Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 03, 14:21)
Taip, iš dalies, nes pažiūrėk-dauguma bobų atrodo taip, tarsi jau gimė nelaimingos, o visas pasaulis joms kažką skolingas.</p><p>Garsiai kvatoti-nu nedera. Apsikabint ir bučkį duot diedui - nu čiaaa dabar. Pasivoliot nuo kalnelio žiemą-nu ką žmonės pasakys? Va pabambėt dėl tvarkos ir kokios jos nelaimingos-pirmos. tai kuris diedas labai jau čia džiaugsis? ir tt. aišku, apibendrinimai/</p>

Dziaugsis toks, kuris irgi turi toki pat poziuri i gyvenima. mirksiukas.gif
Juk ne visom moterim ar vyram tokie dalykai patiks, svarbu, kad i pora rastum sau tinkanti, o ne "tesingai " besielgenti..

Labai daznai kai rasai tokie remai labai matosi pas tave, tokie populistines psichologijos. Ir atrodo, kad tu isvardintus dalykus darytum, ne del to, kad tau is sirdies norisi, o del to, kad nu tokia turi buti moteris kuri patinka diedam, bet tu net sau to nepasakysi...gal aisku klystu.

va radau zodi, tu atrodo sieki buti PATOGI diedui, kad ne duok dieve jo neerzintum sava prasta nuotaika, reikalavimais, savo poreikiais ar nenoru daryti, kas jam patinka.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 03 vasario 2022 - 14:33

Taip, iš dalies, nes pažiūrėk-dauguma bobų atrodo taip, tarsi jau gimė nelaimingos, o visas pasaulis joms kažką skolingas.

Garsiai kvatoti-nu nedera. Apsikabint ir bučkį duot diedui - nu čiaaa dabar. Pasivoliot nuo kalnelio žiemą-nu ką žmonės pasakys? Va pabambėt dėl tvarkos ir kokios jos nelaimingos-pirmos. tai kuris diedas labai jau čia džiaugsis? ir tt. aišku, apibendrinimai/

Gyvenimas ir taip rimtas, visokių bėdų, rūpesčių, reikalų.

Norisi žaismingumo. 

Va ką tie diedai jose randa. 

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 03, 14:23)
biggrin.gif  ne nu, rimtai. Mes gi uzaugine vaikus - zinom kaip kvailioja mazi vaikai. Todel man ir klausimas iskilo ar ji normali  biggrin.gif

lotuliukas.gif nu taip ir isiavzidavau, kaip vaikai elgiasi, o dar tie oziai doh.gif nu man tikrai neadekvatu, kai suauge taip elgeis, buna va ameriekiciai kaip mazi vaikai ten stripcioje emociju nelaiko, nu man keista, svelniai passakius... tam ir augi, kad uzaugti.. o kvailioti, dziaugtis gyvenimu galima ir kaip suauges zmogus, aplamai be pajuokavimu, pakvailiojimu manau seimoje neimanoma biggrin.gif nu bet va diedam jauciu nepatikciau lotuliukas.gif butent diedam, o ne normaliem vyram.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 03, 14:26)
Na, tada tavasis vaikas užkastas po tona nykumos.</p>

O jei tu manai, kad kvailioti, zaisti, juokauti ir juoktis gali tik vaikai, tai klysti. mirksiukas.gif
O nuolat garsiai besikvatojancios moterys na man atrodo tokios nuolat patino paieskose biggrin.gif . Jei kazkas labai juokinga tai ir kvatojiesi, jei nori pasibuciuoti ir pasibuciuoji, man tai su vaikyste niekaip nesisieja, kai elgesys nesiorientuoja i tai kas cia kam patiktu, tai darai kaip nori tuo metu...... mirksiukas.gif
svarbu laikas ir vieta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 03 vasario 2022 - 14:40
Ne viena seima ilgai neisgyvena, jwi joje nera juoko ir kvailionių.

Toks vaizdas, kad Montekrista paskaite kazkoki straipsni Google apie tai, kad reikia kvailioti, kaip vaikams, kokios psiaudo delfio psichologes biggrin.gif ir cia bando pateikti tai, kaip savo mintis. Bet kadangi jos smegenys negali isgalvoti daugiau, nei dvieju sakiniu vienu metu, tai taip ir neaisku, kaip cia is tikruju yra su jos vaiku viduje.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 03, 14:39)

O jei tu manai, kad kvailioti, zaisti, juokauti ir juoktis gali tik vaikai, tai klysti. mirksiukas.gif
O nuolat garsiai besikvatojancios moterys na man atrodo tokios nuolat patino paieskose  biggrin.gif . Jei kazkas labai juokinga tai ir kvatojiesi, jei nori pasibuciuoti ir pasibuciuoji, man tai su vaikyste niekaip nesisieja, kai elgesys nesiorientuoja i tai kas cia kam patiktu, tai darai kaip nori tuo metu...... mirksiukas.gif
svarbu laikas ir vieta...

Man tai toks bulśetas pasirode jos toks palyginimas (tekstą skaityti felicitavu balseliu biggrin.gif )'reikia buti vaikuuuuuuuu, buci7otis visur ir visada ir glamonetis'

Bunant vaiku tai daroma? Rimtai? Kokiose seimose?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 03, 14:41)
Ne viena seima ilgai neisgyvena, jwi joje nera juoko ir kvailionių.

Toks vaizdas, kad Montekrista paskaite kazkoki straipsni Google apie tai, kad reikia kvailioti, kaip vaikams, kokios psiaudo delfio psichologes  biggrin.gif  ir cia bando pateikti tai, kaip savo mintis. Bet kadangi jos smegenys negali isgalvoti daugiau, nei dvieju sakiniu vienu metu, tai taip ir neaisku, kaip cia is tikruju yra su jos vaiku viduje.

va va ta ir bandziau pasakyti, tokia dirbtine neisgyvena man ta jos zinute...su vaikais kol jie auga buni prisisiunti vaikiskai, o su vyru siek tiek kitokios kvailiones smile.gif
O bega vyrai pas jaunesnes tikrai ne del to, kad zmona nemoka kvailioti lotuliukas.gif cia jau pedofilija kvepia tokiu atveju... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 03, 14:44)
O bega vyrai pas jaunesnes tikrai ne del to, kad zmona nemoka kvailioti lotuliukas.gif cia jau pedofilija kvepia tokiu atveju... unsure.gif

thumb_yello.gif

Ir atkreipk demesi kas tai parase, pas ką trauma, apie kuria niekam nepasakoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 03 vasario 2022 - 14:48

A jūs mokat suprast ne tik pažodžiui? 😁

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 03, 14:44)
Man tai toks bulśetas pasirode jos toks palyginimas (tekstą skaityti felicitavu balseliu  biggrin.gif )'reikia buti vaikuuuuuuuu, buci7otis visur ir visada ir glamonetis'
Bunant vaiku tai daroma? Rimtai? Kokiose seimose?

Viskam savas laikas, nesioziuoji, o isreiski savo poreikius aiskiai, jei nori pabludinti irgi randi vieta ir laika. Darbe gi nemetai piopieriuku i kolegas, ar nesilaistai vandeniu biggrin.gif Nori buciuotis, glamonetis irgi randi kur ir kaip. Tai ir vadinasi branda.
o toks santykis, kai moteris tokia peroksidine blondine tik blakstienom klapsi ir vaidina vaika, sokineja is dziaugsmo kai gauna koki blizguti ar daro sniego angelus, kai tik pasninga, o gerokai vyresnis dedule dziaugiasi jos jaunystem, nu man asmeniskai nesveikai atrodo. Toks tiek nebrandus, teatraliskas, abipusiai tik nauda gristas santykis...
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 03, 12:32)
Mk  geriau moka liežuvį už dantų laikyt 😁

Suprantama, juk išsenka kūryba apie tą patį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 03, 14:48)
<p>A jūs mokat suprast ne tik pažodžiui? 😁</p>

As turiu tokia Visatos dovaną - skaityti kas parasyta tarp eiluciu. Apie ka zmogus nenoredamas issikalba suktais žodziais. Zmogaus pasamonė yra baisus dalykas. Jei nemoki valdyti pasamoneje slypincios info, tai visada puse lūpų issikalbesi apie tai, ka labai slepi.

As Moontei tai esu rašius ne viena karta, kad ji uzsiciauptu ir nerasinetu tiek apie save, nes daug dalyku issipasakoja netycia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 03 vasario 2022 - 15:02

Dziaugsis toks, kuris irgi turi toki pat poziuri i gyvenima. mirksiukas.gif
Juk ne visom moterim ar vyram tokie dalykai patiks, svarbu, kad i pora rastum sau tinkanti, o ne "tesingai " besielgenti..

Labai daznai kai rasai tokie remai labai matosi pas tave, tokie populistines psichologijos. Ir atrodo, kad tu isvardintus dalykus darytum, ne del to, kad tau is sirdies norisi, o del to, kad nu tokia turi buti moteris kuri patinka diedam, bet tu net sau to nepasakysi...gal aisku klystu.

va radau zodi, tu atrodo sieki buti PATOGI diedui, kad ne duok dieve jo neerzintum sava prasta nuotaika, reikalavimais, savo poreikiais ar nenoru daryti, kas jam patinka.. unsure.gif

tu nepagauni esminio ir svarbiausio momento. Moteris YRA KOKIA YRA, tų dalykų-vaikiškumo, lengvumo-neprivaidinsi. O ir nereikia. Ir tai niekaip nesusiję su tuo, kad vyrams tai patinka.

Atsakyti

A jūs mokat suprast ne tik pažodžiui? 😁

:) Be šansų :)

Atsakyti