QUOTE(uarda @ 2021 09 03, 21:46)
Ačiū, kad informavot. Tikrai nežinojau, kur veiksmas vyko ir ką jis ten bandė išsaugoti... žaidžia jie ten, aha.... Labai siaurai mastot. puiki strategija išgyventi ne tik fiziškai, bet ir morališkai. Jūs neatidziai žiūrėjot tą filmą, todėl nepastebejot elementarių dalykų. Ir taip, berniukui gyvenimas nuostabus, net ir nacių koncentracijos stovykloje, tik dėka tėvo. Gi kai R. Benigni buvo mažas, tėvas irgi kažkiek pasakojo košmarus apie koncentracijos stovyklas, nes pats ten praleido berods du metus, kol mama uždraudė. Ir tada jam tėvas pradėjo pasakoti tas istorijas su humoru. Suaugę žmonės, bet ne vaikai, turi spręsti suaugusiųjų problemas.
rasete apie šeima, kad jų namuose per sausio 13. viskas lb gerai girdėjosi, vaikas verkė, prašė, kad nešaudytų, mama galimai panikavo. čia nk keisto, tokioje situacijoje. Manau iš mamos jis sužinojo kas ten dedasi. Ir tik nuo tevu, senelių ir t.t. priklauso kaip reaguos vaikas į tą ar ana situacija. nu nemoka keturmetis ar kitas mažas vaikas pats analizuoti situacija. Aš jums pasiūliau pažiūrėti filma, vaikas čia ne tik girdėjo, bet ir matė tą košmarą. Bet jis buvo tarsi aklas ir kurčias, matė visiškai kitaip, taip, kaip nupiešė tėvas jo mažoje galveleje.
Taip, kiekvienas panašią situaciją išgyvena savaip, tai nk keisto. Aukšto emocinio intelekto žmogus pasižymi vidinė ramybę, moka valdyti savo emocijas. Lt buvo atliktas tyrimas kurio metu nustatyta, kad emocinis raštingumas yra lb žemas. turi išaugti dar ne vieną karta...zmones, kurie nuo vaikystes neša ant pečių sunkų emocinį krūvį, turi įvairių problemu, netgi su atsparumu ligoms ir imunitetu.
Paštininke, nekenciat vokiečių? Berods, jūs minejot apie savo šaknis.
Filmas "Gyvenimas yra gražus"
Ooo, tai kiek gi jūsų jau nutildziau?
As apie ta istorija su sausio 13 irgi pamasciau, nu is kur 4-5 metu vaikui zinoti, kas ten dedasi, girdi suvius, na sakyciau saliutus kazkas leidzia, nesimato mums ir ramiai eitu miegoti.
O ko ta mama su vaiku blaskesi, tai cia tik jos reikitu paklausti...ne visi gal stabilus ir sugeba ramus islikti su vaikais...
is vis tie dalykai dejosi nakti,nes pamenu mama mane prizadino, tipo ziurek kas darosi, per tv rode kazka, as jau paaugle buvau, man visos tos kovos atrode ir tebeatrodo beprasmiskos, gaila tik tu zmoniu vargsu nuzudytu ir suluosintu...
sssr nugalejo Jav, o ne Lietuva ir butu ir taip zluge viskas....Tik reikejo ne griauti, o ramiai kurti kitokia santvarka, neardant verslo rysiu neisgrobiant valstybinio turto ir t.t.