Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 03, 22:37)
As tai vaikystę atsimenu, kaip begalinius zaidimus su draugais ir kaimynais, Auginamus triušiukus ir amziną pienių skynimą, kad ju kailiukai žvilgėtų. Atsimenu kiaulių skerdimą, isvirtusius vidurius, klanus kraujo. Bet tai nekele man jokiu emociju, nes taip visi auga kaimuose. Laidotuves atsimenu  tik kaip prisedima prie stalo ir saldainiu rijimą  biggrin.gif . Jokiu bobuciu ranku neatsimenu.

Tai kad as budama vaiku, sugebejau izvlegti, isjausti daugiau nei tu, nereiskia, kad vaikysteje nezaidziau, neturejau maloniu man uzsiemimu...
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 03, 21:44)
Taip. Pirmas mano tyrinėtas "numirelis" buvo kūdikis ne visai užmerktom akim. Kaip lėlė. Man buvo gal šešeri.

Apie ka tavo tevai galvojo leisdami tau stoveti prie numirelių? Todel, kad taip buvo priimta jusu kaime?
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 09 03, 22:43)
Aha. Lb patiko man bendravimas su veisėjais.
Einu miegot, moteros. Labanakt  wub.gif

Teisigai, vietoj to kad meluoti, geriau eiti miegoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 03, 21:46)
Tai kad as budama vaiku, sugebejau izvlegti, isjausti daugiau nei tu, nereiskia, kad vaikysteje nezaidziau, neturejau maloniu man uzsiemimu...

Todel, kad tave tampesi kur reikia ir nereikia tevai, nepagalvodama apie tavo psichiką.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 03, 22:38)
Puikiai, Moonte 4u.gif

Aciu
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 03, 22:43)
Ne, aciu, as tokiu atsiminimu nestis per gyvenima nenoriu, nes nes tai didelis psichologinis kruvis zmogui

Burbanti nusipurto.
Einu isipilsiu likeriuko, nes šaltis perejo per kuna...brrrr...

Kokios jūs slabakės, pasirodo.

Čia kaip Montevertė, svarmenis kilnoja, su vyrais lygiai atsispaudimus daro, o mašiną į neįgaliųjų vietą stato, nes sunku produktus namo parnešt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
As savo vaiko net i kapines nevedziau, kol jam nesukako 7 metai. Negalima. O cia vaikus prie numireliu veda...
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 03, 22:46)
Apie ka tavo tevai galvojo leisdami tau  stoveti prie numirelių? Todel, kad taip buvo priimta jusu kaime?

Galima sakyt, kad taip. Ir tai manęs visai nesutraumavo mirksiukas.gif Nes tai normalu: gyvenimas toks ir yra - su pradžia ir pabaiga.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 03, 21:48)
Kokios jūs slabakės, pasirodo.

Čia kaip Montevertė, svarmenis kilnoja, su vyrais lygiai atsispaudimus daro, o mašiną į neįgaliųjų vietą stato, nes sunku produktus namo parnešt  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Mano prosenele čigonė, jos patarimai is kartos I karta eina.

Neveskit vaiku prie karstų!!! Niekada.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 03, 21:51)
Galima sakyt, kad taip. Ir tai manęs visai nesutraumavo mirksiukas.gif Nes tai normalu: gyvenimas toks ir yra - su pradžia ir pabaiga.

Pasakysi7 tai, ka man sake ir ką as perduosiu. Vqiko, iki 7 metų, aura yra labai silpna - trapi. Negalima ju vesti I kapines, prie numirėlių.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 03, 22:53)
Mano prosenele čigonė, jos patarimai is kartos I karta eina.

Neveskit vaiku prie karstų!!! Niekada.
Papildyta:

Pasakysi7 tai, ka man sake ir ką as perduosiu. Vqiko, iki 7 metų, aura yra labai silpna - trapi. Negalima ju vesti I kapines,  prie numirėlių.

O man patiko bigsmile.gif
Atsakyti
Eikit jus naker.. .as sviesas visur susijungiau. Per jus dabar miegot neisiu ....lauksiu vyro unsure.gif fear.gif scare.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 03 rugsėjo 2021 - 21:56
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 03, 22:48)
Todel, kad tave tampesi kur reikia ir nereikia tevai, nepagalvodama apie tavo psichiką.

As jiems uz tai dekinga...
Nenreciau buti jautri, kaip kirvapente.
Atsakyti