Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 03, 16:24)
O taisyklese yra irasas, kad nagus draudziama kirpyti? Jei ne, tai papuskit jus jai i ta nuoga subine, jusu balsas I dangu neina  biggrin.gif  biggrin.gif

Tai va kad nėra, nu bet elementaru turėtų būti.

QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 03, 16:26)
ir jaunam nefaina. Bet tai šlykštu...</p><p>Tikrai esu ir savo klube mačius, kaip sėda plikom šiknom ant pufo, tiesa, kelissyk tik. Bet šlykštu. </p><p>Vakar mamaša vaiką o baseino tvarko-daiktus išsimėčiu, ant žemės popiergalis, jos šlapi daiktai nutrenkti ant pufo, aišku, rankšluostuko nepasiklojus po šlapiom kojom... Ir auga vaikas manydamas, kad čia ok viskas. Irgi nepatogu mokyt higienos ir elementarios tvarkos.</p>

Na jei jaunesnė už mane taip būtų elgusis, gal ir būčiau pasakius. Užtat ta trenkės kolegė sako, kad dėl tokių nevalų ir į baseiną neinu.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 03, 15:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72926502" data-time="1643894764"><div><p>bijai ?vartotojo įkelta nuotraukatai minejau, kaip priezastys, del ko nemiegu? taip patogiau tau isvartyti?

tame ir esme, kad nebijau atskirai miegoti, nesvarbu, ka kiti paglavos vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Bijai jam apsirodyti rytinė. Čia daug apie tave sako. bet kiekvienam savo.</p>

Nu ko tu cia uzsivedei. Gi tu irgi nesi normali. Kaip mano Lariska is Davaj Pozenymsia pasakytu biggrin.gif

Такая женщина только для любителей
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 03, 15:27)
Bijai jam apsirodyti rytinė. Čia daug apie tave sako. bet kiekvienam savo.

bjau? biggrin.gif kodel tau visada ta baime vaidenasi, turi daug baimiu?tu prausiesi is baimiu? blink.gif
tu is vis skiri kas yra baime ir kas yra poreikis? ir is vis kodel tu ignoruoji kodel as su vyru is tikruju nemiegu? patogiau prisikurti kazka?

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 03, 16:28)
O kad tave kur...bite Maja nustatines forumo taisykles..
Birka, putė, seksas, nasturbavija, analylinis, kunilingas.....
Dabar uzbanink mane, jei sugebi  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

O kodėl turėčiau banint, tu šnekėk, negi gaila, bet aš nenoriu. Daugiau žodžių apie seksą nežinai biggrin.gif ? Silpnai.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 03, 15:32)
O kodėl turėčiau banint, tu šnekėk, negi gaila, bet aš nenoriu. Daugiau žodžių apie seksą nežinai biggrin.gif ? Silpnai.

Tai tu ir nesnekek, bet ir nebandyk man aiskinti ka man sneketi biggrin.gif

O kokie dar zodziai yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 03 vasario 2022 - 15:33

Tai va kad nėra, nu bet elementaru turėtų būti.

Na jei jaunesnė už mane taip būtų elgusis, gal ir būčiau pasakius. Užtat ta trenkės kolegė sako, kad dėl tokių nevalų ir į baseiną neinu.

Na, žmonių kultūra skirtinga, yra tokių sutrių ir ką tu joms...

Atsakyti

As turiu tokia Visatos dovaną - skaityti kas parasyta tarp eiluciu. Apie ka zmogus nenoredamas issikalba suktais žodziais. Zmogaus pasamonė yra baisus dalykas. Jei nemoki valdyti pasamoneje slypincios info, tai visada puse lūpų issikalbesi apie tai, ka labai slepi.

As Moontei tai esu rašius ne viena karta, kad ji uzsiciauptu ir nerasinetu tiek apie save, nes daug dalyku issipasakoja netycia.

Passmonė yra puikus dalykas. Iš jos gi visos nuojautos ir pnš. Tik, kad nemoka žmonės pasiimt iš ten info. 

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 03, 15:28)
O kad tave kur...bite Maja nustatines forumo taisykles..
Birka, putė, seksas, nasturbavija, analylinis, kunilingas.....
Dabar uzbanink mane, jei sugebi  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Jau viskas kaip ir aisku, net nuotraukos nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 03, 15:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72926456" data-time="1643892722"><div><p>As turiu tokia Visatos dovaną - skaityti kas parasyta tarp eiluciu. Apie ka zmogus nenoredamas issikalba suktais žodziais. Zmogaus pasamonė yra baisus dalykas. Jei nemoki valdyti pasamoneje slypincios info, tai visada puse lūpų issikalbesi apie tai, ka labai slepi.

As Moontei tai esu rašius ne viena karta, kad ji uzsiciauptu ir nerasinetu tiek apie save, nes daug dalyku issipasakoja netycia.</p></div></blockquote><p>Passmonė yra puikus dalykas. Iš jos gi visos nuojautos ir pnš. Tik, kad nemoka žmonės pasiimt iš ten info. </p>

Tu nemoki saugoti to, ka ikisus I tamsiausius savo pasamones uzkaborius. Tau nereikia kalbeti, tavo gyvenimo budas viska pasako apie tavo paslaptis.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 03, 15:55)
Jau viskas kaip ir aisku, net nuotraukos nereikia.

Dar keleta zodziu jumeis teletabiams - menopauze, menstruacija, vidutinio amziaus krize, erekcija....

Nenugriuvai dar? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 03 vasario 2022 - 16:03

Vaikyste pirmiausia siejasi su naivumu is cia ir lengvumas, nes vaikas dar mazai sudo mates gyvenime, kas naturalu vaikysteje, kai tokios savybes pas suaugusi zmogu, tai man nei zavu, nei patrauklu, labiau erzina ir sukuria problemu.
Ne visiem vyram tai patinka, o tik tokiem kurie nepajegus kurti santyksiu su brandzia moterim mirksiukas.gifKai kuriem smagiau su kvailesne.

ir visai tai niekaip nesusije su mokejimu suaugus pakvailioti, pajuokauti ir buti laisvos samones. mirksiukas.gif

Vaikai nuoširdžiai moka džiaugtis gyvenimu ir paprastuose dalykuose rasti smagumo. 

Vaikai mėgsta žaisti, dūkti.

Vaikams kaifas gulėti ant žolės ar voliotis sniege, maudytis, šokinėti per bangas ir pnš.

Vaikai atranda naujus dalykys, jie lankstūs ir gerai moka prisitaikyti prie pokyčių.

Vaikai moka reikšti tikras nesuvaidintas emocijas.

Vaikai valgo kas skanu, daro ką mėgsta ir nuo to kaifuoja.

Ne apie kvailumą čia, o ir vaikai nėra kvaili.

Vaikai yra nuostabūs  :wub: 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 03, 16:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72926467" data-time="1643893246"><div><p>Vaikyste pirmiausia siejasi su naivumu is cia ir lengvumas, nes vaikas dar mazai sudo mates gyvenime, kas naturalu vaikysteje, kai tokios savybes pas suaugusi zmogu, tai man nei zavu, nei patrauklu, labiau erzina ir sukuria problemu.
Ne visiem vyram tai patinka, o tik tokiem kurie nepajegus kurti santyksiu su brandzia moterim vartotojo įkelta nuotraukaKai kuriem smagiau su kvailesne.

ir visai tai niekaip nesusije su mokejimu suaugus pakvailioti, pajuokauti ir buti laisvos samones. vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Vaikai nuoširdžiai moka džiaugtis gyvenimu ir paprastuose dalykuose rasti smagumo. </p><p>Vaikai mėgsta žaisti, dūkti.</p><p>Vaikams kaifas gulėti ant žolės ar voliotis sniege, maudytis, šokinėti per bangas ir pnš.</p><p>Vaikai atranda naujus dalykys, jie lankstūs ir gerai moka prisitaikyti prie pokyčių.</p><p>Vaikai moka reikšti tikras nesuvaidintas emocijas.</p><p>Vaikai valgo kas skanu, daro ką mėgsta ir nuo to kaifuoja.</p><p></p><p>Ne apie kvailumą čia, o ir vaikai nėra kvaili.</p><p>Vaikai yra nuostabūs  wub.gif </p>

Kuo tai susije su pasakymu, kad suauge vyrai turi pedofiliniu pakraipu, barskindami nepilnametes, o ne barskinamo amziaus moteris?
Atsakyti

ko cia bijoti? jei esi kvaila tai esi biggrin.giftik ne visiem vyram kvailos patinka, ar vejavaikiskos ar kekses mirksiukas.gif
o emcijos liudesys, dziaugmsas pas visus buna.

Branda nera remai, branda yra branda, buna nesubrende zmones spaudziasi save i remus, tai nera branda. Branda tai yra saves gerensi pazinimas, suvokimas, kas tu , ko tu nori ir mokejimas susikurti tai, isreiskti save, issipildyti, issiskleisti tokiai kokia esi. Tas siu dienu suaugusiu zmoniu nnorejima slikti paaugliais, vaikais, keistai atorodo ir kelia daug bedu pirmiausia jiem patiem

Beja, vejavaikiskumas labai geras zodis cia, ne tikrai ne visiem zmonem patinka tureti poroje vejavaikiska zmogu, vejavaikiskumas, tai yra nesugebejimas suvokti, prisiimti atsakomybe, nepatikimumas, lengvabudiskumas ir t.t.

Žmonės perdaug save spraudžia į rėmus:

ši suknelė pertrumpa tavo amžiui;

Netinka tokia spalva, tau gi ne 20!

Turi aytidyti brandžiai/solidžiai

Ką apie tave pagalvos dėl...

Ir t t. 

Atsakyti