Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 03, 15:18)
biggrin.gif  as tai bendrauju su visais, musu kolektyve labai idomus ir stiprus charakteriai susirinkę. Na, kitaip nepadirbtum tokio darbo, jei butum 'kaip visi'  biggrin.gif

tai bendrauti zinoma galima, blogiau,kai buna artimesniu zmoniu rate tokiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 03, 15:18)
keista, kad tu tai rašai, visos gerai pamenam, kaip prasitarei, kad tavo vyras net su šuniu negali namie juokingu tonu kalbėti smile.gif </p>

nu matai, kai žmonės suaugę, ne vaikiški, tai teisingai viską supranta, jiems ir nekyla klausimų kaip tau. Brandūs žmonės suvokia, kad gali būti n priežasčių tam. Pvz. aš skaitau tuo metu ir man per garsu jų dūkimai. Mano labai jautri klausa. Man iš vienos pusės labai patinka kai šunys loja dūkdami, kažko prašydami, bet kai jau tai daro per smarkiai, jau kažkiek erzina. Na žodžiu, reikia būti brandžiu, kad tai suprasti mirksiukas.gif
Atsakyti

butent biggrin.gif

rimtai? Nieko nebijo? Tai kodėl bijai miegoti su vyru-minėjai kvapus, plaukus, dušą :) 

Atsakyti

nu matai, kai žmonės suaugę, ne vaikiški, tai teisingai viską supranta, jiems ir nekyla klausimų kaip tau. Brandūs žmonės suvokia, kad gali būti n priežasčių tam. Pvz. aš skaitau tuo metu ir man per garsu jų dūkimai. Mano labai jautri klausa. Man iš vienos pusės labai patinka kai šunys loja dūkdami, kažko prašydami, bet kai jau tai daro per smarkiai, jau kažkiek erzina. Na žodžiu, reikia būti brandžiu, kad tai suprasti mirksiukas.gif

o ne tada rašei tik apie balso toną. Kad drįso juokingu tonu kalbėti. Tik primenu tau pačiai, nes visos pamena.

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 03, 15:22)
Šiandien Impulse buvau, tai šalia boba pliku pužpakaliu ant suoliuko sėdo rengtis, vos neatpyliau. Lyg to per mažai būtų, paskui išsitraukė žirkles ir pradėjo kojų nagus karpytis. Su kita pradėjom murmėt, kad tokius darbus galima ir namuose atlikti, bet ji arba negirdėjo arba apsimetė negirdinti. Nefaina buvo vyresniam žmogui pastabą garsiai padaryti ax.gif .

O taisyklese yra irasas, kad nagus draudziama kirpyti? Jei ne, tai papuskit jus jai i ta nuoga subine, jusu balsas I dangu neina biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 03, 16:20)
O tau net parasyti apie aną galą gėda?

Aš manau, kad tai asmeniška ir visai ne į temą. Yra "už miegamojo durų", ten ir auklėkit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 03 vasario 2022 - 15:26
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 03, 15:23)
rimtai? Nieko nebijo? Tai kodėl bijai miegoti su vyru-minėjai kvapus, plaukus, dušą smile.gif 

bijai ?lotuliukas.gif tai minejau, kaip priezastys, del ko nemiegu? taip patogiau tau isvartyti?

tame ir esme, kad nebijau atskirai miegoti, nesvarbu, ka kiti paglavos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 03, 15:22)
tai bendrauti zinoma galima, blogiau,kai buna artimesniu zmoniu rate tokiu doh.gif

Jo, turiu as ir tokią biggrin.gif Bet esu tiesiai pasakius I akis, kad manes apie savo pirsta neapvynios, tegul nesistengia net biggrin.gif
Atsakyti

Šiandien Impulse buvau, tai šalia boba pliku pužpakaliu ant suoliuko sėdo rengtis, vos neatpyliau. Lyg to per mažai būtų, paskui išsitraukė žirkles ir pradėjo kojų nagus karpytis. Su kita pradėjom murmėt, kad tokius darbus galima ir namuose atlikti, bet ji arba negirdėjo arba apsimetė negirdinti. Nefaina buvo vyresniam žmogui pastabą garsiai padaryti ax.gif.

ir jaunam nefaina. Bet tai šlykštu...

Tikrai esu ir savo klube mačius, kaip sėda plikom šiknom ant pufo, tiesa, kelissyk tik. Bet šlykštu. 

Vakar mamaša vaiką o baseino tvarko-daiktus išsimėčiu, ant žemės popiergalis, jos šlapi daiktai nutrenkti ant pufo, aišku, rankšluostuko nepasiklojus po šlapiom kojom... Ir auga vaikas manydamas, kad čia ok viskas. Irgi nepatogu mokyt higienos ir elementarios tvarkos.

Atsakyti

bijai ?lotuliukas.giftai minejau, kaip priezastys, del ko nemiegu? taip patogiau tau isvartyti?

tame ir esme, kad nebijau atskirai miegoti, nesvarbu, ka kiti paglavos tongue.gif

Bijai jam apsirodyti rytinė. Čia daug apie tave sako. bet kiekvienam savo.

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 03, 15:25)
Aš manau, kad tai asmeniška ir ne vieta forumui.

O kad tave kur...bite Maja nustatines forumo taisykles..
Birka, putė, seksas, nasturbavija, analylinis, kunilingas.....
Dabar uzbanink mane, jei sugebi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 03, 15:22)
Šiandien Impulse buvau, tai šalia boba pliku pužpakaliu ant suoliuko sėdo rengtis, vos neatpyliau. Lyg to per mažai būtų, paskui išsitraukė žirkles ir pradėjo kojų nagus karpytis. Su kita pradėjom murmėt, kad tokius darbus galima ir namuose atlikti, bet ji arba negirdėjo arba apsimetė negirdinti. Nefaina buvo vyresniam žmogui pastabą garsiai padaryti ax.gif .

fui, va del ko ir nemegstu jokiu baseinu, saunu viesu ir rt.t. nagai tai tik matoma dalis, kas gali nuo zmogaus nukristi , plius tas chloras, unsure.gif
o ko nepaskayti gal ne jai bety darbuotojam , kad paaiskintu, kas galima ir kas ne klientui?
Atsakyti