Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 03, 19:11)
Na nemanau, kad uarda, kokia berazumne, kad nesuprastu, ka daro.  biggrin.gif Jos zinutes labai logiskos, argumentuotos, paremtos mokslu. Vienas malonumas skaityti.

Ačiū, Lutuke. Aš irgi su malonumu skaitau tavo zinutes. Esi be galo įdomi, protinga moteris. tavo gebėjimas mąstyti ir dėlioti logines sekas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 03, 21:54)
jojo parase tada ir dingo  biggrin.gif dar sake suprato, kaip as padariau viska, nu bet po siai dienai taip ir neatskleide, nejau visi ten sunus su marciom niekaip neisiaiskino, gi tokia inteletualu, inteligentu seimyna...

Dieve, dieve...
As nenustoju sebetis pacios chamiskumu. Sufabrikuok zinute, ir tokia teisi, tokia savimi patenkinta, ale jokios sarmatos...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 03, 20:54)
jojo parase tada ir dingo  biggrin.gif dar sake suprato, kaip as padariau viska, nu bet po siai dienai taip ir neatskleide, nejau visi ten sunus su marciom niekaip neisiaiskino, gi tokia inteletualu, inteligentu seimyna...

Moontė visada slepiasi už kažkieno nugaros.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 09 03, 20:57)
Dieve, dieve...
As nenustoju sebetis pacios chamiskumu. Sufabrikuok zinute, ir tokia teisi, tokia savimi patenkinta, ale jokios sarmatos...

Ji sufabrikavo oponento zinute, o tu pletkus varineji apie kamarades. Kuri is jusu blogesnė?

Labai gaila, kad Lutukė po dienos pasake apie sufabrikavima. Kaip man gaila, as taip norėjau dar kelias dienas pastebėti jusu elgesi.
Idomu kuo butu pasibaigęs babūnės įniršis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 03 rugsėjo 2021 - 21:03
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 03, 21:53)
Neisterikuokit..

Nei vienos, bet pabandėt mirksiukas.gif

Baikit, relaksuoju balkone po darbo smile.gif
Turbūt puikiai suprantate, kad nei jūs nei aš nk nenutildysim. Ne vaikai esam. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 03, 22:42)
kodel nesinori komentuoti, ka sako mokslinikai, medikai, teisinikai? reotorinis klausimas  biggrin.gif

ziurejai pvz sita interviu? bigsmile.gif

Kurį interviu- tamstos mokytojos? Ji buvo nitingo organizatorė, o ne kažkokie mokslininkai, o gal rugsėjo 10 dieną jie mitingą organizuos? Jei ne, tai prie ko čia jie? Ir kas jie tokie, niekur negirdėti veikėjai. Tikrai nesiklausiau, nes nutuokiu kokia tai demagogija. Ar tu klausaisi visų PSO mokslininkų, teisės ekspertų kalbas, ar tik tų, kurie tau parankūs?

Montekrista, lai tik džiaugias, kad ne ji viena visą laidą klabėjo- būtų dar daugiau nesąmonių prikalbėjus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 09 03, 21:59)
Baikit, relaksuoju balkone po darbo  smile.gif
Turbūt puikiai suprantate, kad nei jūs nei aš nk nenutildysim. Ne vaikai esam.  4u.gif

Patamsyje, balkone, relaksacija, velnioniskai siltas oras tam... biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 09 03, 21:46)
Ačiū, kad informavot. Tikrai nežinojau, kur veiksmas vyko ir ką jis ten bandė išsaugoti... žaidžia jie ten, aha.... Labai siaurai mastot. puiki strategija išgyventi  ne tik fiziškai, bet ir morališkai. Jūs neatidziai žiūrėjot tą filmą, todėl nepastebejot elementarių dalykų. Ir taip, berniukui gyvenimas nuostabus, net ir nacių koncentracijos stovykloje, tik dėka tėvo. Gi kai R. Benigni buvo mažas, tėvas irgi kažkiek pasakojo košmarus apie koncentracijos stovyklas, nes pats ten praleido berods du metus, kol mama uždraudė. Ir tada jam tėvas pradėjo pasakoti tas istorijas su humoru. Suaugę žmonės, bet ne vaikai, turi spręsti suaugusiųjų problemas.
rasete apie šeima, kad jų namuose per sausio 13. viskas lb gerai  girdėjosi, vaikas verkė, prašė, kad nešaudytų, mama galimai panikavo. čia nk keisto, tokioje situacijoje. Manau iš mamos jis sužinojo kas ten dedasi. Ir tik nuo tevu, senelių ir t.t. priklauso kaip reaguos vaikas į tą ar ana situacija. nu nemoka keturmetis ar kitas mažas vaikas  pats analizuoti situacija. Aš jums pasiūliau pažiūrėti  filma, vaikas čia  ne tik girdėjo, bet ir matė tą košmarą. Bet jis buvo tarsi aklas ir kurčias,  matė visiškai kitaip, taip, kaip nupiešė tėvas jo mažoje galveleje.
Taip, kiekvienas panašią  situaciją išgyvena savaip, tai nk keisto. Aukšto emocinio intelekto žmogus pasižymi vidinė ramybę,  moka valdyti savo emocijas. Lt  buvo atliktas tyrimas kurio metu nustatyta, kad emocinis raštingumas yra lb žemas. turi išaugti dar ne vieną karta...zmones, kurie nuo vaikystes neša ant  pečių sunkų emocinį krūvį, turi įvairių problemu, netgi su atsparumu ligoms ir  imunitetu.
Paštininke, nekenciat vokiečių? Berods, jūs minejot apie savo šaknis.
Filmas "Gyvenimas yra gražus"
Ooo, tai kiek gi jūsų jau nutildziau?

As apie ta istorija su sausio 13 irgi pamasciau, nu is kur 4-5 metu vaikui zinoti, kas ten dedasi, girdi suvius, na sakyciau saliutus kazkas leidzia, nesimato mums ir ramiai eitu miegoti.
O ko ta mama su vaiku blaskesi, tai cia tik jos reikitu paklausti...ne visi gal stabilus ir sugeba ramus islikti su vaikais...
is vis tie dalykai dejosi nakti,nes pamenu mama mane prizadino, tipo ziurek kas darosi, per tv rode kazka, as jau paaugle buvau, man visos tos kovos atrode ir tebeatrodo beprasmiskos, gaila tik tu zmoniu vargsu nuzudytu ir suluosintu...
sssr nugalejo Jav, o ne Lietuva ir butu ir taip zluge viskas....Tik reikejo ne griauti, o ramiai kurti kitokia santvarka, neardant verslo rysiu neisgrobiant valstybinio turto ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 03, 22:01)
Kurį interviu- tamstos mokytojos? Ji buvo nitingo organizatorė, o ne kažkokie mokslininkai, o gal rugsėjo 10 dieną jie mitingą organizuos? Jei ne, tai prie ko čia jie? Ir kas jie tokie, niekur negirdėti veikėjai. Tikrai nesiklausiau, nes nutuokiu kokia tai demagogija. Ar tu klausaisi visų PSO mokslininkų, teisės ekspertų kalbas, ar tik tų, kurie tau parankūs? 

Montekrista, lai tik džiaugias, kad ne ji viena visą laidą klabėjo- būtų dar daugiau nesąmonių prikalbėjus biggrin.gif

BEt pripazinkime, TApiniene saunuole. Suvaldyti tokia isterike, daug pastangu reikejo.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 03, 21:03)
Patamsyje, balkone, relaksacija, velnioniskai siltas oras tam...  biggrin.gif  biggrin.gif

Tu zinai kaip atrodo jos balkonas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 03, 21:47)
Ne tau mane varinėt, BET: rimtai Nepriklausomoj Lietuvoj treneris tau tai bandė "perteikti"? LEGALIAI? Ar tu supranti, ką tu rašai?

as nelabai suprantu KO TU STEBIESI? ka reiskia legaliai? Kuo tie kovos menai negeresni nei visi kiti? ka tu nuolat kliedi? o visus kitus galejo "legaliai" mokyti? lotuliukas.gif tu is vis prisimeni 10 m po Nepriklausomybes?

kad ir dabar stai

http://www.anonsas.l...okykla-vilniuje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 03 rugsėjo 2021 - 21:09
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 03, 22:04)
As apie ta istorija su sausio 13 irgi pamasciau, nu is kur 4-5 metu vaikui zinoti, kas ten dedasi, girdi suvius, na sakyciau saliutus kazkas leidzia, nesimato mums ir ramiai eitu miegoti.
O ko ta mama su vaiku blaskesi, tai cia tik jos reikitu paklausti...ne visi gal stabilus ir sugeba ramus islikti su vaikais...
is vis tie dalykai dejosi nakti,nes pamenu mama mane prizadino, tipo ziurek kas darosi, per tv rode kazka,

Kokius saliutus? Apie ką judvi šnekat? Ar judvi bent suprantat, kas ten dėjosi... Ramiai eitų miegot.

Jo, Uarda, pas Lutukę tikrai железная логика. Košmaras blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 03, 22:03)
Patamsyje, balkone, relaksacija, velnioniskai siltas oras tam...  biggrin.gif  biggrin.gif

Taip, geras pledas, iki -10. Man patinka tongue.gif
Atsakyti