Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(paštininkė @ 2022 02 05, 15:43)
O tu ar ne profesionali SM menininkė, versliuką čia sukanti?

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Sitaip nusisneketi gali tik personazas, ne tik kad sumaišęs tuscia erdve su realiu gyvenimu, bet ir gyvenantis kitu mamku personazu internetiniais gyvenimais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 05 vasario 2022 - 16:34
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 05, 16:33)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Sitaip nusisneketi gali tik personazas, ne tik kad sumaišęs tuscia erdve su realiu gyvenimu, bet ir  gyvenantis kitu mamku personazu internetiniais gyvenimais.

Tai vis tik neprofesionali? ir net ne menininkė? Tik šiaip savo fuflo SM lengvatikėm prakišinėji? Ir dar piktiniesi, kad LP jų nepraleidžia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 05, 16:40)
Tai vis tik neprofesionali? ir net ne menininkė? Tik šiaip savo fuflo SM lengvatikėm prakišinėji? Ir dar piktiniesi, kad LP jų nepraleidžia biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif

Oi, kaip man idomu kam as cia prakisineju savo fuflo?

Papasakok, proto invalide biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 05, 16:58)
biggrin.gif  biggrin.gif

Oi, kaip man idomu kam as cia prakisineju savo fuflo?

Papasakok, proto invalide  biggrin.gif

Norės, patys gavėjai parašys. Ir ne čia, o kur reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 05, 17:19)
Norės, patys gavėjai parašys. Ir ne čia, o kur reikia mirksiukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Psichinis ligonis
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 05, 17:24)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Psichinis ligonis

Tave jau erzina kaip shuni... pati ardaisi ... isisavino tavoo pacios metodus... nu ir kaip jie atrodo ant savo skuros?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 05, 18:44)
Tave jau erzina kaip shuni... pati ardaisi ... isisavino tavoo pacios metodus...  nu ir kaip jie atrodo ant savo skuros?

Jus teletabiai megstat rasyti, kad visi jusu oponentai nervuojasi jums atrasydami. Nu uzmirskit tokias nesamones, bent as tai balstu daznai, kaip siandien, pasijuokiu is psichiniu ligoniu biggrin.gif . Nieko jus cia nesunervinsit, tik save patys. Nu jeibogu idiotai, galvojantys, kad kazkam idomu ju psichozes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 05 vasario 2022 - 19:06

Kaip gerai buvo ir gražu kaip!

Atsakyti

PenSija, Burbele 4u.gif

Iš esmės man čia kyla tik vienas klausimas: ar tikrai toks žmogus UK dirba su pažeidžiamais žmonėmis? Mat Burbė sako, kad dirba. Rimtai? Kokie jos įgūdžiai valdyti bent savo retoriką kritinėse situacijose?

Ji nedirba su jais;) sėdėjo namie visą gyvenimą ir tuko, kol gyvenimas privertė valytoja eit dirbt. Tiek žinių;)

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 05, 19:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="paštininkė" data-cid="72927322" data-time="1644059225"><div><p>PenSija, Burbele vartotojo įkelta nuotrauka
Iš esmės man čia kyla tik vienas klausimas: ar tikrai toks žmogus UK dirba su pažeidžiamais žmonėmis? Mat Burbė sako, kad dirba. Rimtai? Kokie jos įgūdžiai valdyti bent savo retoriką kritinėse situacijose?</p></div></blockquote><p>Ji nedirba su jais;) sėdėjo namie visą gyvenimą ir tuko, kol gyvenimas privertė valytoja eit dirbt. Tiek žinių;)</p>

Nu, tu isivaizduoji - man storai nera jokios baimes, kad vyras gali pamesti biggrin.gif , zdel to ir neariu, kaip kuinas.
Tu pasirodai, kaip paskutinė nedadaryta, nes cia ne mane izeidineji, o visas tas forumietes, kurios dirba valytojomis. Nejqugi tu savo ligota galvele taip ir nesupratai to, peroksidine kvaile? fool.gif
Atsakyti

Bufetava ardosi 😅

Tai vėl viena sėdi? 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 05, 22:34)
<p>Bufetava ardosi 😅</p><p>Tai vėl viena sėdi? </p>

Tu irgi? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti