Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

o toks santykis, kai moteris tokia peroksidine blondine tik blakstienom klapsi ir vaidina vaika, sokineja is dziaugsmo kai gauna koki blizguti ar daro sniego angelus, kai tik pasninga, o gerokai vyresnis dedule dziaugiasi jos jaunystem, nu man asmeniskai nesveikai atrodo. Toks tiek nebrandus, teatraliskas, abipusiai tik nauda gristas santykis...

ale kai taikliai amadejos gyvenima aprasei

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 03, 17:02)
na gyvenimas po vienu stogu, dar nereiskia, kad nepalikai zmogaus  mirksiukas.gif

Sitas variantas man ne i tema. Jau buvo aptarineta, nesikartosim...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 03, 17:06)
Daug yra galimybiu, galimybe suesti vienas seimos nariu esant badui. Galimybe zudyti ginantis. Daug visko.
Normalus zmones tokiu dalyku neaptarineja, nes jiems tai labai krastutiniai dalykai. O kai kas nelabai jaucia subtilumo ir pradeda tokias galimybes aptarinet, jos tampa tokios pat eiles, kaip nuvykti pietautii vienur ar kitur. Ar ismesti prakuriusa kojine...
Aplinkiniai, iskaitant artimus zmones klauso ir suvokia "vertybes".

taip butent yra normalios galimybes ir nesveikos ar nusiklastamos.
skyrybos nei tas nei tas, geriau, kad ju nebutu, bet ju atmetimas is principo man krastutinumas ir nesveika. geriau buti geriem vienas kitam, nei gyventi bele kaip su savo ta tiesa, tu negali issiskirti, o as darysiu ka noriu. Ne, jei bus zmoniski santykiai, jei zmones matys uose prasme tai ir taip neiskirs, neikas gi nesituokia, kad skirtis. Skyrybos sunkus sprendimas ir dra sunkesnis procesas, bet kartasi jos geriau,nei abeim pasilaidoti save beprasmiskose, ar net zalingose santykiuose.

bet kas juokingiausia tu issiskyres, o as ne, tai gal mano filosofija veiksmingesne ? biggrin.gif
Atsakyti
Jus cia idomiai vaikishkuma suprantate.

Teletabishkai, kaip dar didesni bukuma nei teletabiai.

Baikit... Pilna buku zmoniu metuose ir net jau pensijoje..

Bukumas yra bukumas, o ne vaikishkumas

Vaikishkumo nesuvaidinsit... Reikia isijausti zhinot kuo tai vertinga... Tarp kitko psichologai tokias savybes zhadina depresiniams... Tikk nevadina vaikishkumu
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 03, 17:10)
taip butent yra normalios galimybes ir nesveikos ar nusiklastamos.
skyrybos nei tas nei tas, geriau, kad ju nebutu, bet ju atmetimas is principo man krastutinumas ir nesveika. geriau buti geriem vienas kitam, nei gyventi bele kaip su savo ta tiesa, tu negali issiskirti, o as darysiu  ka noriu. Ne, jei bus zmoniski santykiai, jei zmones matys uose prasme tai ir taip neiskirs, neikas gi nesituokia, kad skirtis. Skyrybos sunkus sprendimas ir dra sunkesnis procesas, bet kartasi jos geriau,nei abeim pasilaidoti save beprasmiskose, ar net zalingose santykiuose.

bet kas juokingiausia tu issiskyres, o as ne, tai gal mano filosofija veiksmingesne ?  biggrin.gif

As miegu kartu su zmona o tu atskirai.
Galimybiu pasas irgi teiseta, tuoj geju santuokas padarys teiseta, gal pradesii jas slovinti.

SKirybos viens kita mylintiems zmones yra nusikalstamas terminas
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 03, 17:11)
Jus cia idomiai vaikishkuma suprantate.

Teletabishkai, kaip dar didesni bukuma nei teletabiai.

Baikit... Pilna buku zmoniu metuose ir net jau pensijoje..

Bukumas yra bukumas, o ne vaikishkumas
Vaikishkumo nesuvaidinsit... Reikia isijausti zhinot kuo tai vertinga... Tarp kitko psichologai tokias savybes zhadina depresiniams... Tikk nevadina vaikishkumu

tai skau kam kas patinka, man vaikiski suauge nepatinka, tau patinka, viskas gerai. na kai moteris vaikiska, dar nieko, na kai vyras vaikiskas, jau visai pereboras biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 03, 17:13)
As miegu kartu su zmona o tu atskirai.
Galimybiu pasas irgi teiseta, tuoj geju santuokas padarys teiseta, gal pradesii jas slovinti.

SKirybos viens kita mylintiems zmones yra nusikalstamas terminas

kelinta zmona? biggrin.gif

jau cia nesveika zinok, toks poziuris, bet svarbu, kad jus vienas kita radot su zmona, kam tai tinka. biggrin.gif
Atsakyti

Jei mergaite serga menesinemis tai jau yra subrendus biologishkai...

Asihku galima pasakyti, kad dar nepilnai, bet ash cia matau kai kurios ir virsh 40 dar nelabai subrende, o jau klimaksas uz posukio

Pagal visuomenės normas nuo 18 m.galima :D

Atsakyti

Viska galima pateikti shlyksciai, kas va cia ir daroma...

Galima esti taip, kad aplinkiniams bus shlykstu ir galima SM bendrauti, kad bus shlyksu skaityti.

Dar paklausk ar diskusijos man forume shlykscios? Atsakymas bus, imanomas variantas, va ka ir stebime

Aš visuomet stengiuosi apie belen ką rašyt gražiai, na, kad skaityt bjauru nebūtų. Nebent fantazija įsivažiuoja kamnors :)

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 03, 17:18)
na kai vyras vaikiskas, jau visai pereboras  biggrin.gif

Su tuo sutikti galima, nors vaikishkumo elementas,, elementas, asmenybes visumoje gali buti labai naudingas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 03 vasario 2022 - 17:31
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 03, 17:30)
Su tuo sutikti galima, nors vaikishkumo elementas,, elementas, asmenybes visumoje gali buti labai naudingas.

Teisingai. Jos maišo vaikiškumą kaip kūrybiškumą (apie kurį kalba Montekrista su Amadėja) ir tiesiog infantilumą, kuris gali būti būdingas bet kokiam amžiui.
O šiaip ta tema prisiminiau Sigito Gedos eilėraštį

20 PRISIPAŽINIMŲ

Pagalvojau, kad aš viską patyriau.
Buvau apsimetęs kūdikiu, mažu vaiku.
Mažu berniuku ir maža mergaite.
Mažu vaikišku dievu – Niekuo.
Buvau apsimetęs paukščiu.
Paukščio akimis žiūrėjau į Lietuvą, į jos jūrų kraterius.
Buvau apsimetęs kunigu, kentauru, Strazdu, Jėzum
Kristum, didžiausiu Lietuvos poetu, visais žmonėmis ir paukščiais.
Charonu, demiurgu, žaidžiančiu kriauklėmis Baltijoj.
Miruoliu, glamonėjančiu Didonę jūrų gelmėj su banginiais.
Girtu Vijonu arba Bilhana, prievartaujančiu nepilnametę karaliaus
dukrą.
Kasandra, pranašaujančia žūtį.
Pikasu, skaldančiu kaulus.
Išprotėjusiu Helderlynu, trokštančiu vien tylos.
Li Bo su apsnigtom vėliavom senovės Kinijoj.
Varnele, balta, skinančia dilgėles.
Visais pavidalais, kuriais, mano dieve, liepei.
Dabar norėčiau būti savim.
Žiauriu, tamsiu, negailestingu.
Bejėgiu, sergančiu, tauriu.
Mirštančiu ir atgimstančiu. Tam, kad gyvenčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 03 vasario 2022 - 17:49
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 03, 15:24)
o ne tada rašei tik apie balso toną. Kad drįso juokingu tonu kalbėti. Tik primenu tau pačiai, nes visos pamena.</p>

nu kai pati melagė, tai ir kitiems iškraipai
kalbėti ar cypauti visaip dūkstant? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 03, 15:26)
ir jaunam nefaina. Bet tai šlykštu...</p><p>Tikrai esu ir savo klube mačius, kaip sėda plikom šiknom ant pufo, tiesa, kelissyk tik. Bet šlykštu. </p><p>Vakar mamaša vaiką o baseino tvarko-daiktus išsimėčiu, ant žemės popiergalis, jos šlapi daiktai nutrenkti ant pufo, aišku, rankšluostuko nepasiklojus po šlapiom kojom... Ir auga vaikas manydamas, kad čia ok viskas. Irgi nepatogu mokyt higienos ir elementarios tvarkos.</p>

nu va, o juokeisi iš vaiko lavinimo nuosavoje vonioje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 03, 17:48)
Teisingai. Jos maišo vaikiškumą kaip kūrybiškumą (apie kurį kalba Montekrista su Amadėja) ir tiesiog infantilumą, kuris gali būti būdingas bet kokiam amžiui.

ko jus is sudo vaska bandot ispausti, jei jau MK ka paraso, tai persiversi per galva, bet ispausi kazka?
Jei sakoma apie zmogu, jis vaikiskas, tai niekas neturi omenyje kurybiskas,aplamai tai neigiamas pasakymas, nu tu ir vaikiska... butent ir turima omenyje infantilus, nebrandus, nesivaldantis ir t.t. biggrin.gif
Jei zmogus kurybiskas taip ir sakoma, jis kurybiskas.

jei turima omenyje kitus dalykus velgi taip ir sakoma, o tas vaikas viduje, nu kazkaip pritempta nezinau is kur ir kas...visi ji turim, tik jis pschologijoje naudojamas daugiau iv baimem, nerimui ir t.t. atrasti, o ne kaip laisvumo ar kuribingumo simbolis.
Idomucia dar ka kita turi galvoje, jis kalba apie tyruma sirdies, tai kas kita, ka snekejo MK. Geriausia ivardinti dalykus tiksliais zodziais maziau nesusipratimu gaunasi.
Atsakyti
Matyt Montekrista siandien taise psiaudo psichologes triju pastraipu straipsni apie vaiką suaugusiame. biggrin.gif Todel ir pritempė tai prie kekšiškumo, nesuprasdama straipsnio prasmės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 03 vasario 2022 - 19:40