Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 03, 21:11)
Eik tu nx... blink.gif

Pastininke, tavo skulptoriaus menas?

gi sakiau, jis monumentalistas.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 03, 21:14)
gi  sakiau, jis monumentalistas.

Tai dar maziau uzsakymu gauna, nebent prisiduria kapinese.

Pala, pala...vaikeli...tu gi dabar paslydai savo meluose. Kaip as is karto nepamaciau. Gi monumentalistai ir yra tie patys skulptoriai. Turetum vyra skulptoriu - zinotum. biggrin.gif biggrin.gif oi geras biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 03 vasario 2022 - 21:27
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 03, 21:23)
Tai dar maziau uzsakymu gauna.

Dabar taip, ale jam ir metų nebe monumentams - užtenka mažesnių darbų. O šiaip tai, duok Dieve, kiekvienam norinčiam skulptoriui pastatyt, kiek jis pastatė.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 03, 21:27)
Dabar taip, ale jam ir metų nebe monumentams - užtenka mažesnių darbų. O šiaip tai, duok Dieve, kiekvienam norinčiam skulptoriui pastatyt, kiek jis pastatė.

Giriesi nesavais pasiekimais. Mano vyras beveik visa Canary wharf pastate, irgi galeciau girtis, bet tai ne mano noupelnas.

O tas tavo 'o va mano vyyyyyras...', tai primena darzeli, kai vaikai sakydavo 'o va mano tėėėtis...'.

Va cia mes tikrai matome vaikiskumo pavyzdi pastininkes pavidale. Simtaprocentinis vaikiskumas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 03 vasario 2022 - 21:31
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 03, 21:23)
Tai dar maziau uzsakymu gauna, nebent prisiduria kapinese.
Pala, pala...vaikeli...tu gi dabar paslydai savo meluose. Kaip as is karto nepamaciau. Gi monumentalistai ir yra tir patys skulptoriai. Turetum vyra skulptoriu - zinotum. biggrin.gif  biggrin.gif  oi geras  biggrin.gif

Na, taip - monumentalistai yra skulptoriai, kuriantys monumentus. Bet yra skulptoriai, kurie monumentų nekuria, o kuria, pavyzdžiui, dekoratyvinę skulptūrą (na, parkuose, gatvėse kur būna), mažąją plastiką ir taip toliau ir panašiai.

Manasis garsus kaip monumentalistas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 03 vasario 2022 - 21:32
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 03, 21:30)
Giriesi nesavais pasiekimais. Mano vyras beveik visa Canary wharf  pastate, irgi galeciau girtis, bet tai ne mano noupelnas.

O tas tavo 'o va mano vyyyyyras...', tai primena darzeli, kai vaikai sakydavo 'o va mano tėėėtis...'.

Va cia mes tikrai matome vaikiskumo pavyzdi pastininkes pavidale. Simtaprocentinis vaikiskumas.

dar ir broliais pasigiria būna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 03, 21:31)
Na, taip - monumentalistai yra skulptoriai, kuriantys monumentus. Bet yra skulptoriai, kurie monumentų nekuria, o kuria, pavyzdžiui, dekoratyvinę skulptūrą (na, parkuose, gatvėse kur būna), mažąją plastiką ir taip toliau ir panašiai.

Manasis garsus kaip monumentalistas.

Tu cia man pasakoji ar kam? biggrin.gif biggrin.gif . Kai as parasiau, kad jis skulptorius, ka tu atrasei, atsimeni? biggrin.gif biggrin.gif Paštinyke, baik juokinti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 02 03, 21:33)
dar ir broliais pasigiria būna biggrin.gif

Tai ji labai vaikiska, o jei vaikiska, tai reiskiasi, kad ir kekšė, kaip Montekrista rašė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 03, 21:30)
Giriesi nesavais pasiekimais.

Aš nesigiriu. Aš tau aiškinu, kad net tie menininkai, kurių kūrybos techninis procesas tikrai reikalauja titaniškų fizinių ir kitokių pastangų, pačią kūrybą suvokia kaip žaidimą. Labai rimtą žaidimą.

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 03, 21:36)
Aš nesigiriu. Aš tau aiškinu, kad net tie menininkai, kurių kūrybos techninis procesas tikrai reikalauja titaniškų fizinių ir kitokių pastangų, pačią kūrybą suvokia kaip žaidimą. Labai rimtą žaidimą.

'Labai rimta' ir 'žaidimas' - alogiškas žodžių kratinys.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 03, 21:34)
Tu cia man pasakoji ar kam?  biggrin.gif  biggrin.gif . Kai as parasiau, kad jis skulptorius, ka tu atrasei, atsimeni?  biggrin.gif  biggrin.gif  Paštinyke, baik juokinti  biggrin.gif

Be abejo atsimenu: monumentalistas. Jo sukurtų ir pastatytų monumentų (!!!, na, jei tu supranti, ką tas žodis reiškia) bent 8 Lietuvoj. Ir ką?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 03, 21:37)

Ne, su kūrybos samprata pas tave visai prastai. Patikėsiu Idomucia: statybininkė esi.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 03, 21:37)

Paziurek filma kuris vadinasi "13"
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 03, 21:39)
Be abejo atsimenu: monumentalistas. Jo sukurtų ir pastatytų monumentų (!!!, na, jei tu supranti, ką tas žodis reiškia) bent 8 Lietuvoj.  Ir ką?

Kam taip durnai vartytis, vat sito nesupranru?
Jis pirmoje vietoje yra akulptorius, o jau paskui gali prisivadinti kuo nori, ziurint su kokiomis medziagomis dirba ir kokia krypti pasirinko.
Atsakyti