Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 06, 18:44)
Zinoma, tau pasake, kad duos leidima isvykti i uzsieni ir is kart atsidavei.

Teismai yra valstybes. Jie nera nepriklausomi, nors taip teigiama ir buvo teigiama SSSR laikais.

Tai ai prievartautojai turi savo teismus, tai kaip ir viskas aisku.

Jei tu apie skiepus, tai aš ir be to būčiau pasiskiepijus. O į užsienį būčiau ar taip ar taip vykus, būčiau PGR darius, o PGR atšaukė Ispanija pasiskiepijusiems kelios dienos iki išvykimo, jau buvau užsiregistravus. Mano viena draugė, prisiekus antivakserė per pandemiją ne vienam užsieny buvo, pasidaro PGR ir važiuoja. Ar irgi ją pavadintum išprievartauta biggrin.gif . Tiesiog paprasčiau su skiepu. Ir saugiau.
Atsakyti

Furos gatves užtvers...Bent planuojama

Aaa, tegu tveria, tik visus prieš save nuteiks 😅😅😅

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 06, 18:52)
Jei tu apie skiepus, tai aš ir be to būčiau pasiskiepijus. O į užsienį būčiau ar taip ar taip vykus, būčiau PGR darius, o PGR atšaukė Ispanija pasiskiepijusiems kelios dienos iki išvykimo, jau buvau užsiregistravus. Mano viena draugė, prisiekus antivakserė per pandemiją ne vienam užsieny buvo, pasidaro PGR ir važiuoja. Ar irgi ją pavadintum išprievartauta biggrin.gif . Tiesiog paprasčiau su skiepu. Ir saugiau.

As tai jokiu PGR nesidariau, ir MB butu nesidarius, jei butu zinojus, kad teigiamas.
Kazkaip be uzsieniu isgyvenau beveik 3 metus
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 06, 20:08)
As tai jokiu PGR nesidariau, ir MB butu nesidarius, jei butu zinojus, kad teigiamas.
Kazkaip be uzsieniu isgyvenau beveik 3 metus

Tavo teisė rinktis, nenori nekeliauk. Ir testų nesidaryk. Gali ir mirti laisvas. Tik neaiškink kaip kitiems gyventi.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 06, 19:55)
Tavo teisė rinktis, nenori nekeliauk. Ir testų nesidaryk. Gali ir mirti laisvas. Tik neaiškink kaip kitiems gyventi.

Man nepatinkas siukshles kurios visais laikais laizzhe rezhimui batus del ivairiu galimybiu.
SSSR laikais bent buvo kazkokia etika, tai nesigirdavo, kad va istojau i komunistu partija tai ishvziavau i Jugoslavija poilsiauti. Jaute, kad tai ne visai grahu matyt.
Dabar tai atvirai afishuoja savo parisidavelishkuma, nes nesuvokia, kad cia kazkas ir blogo.

Tau tu cia visiems aiskini apiee savo tas niekingas galimybes, kurias tau dave rezhimas
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif oi kaip man patinka kai antivakseriai nervuojasi biggrin.gif
Papildyta:
Taip, davė galimybes į mokslą, į sveikatos apsaugą, į teisinę pagalbą biggrin.gif . Galimybes keliauti, sportuoti, eiti kur noriu ir kada noriu. Kaip ir antivakseriams. Tik kai kurie naudojas, kai kurie ne. Gyvenam laisvoj šaly, turi teisę rinktis. O jei nusenęs esi ir nieko nebenori, tavo teisė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 06 vasario 2022 - 20:08
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 06, 20:06)

Taip, davė galimybes į mokslą, į sveikatos apsaugą, į teisinę pagalbą biggrin.gif . Galimybes keliauti, sportuoti,

Cia apie Tarybu Sajunga? Atrodo, kaip nurashyta ish propogandos vadovelio.

Dar zhinok, greitai ateis pavasaris. Padekok uz tai Lietuvos vyriausybei ir asmenishkai Lanzbergiui
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 06, 21:25)
Cia apie Tarybu Sajunga? Atrodo, kaip nurashyta ish propogandos vadovelio.

Dar zhinok, greitai ateis pavasaris. Padekok uz tai Lietuvos vyriausybei ir asmenishkai Lanzbergiui

Tarybų sąjungoj taip nešnekėtum, psichuškėj atsidurtum geriausiu atveju biggrin.gif
Atsakyti
Na gerai, pagal tave aš parsidaviau už kelionę. Na tarkim taip. O kaip tie, kurie niekur nekeliavo, stengėsi niekur neiti kur nėra būtinybės, bet laukė eilėse skiepo, nes norėjo apsisaugoti ir apsaugoti artimuosius. Kaip tuos pavadinsi? Ir kaip aršius antivakserius, kurie darėsi pgr keliaudami arba testus eidami į darbą. Tie irgi buvo išprievartauti? Ar reikėjo visiems, kaip tu, užsidaryti bakužėse ir niekur neiti, žlugdyti verslus?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 06, 20:30)
Tarybų sąjungoj taip nešnekėtum, psichuškėj atsidurtum geriausiu atveju biggrin.gif

Gyvenau toje SSSR pakankamai ilgai. Saugumas tik rupinosi, kad kazko neorganizuotum, o visokios kalbos anekdotai liejosi laisvai.

"O kaip tie, kurie niekur nekeliavo, stengėsi niekur neiti kur nėra būtinybės, bet laukė eilėse skiepo, nes norėjo apsisaugoti ir apsaugoti artimuosius. Kaip tuos pavadinsi?"

Kvailiai. Nei jie save apsaugojo nei artimuosius. Tie kurie pirmieji gavo skiepa, 2020 gale 2021 pradzioje - taii tie gavo apsauga, nes skiepas tikrai gerai veike su pimaja atmaina. Visi duomenys ta rodo.
Bet po to, kai prasidejo Delta, jau ta skiepa galima buvo kishti i subine, o duomenys buvo klastojami. Nes ivyko tai kai visi protingi virusologai ispejo - negalima skiepyti masishkai per pandemija, nes MUTUOS
Atsakyti

Gyvenau toje SSSR pakankamai ilgai. Saugumas tik rupinosi, kad kazko neorganizuotum, o visokios kalbos anekdotai liejosi laisvai.

Kvailiai. Nei jie save apsaugojo nei artimuosius. Tie kurie pirmieji gavo skiepa, 2020 gale 2021 pradzioje - taii tie gavo apsauga, nes skiepas tikrai gerai veike su pimaja atmaina. Visi duomenys ta rodo.
Bet po to, kai prasidejo Delta, jau ta skiepa galima buvo kishti i subine, o duomenys buvo klastojami. Nes ivyko tai kai visi protingi virusologai ispejo - negalima skiepyti masishkai per pandemija, nes MUTUOS

Tai ne dėl skiepų gi mutuoja virusai..tai natūralūs procesai. Kuo didesnis plitimas, tuo labiau mutuoja. Gamta

Atsakyti

Ispaniškas gripas juk irgi mutavo, o skiepų tada tikrai nebuvo.

Gerai, kad mutuoja jie į nepavojingus. 

Atsakyti