Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 03 vasario 2022 - 22:03
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 03, 22:03)

Nu ir kur as cia rasiau apie save? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

A ko istrynei? Pati pamatei, kad nusišneki?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 03 vasario 2022 - 22:05
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 03, 09:27)
. Sūnų prieš pat euro įvedimą kirpdavau už 5 litus, anksčiau ir 4 ir 3 litus mokėjus kai visai mažas buvo. Dabar nežinau ar už 10 eurų kas nupirktų.kad kažkam iš karto būtų pakėlę), paskui pakilo iki 5, 8, 10, o dabar jau 12. Nukerpa per 10-15 minučių ax.gif MB jau nežinau kiek metų su mašinėle namuose kerpasi, sako kas mėnesį 30-50 eurų s

Aš nesuprantu, ko tu pyksti? Su mašinėle ir vaiką kirpk. Pati va nagus pradėjai tvarkyti, i nauda gi... Aš dabar pradesiu pikti, kodėl koks Chanel rūbus pabrangino 10 kart. Na, kaip matom, gali lengvai apsieiti be tu paslaugų.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 03, 22:04)
Nu ir kur as cia rasiau apie save?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Gi visur, kaip "meno žinovė". Dėkui Die, susilaikei, kaip "meno kūrėja". Na, žinau, esi ten į kažkokį sąrašą įtraukta, su išlygomis.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 03, 22:06)
Gi visur, kaip "meno žinovė". Dėkui Die, susilaikei, kaip "meno kūrėja". Na, žinau, esi ten į kažkokį sąrašą įtraukta, su išlygomis.

Alio, foline kepurele, tavo atsakymas buvo I mano konkretu postą. Nesivartyk. Gailu ziureti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 03 vasario 2022 - 22:09
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 03, 22:08)
Alio, foline kepurele, tavo atsakymas buvo I mano konkretu postą. Nesivartyk. Gailu ziureti.

Sėkmės kūryboje, menininke biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 03, 22:10)
Sėkmės kūryboje, menininke biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Aciu, aciu wub.gif wub.gif wub.gif
Bet tai nekeicia fakto, kad jau nebesigaudai ka pati rasai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2022 02 03, 12:05)
Gal sviestas 1 Lt kainavo kokiais 1993? Nes 2000 m. kainavo 9,56 Lt/kg. (Šaltinis: https://www.delfi.lt....d?id=63526262) Tai gal ir plyteles 1993 už tiek klijuodavo.

Nežinau, gal ir kainavo ir 1993 m.. tada dar vaikas buvau smile.gif Tai 1,90 Lt 200gr., panasiai. aš ir pirkau po ~1,50lt. Dabar 2,40€.
Tai kad dar neseniai plytelės klijuodavo nuo 10-12€ už/kv., Prieš kokius 5m., O dabar nuo 25€. Ir eilės pusmečiui į priekį.
Dėl 1993 m. nežinau kokios kainos šių paslaugų buvo. Bet, kad ~2000m. Puikiai žinau, kad buvo nuo 10lt/kv.m.. čia ne stebuklas, o tiek pabrango per 20 metu. Na viskas brangsta, o ne tik kirpėjų, manikiurisciu paslaugos.
Va pvz. Kokios kainos buvo:
vartotojo įkelta nuotrauka]
___________________***************
vartotojo įkelta nuotrauka]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 03 vasario 2022 - 22:21
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 03, 21:36)
Aš nesigiriu. Aš tau aiškinu, kad net tie menininkai, kurių kūrybos techninis procesas tikrai reikalauja titaniškų fizinių ir kitokių pastangų, pačią kūrybą suvokia kaip žaidimą. Labai rimtą žaidimą.

nu ir isvartei, santrauka, cia sitai norejai pasakyti ?
kuryba tai zaidmas, sunkus zaidimas, kuri zaidzia suauge, kaip vaikai, nes vaikai zaidzia, nors ne taip sunkiai, bet zaidzia, o gal jiem ir sunku, bet jie vis tiek zaidzia ir kai turi vaika savyje, kuris taip sunkiai kurybiskai zaidzia, kas reikalauja ir fiziniu kartais sunkiu pastangu, tai esi laisva ir zaisminga ir be baimiu, vejavaikiska ir svarbiausi patinki diedam.... lotuliukas.gif
savarbiausia gi pamirsau nebijai kekse buti , nes tai irgi kazkaip susije su ta sunkia kuryba, na nelengvas visgi gyvenimas tu suaugusiuju, kurie nesiojasi ta vaika viduje.... unsure.gif

tai ar esi kurybiska pastininke ar sunkiai, sudetingai zaidi gyvenime kurdama?
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 03, 22:10)
Sėkmės kūryboje, menininke biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

kodel taip tau svarbu irodyti, kad Burba ne meninke ir jos kuryba mazai verta? tai kazkaip patvritins tavo teiginius, kai ja numenkinsi bent mintyse?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 03 vasario 2022 - 22:21
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 03, 22:18)
nu ir isvartei, santrauka, cia sitai norejai pasakyti ?
kuryba tai zaidmas, sunkus zaidimas, kuri zaidzia suauge, kaip vaikai, nes vaikai zaidzia, nors ne taip sunkiai, bet zaidzia, o gal jiem ir sunku, bet jie vis tiek zaidzia ir kai turi vaika savyje, kuris taip sunkiai kurybiskai zaidzia, kas reikalauja ir fiziniu kartais sunkiu pastangu, tai esi laisva ir zaisminga ir be baimiu, vejavaikiska ir svarbiausi patinki diedam.... lotuliukas.gif

tai ar esi kurybiska pastininke ar sunkiai, sudetingai zaidi gyvenime kurdama?

Žinai, manau, kad tikrai sudėtingą ir sunkų savo gyvenimą (jo tavo skystos 43-jų blauzdytės tikrai neatlaikytų) gyvenu/žaidžiu labai kūrybingai. Tu neverta nė sekundės mano gyvenimo, todėl tai paskutinė mano žinutė tau apie mane.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 03, 22:25)
Žinai, manau, kad tikrai sudėtingą ir sunkų savo gyvenimą (jo tavo skystos 43-jų blauzdytės tikrai neatlaikytų) gyvenu/žaidžiu labai kūrybingai. Tu neverta nė sekundės mano gyvenimo, todėl tai paskutinė mano žinutė tau apie mane.

tai klausykit filologes isaiskinkit pagaliau tai ta moteris, kuri turi ta vidini vaika visgi yra lengva, zaisminga, laisva, be baimiu, biski pasileidusi ar visgi sunkiai dirbanti kureja t.y. zaidzianti, sunkumus nugalinti ir turinti gana sudetinga gyvenima? Taip ir nesupratau turiu as ta vaika vidini ar jau pagimdziau... nail.gif

P.S bet kiek savo gyvenimo isvaistei ant tokios nevertosios, taip liudna uz tave pasidare... cray.gif
Atsakyti

tai klausykit filologes isaiskinkit pagaliau tai ta moteris, kuri turi ta vidini vaika visgi yra lengva, zaisminga, laisva, be baimiu, biski pasileidusi ar visgi sunkiai dirbanti kureja t.y. zaidzianti, sunkumus nugalinti ir turinti gana sudetinga gyvenima? Taip ir nesupratau turiu as ta vaika vidini ar jau pagimdziau... nail.gif

P.S bet kiek savo gyvenimo isvaistei ant tokios nevertosios, taip liudna uz tave pasidare... cray.gif

Manau, kad kūrybingumas ir lankstumas leidžia būti visokia. 

Atsakyti