Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Mes į užmiestį, reiks sniegą nusikast iki durų 😅😅mažoji jau savo kastuvą pasiruošusi, atrakcija gi

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 05, 10:48)
<p>Mes į užmiestį, reiks sniegą nusikast iki durų 😅😅mažoji jau savo kastuvą pasiruošusi, atrakcija gi</p>

As kai prisnigta i sodyba vaziuoju su dzipu. Tada nereikia nieko kasti
Atsakyti
Matėt: Jurga Lago su Nida Vasiliauskaitė FB jau susiriejo per n postų ant savo sienų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Jooo, aš apie jas geriau galvojau: maniau, bent metus ištvers rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 05 vasario 2022 - 12:31
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 04, 13:18)
Pencija, prasitrynk akis rytqis. Niekas nesupranta ka cia Lietuva isdarinwja. Pasirodo fb yra net tyo klausimu grupe sukurta, kur migrqntai tuo neatsistebi dabar.
Prekiu pirkimo čekiu reikalauja pastas pas gaveja, asile, neizlibini jau ka skaitai?

PenSija, Burbele 4u.gif

QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 04, 13:24)
Asile, as parasiau, kad gavejo reikalauja prekiu pirkimo ceki7.
Debiloidas.

QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 04, 13:49)
Nu tu ****..

QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 04, 13:59)
Nu tu ****...asile, skaityk is naujo.

QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 04, 14:12)
Tuparyla, jeibogu. Dar viena vistos smegeneles.
Asile, is kur....

QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 04, 14:20)
Teletabes irgi tyli.

Tu k va...tai asilas...debile, gavejas turi patwikti pirkimo cekius. Alio, teletabiska tu galvele, gavejas.

Ar tu supranti, asile, apie ka as?

QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 04, 16:14)
Gluspetre.
Tu kazkokia rimtai priciuzus.

As gi,, pusprote, 
Tuparikė berazume. Tavo vieta Lietuvoje, niekada is jos niekur nevaziyok gyventi kitur

Eik tu nx....
As gi ir deklaravau, kaip dovaną fiziniam zmogui.
Ji issiaiskino  biggrin.gif  biggrin.gif  Pyzdiec, atrodo ji vakar lietuviskas deklaracijas pilde, ne as  biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:

Twletabis!!!

As gi tai ne ru, kad tik apgauti visus, as saziningas pilietis.
Papildyta:

O kas is to, kad tu be leksikono, o paskutinė  ... esi?

QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 04, 17:33)
Asile, as kalbejau

Iš esmės man čia kyla tik vienas klausimas: ar tikrai toks žmogus UK dirba su pažeidžiamais žmonėmis? Mat Burbė sako, kad dirba. Rimtai? Kokie jos įgūdžiai valdyti bent savo retoriką kritinėse situacijose?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 05 vasario 2022 - 13:10
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 05, 13:07)
PenSija, Burbele 4u.gif
Iš esmės man čia kyla tik vienas klausimas: ar tikrai toks žmogus UK dirba su pažeidžiamais žmonėmis? Mat Burbė  sako, kad dirba. Rimtai? Kokie jos įgūdžiai valdyti bent savo retoriką kritinėse situacijose?

Kur Tamstos jautrumas? Gal zmogui blogai, turi su diedu rimtu problemu. Nes jau cambala pralenke.
Kazkas zmogui turejo nutikti...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 05, 13:30)
Kur Tamstos jautrumas? Gal zmogui blogai, turi su diedu rimtu problemu. Nes jau cambala pralenke.

Manau, versliukas nepraėjo. Bet o tačiau: demonstruok savo gebėjimus dirbti kritinėse situacijose rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 05 vasario 2022 - 13:35
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 05, 13:07)
PenSija, Burbele 4u.gif
Iš esmės man čia kyla tik vienas klausimas: ar tikrai toks žmogus UK dirba su pažeidžiamais žmonėmis? Mat Burbė  sako, kad dirba. Rimtai? Kokie jos įgūdžiai valdyti bent savo retoriką kritinėse situacijose?

Kritinese? biggrin.gif biggrin.gif
Klavisais barskinti pusprociams teletabiams yra kritine situacija? biggrin.gif biggrin.gif Ar isvis atsakineti teletabiams yra kritine situacija? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 05, 14:51)
Kritinese?  biggrin.gif  biggrin.gif
Klavisais barskinti pusprociams teletabiams yra kritine situacija?  biggrin.gif  biggrin.gif   Ar isvis atsakineti teletabiams yra kritine situacija?  biggrin.gif  biggrin.gif

Na, tai bent konfliktinėse - tai tavo retoriką keistų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 05 vasario 2022 - 14:59
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 05, 13:30)

Kaip mano vyras bus toks senis, kaip tu, su amzinu pusė šešių klyne, tai tikrai pasidarysiu furija biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 05, 14:54)
Na, tai bent konfliktinėse - tai tavo retoriką keistų?

Cia konfliktine? Cia internetiniu pusprociu špilkavimas, kurie gincijasi apie tai, su kuo asmeniskai nesusidure. biggrin.gif idiotai
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 05, 13:32)
Manau, versliukas nepraėjo. Bet o tačiau: demonstruok savo gebėjimus dirbti kritinėse situacijose rolleyes.gif

Ir vel jqi vqidenasi kritine situacija. Tu tokius menkniwkius vadini kritine situacija? Tqi kaip tu dylini tikrai kritinese situacijose? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 05, 15:07)
Kaip mano vyras bus toks senis, kaip tu, su amzinu pusė šešių klyne, tai tikrai pasidarysiu  furija  biggrin.gif
Papildyta:

Cia konfliktine? Cia internetiniu pusprociu špilkavimas, kurie gincijasi apie tai, su kuo asmeniskai nesusidure.  biggrin.gif  idiotai

Ir tu taip savo pažeidžiamiems žmonėms sakai, na, tiems, su kuriais neva dirbi?
Demonstruoji profesionalumą unsure.gif

Tau viską Maja Di paaiškino.

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 05, 15:08)
Kaip mano vyras bus toks senis, kaip tu, su amzinu pusė šešių klyne, tai tikrai pasidarysiu  furija  biggrin.gif
Papildyta:

Cia konfliktine? Cia internetiniu pusprociu špilkavimas, kurie gincijasi apie tai, su kuo asmeniskai nesusidure.  biggrin.gif  idiotai
Papildyta:

Ir vel jqi vqidenasi kritine situacija. Tu tokius menkniwkius vadini kritine situacija? Tqi kaip tu dylini tikrai kritinese situacijose?  blink.gif

Iš to, ką ir kaip vakar rašei - taip. Ir ne man vienai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 05, 15:12)
Ir tu taip savo pažeidžiamiems žmonėms sakai, na, tiems, su kuriais neva dirbi?
Demonstruoji profesionalumą unsure.gif

Tau viską Maja Di paaiškino.

Papildyta:

Iš to, ką ir kaip vakar rašei - taip. Ir ne man vienai rolleyes.gif

Tu galvoji, kad durnius isvadinti durniais reikia buti pazeidziamu zmogumi?

Tavo galvele, kad veikia ne I ta puse, tai matom jau senai. biggrin.gif

Profesionaluma kur? Mamkose? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 05, 15:40)

Profesionaluma kur? Mamkose?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

O tu ar ne profesionali SM menininkė, versliuką čia sukanti?
Atsakyti