoti, vaikscioti. Dalis suniuku jau nei pagimdyti patys negali ant tiek iskrypusi ju veisle.

The term, brachycephalic, defines short-muzzled dog with a flattened face. ... It is the result of a genetic mutation which alters the way that the bones in their skulls grow. As a result, the shape of their skull is wide and short.
Brachycephalic breeds can suffer from neurological (brain) problems because of their generally compressed skull shape. Syringomyelia is the most common of these; this is a painful condition where cavities or cysts form in the spinal cord.

O ir daugina butent tokius suniukus(toy breeds), nes gi jie paklausiausi. Negirdejau, kad kas turetu kokiu panasiu i vokieciu aviganius, labradorus ar pan suniuku fermas.

e0a34c77ca3e.jpg

ir kai patrode seniau
85cb7e211b60.jpg
a1005f7325ca.jpg

man tas jusu veislynu garbinimas ir aiskinimas, kad ten jau pirkti suni tai jau sunu nekankinsi, yra ant tiek absurdiskas, kad as nezinau kaip tai isreiksti zodziais, taip gali zmogus sneketi, kuris visai nesirupina gyvunais, nesusivokia, kas i kaip daroma ir ka suniukai turi iskesti veisiami. Jum esme, kad patale per daug daznia neatsivedientu palikuoniu, gyventu patogiai ir butu seriama gerai ir viskas, visa kita jum nusispjauti.
Papildyta:

Veislynas veislynui nelygu. 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 07, 13:20)
Tai juos tevienija protesto idėja. Daugiau ten bendro nieko nėra 😁

kazka maisai Jurga pries nieka neprotestavo biggrin.gif tu bent zinai is vis apie ka kalba eina?
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 07, 13:36)
Veislynas veislynui nelygu. 

gal pradekim nuo to kad veisle veislei nelygi? visas invalidines veisles reiktu uzdrausti testi veisti, ju niekaip neimanoma veisti ju nekannkinant.
Toliau sakiau jau kad darbiniu sunu kaip aviganiai, labradorai ir t.t. veisimas visai kas kita, jie naudingos ir geros veisles ir palyginus sveikos, bet vel per ilgas veisimas yra sukuriamas genetiskai paveldimos ligos, nes per mazai sviezio kraujo veisleje. Todel man tas uzsicikliniams tik ant veislinio atordo mazu maziausiai idiotiskai.

Ir kuom iregistruotas veislynas, kuris turi 10-15 sunu geriau, nei seimos 1-2 sunys, kuriu jie specialiai nekergia, bet jei jie atsiveda palikuoniu juos atiduoda kitiem zmonem, be jokio noro pasiplenyti?

As is vis nemanau, kad galima kokybiskai auginti 10 sunu, visiem gi jiem reikia meiles, demesio, kontakto asmenisko su seiminiku ir t.t. Tai toks pat biznis, kaip suniuku fermu, tiek, kad sunys turi geresnes gyvenimo salygas daznai ir nera taip daznai kergiami, tik tiek. Niekad nepirkciau suniuku ar kito gyvuno is tokiu biznieriu. Pateisinu tik geru veisliu sunu veisima, kai tai daroma su daug mazesniu skaiciumi gyvunu, kai laikoma 2-4 ne daugiau.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 07, 13:10)
Ties tuo gal ir pabaikim, vaikeli unsure.gif

tu gali bet kada pabaigti, mano leidimo ar atsiklausimo nereikia. mirksiukas.gif

ai dar tas tavo idomus bendravimo budas daliniais sakiniais, labai sudetinga bendrauti taip, tikiuosi gyvenime issakai pilnai savo minti ir aiskiai, nes nu kiti zmones nera samanai ar aiskiaregiai, kad suprastu, ka tu ten susimastei galvoje. unsure.gif zinai kaip sako, vaiko lupom tiesa kalba biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 07 vasario 2022 - 13:52

e0a34c77ca3e.jpg

ir kai patrode seniau
85cb7e211b60.jpg
a1005f7325ca.jpg

Papildyta:

Apie šunis išmanai tiek pat, kiek pilnatinė-nieko.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 07, 14:35)
labai duag bendruaju su zmonem gyvenime, labai daug , su ivairiausiais, man tai patinka, na buvo 2 m tokie uzdaresni, bet jau pamazu gristam i normalu pasauli, O ir esu laiminga labai net, viskas gerai klojasi gyvenime, nieko netruksta, net pandemija man tik i nauda buvo. tongue.gif Beja rasyti cia man irgi miela ir smagu, o tau ne?
Kritikuoti valdzia , tai nelygu buti nelaimingu mirksiukas.gif atskirk tu asmenini gyvenima asmeniskumus ir diskusijas apie politika, valdzia ir valdzios daromus sprendimus doh.gif

O tu žinai kiek paštininkė bendrauja? Skaitant jos žinutes, man ji daug laimingesnė už tave atrodo biggrin.gif
Lago visų antivakserių vėliavnešė biggrin.gif . Jie turi ir knygnešį ir vėliavnešę.
Atsakyti

O tu žinai kiek paštininkė bendrauja? Skaitant jos žinutes, man ji daug laimingesnė už tave atrodo biggrin.gif
Lago visų antivakserių vėliavnešė biggrin.gif. Jie turi ir knygnešį ir vėliavnešę.

Būtent :) Paštininkė tokia "su turiniu", kaip tuo tarpu Lutukė-garsiai skambantis puodas ir tiek. Paštinininkė neturėtų ką su ta kalbėti jei susitiktų

Atsakyti

ai dar tas tavo idomus bendravimo budas daliniais sakiniais, labai sudetinga bendrauti taip, tikiuosi gyvenime issakai pilnai savo minti ir aiskiai, nes nu kiti zmones nera samanai ar aiskiaregiai, kad suprastu, ka tu ten susimastei galvoje. unsure.gifzinai kaip sako, vaiko lupom tiesa kalba biggrin.gifmirksiukas.gif

Protingas žmogus žino, kaip vienu sakiniu pasakyti esmę. Durnas rašo paklodes ir vis tiek nieko nepasako.

Kiti kažkodėl Paštininkę supranta :) O va tave vis "ne taip suprantame". Įdomu kodėl :)

Atsakyti