Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Nu tai sakė mergos, kad tu amžinai alkana 🤔

aga, iš jų blevyzgų šiandien matyt, kam čia niežti ir net dreba, kaip norisi į kitų lovas įlįst :D

Atsakyti

Man vyras irgi sako: kada tu suaaugsi? 🤣

O, jei rimtai, tai kitokio pobūdžio traumų vaikystėj turėjusi aš,bet čia ne ta vieta, kad atviraut.

Teisingai. Moteris žavinga, kai joje dar gyvena vaikas. ir diedams tai laaaabai patinka.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 03, 13:48)
Teisingai. Moteris žavinga, kai joje dar gyvena vaikas. ir diedams tai laaaabai patinka.

svarbiausia, kad diedam patinka unsure.gif
Atsakyti

svarbiausia, kad diedam patinka unsure.gif

o tu nori kaimynkai patikt?

Atsakyti
kenkejiski klounai dabartine valdzia
Minskas sako trąšas nukreipęs į Rusijos uostus, žada neįsileisti traukinių iš Lietuvos
https://www.vz.lt/tr...oyDCjo.facebook
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 03, 13:53)
o tu nori kaimynkai patikt?

Neturiu tokio poreikio is vis, patikti. Man smagu buti savim, o jau kam patinku ar ne, tai jau ju reikalas ne mano biggrin.gif

kaip jus i tuos diedus orientuotos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 03 vasario 2022 - 13:59

ji tai vadina kitaip - karsta biggrin.gif bet siaip moteru rimtas keiciasi menesio begyje yra vaisingos dienos, nevaisingos ir normaliai labiau norisi per vaisingas. Vyram gal labiau tolygiai norisi - visada biggrin.gif
Ir dar labiau prieš pat mm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 03 vasario 2022 - 14:04

kenkejiski klounai dabartine valdzia
Minskas sako trąšas nukreipęs į Rusijos uostus, žada neįsileisti traukinių iš Lietuvos
https://www.vz.lt/tr...oyDCjo.facebook
Papildyta:
Neturiu tokio poreikio is vis, patikti. Man smagu buti savim, o jau kam patinku ar ne, tai jau ju reikalas ne mano biggrin.gif

kaip jus i tuos diedus orientuotos doh.gif

o kurioj vietoj tu įžvelgi savęs atsisakymą? Jei moteris neturi savyje vaiko, tai ir nereikia. Negi čia vaidint kažką.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 03, 13:38)
<p>🤣🤣🤣🤣🤣</p>

Tu juokiesi is to, kad Lutuke parase, jog orgazmai buna skirtingi?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 03, 13:44)
<p>ogo, lerva su bufetava visą rytą apie sexą varo biggrin.gif Neturit kas veikt? smile.gif </p>

Nu...neturim masturbatoriaus, tai zinai. .lieka tik pakalbeti
Atsakyti

Tu juokiesi is to, kad Lutuke parase, jog orgazmai buna skirtingi?
Papildyta:
Nu...neturim masturbatoriaus, tai zinai. .lieka tik pakalbeti

ak, kaip nerimsta :D

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 03, 13:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72926394" data-time="1643888588"><div><p>Ai, tai akys ir burna. Vistiek gi snukis tatuiruotas.</p></div></blockquote><p>:D o, dar ir akys atsirado? biggrin.gif</p><p></p>

Tai gi pati rasei. Kad vokus tatuiruotis skauda,. A i vė teletabes apgaudinejai? biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 03, 14:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72926410" data-time="1643889763"><div><p>Tu juokiesi is to, kad Lutuke parase, jog orgazmai buna skirtingi?
Papildyta:
Nu...neturim masturbatoriaus, tai zinai. .lieka tik pakalbeti</p></div></blockquote><p>ak, kaip nerimsta biggrin.gif</p>

Tavo putė? Zinom, zinom, gali nesikartoti.
Atsakyti

Tai gi pati rasei. Kad vokus tatuiruotis skauda,. A i vė teletabes apgaudinejai? biggrin.gifbiggrin.gif

nu aš tai taip tikrai nerašiau, bet tu gi geriau žinai :D 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 03, 13:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Amadėja*" data-cid="72926376" data-time="1643887315"><div><p>Man vyras irgi sako: kada tu suaaugsi? 🤣</p><p></p><p>O, jei rimtai, tai kitokio pobūdžio traumų vaikystėj turėjusi aš,bet čia ne ta vieta, kad atviraut.</p><p></p></div></blockquote><p>Teisingai. Moteris žavinga, kai joje dar gyvena vaikas. ir diedams tai laaaabai patinka.</p>

Infantiliems vyrams, tai jo - tikiu.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 03, 14:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72926414" data-time="1643889869"><div><p>Tai gi pati rasei. Kad vokus tatuiruotis skauda,. A i vė teletabes apgaudinejai? vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>nu aš tai taip tikrai nerašiau, bet tu gi geriau žinai biggrin.gif </p>

Tai cia ne naujiena su tavimi, kad neatsimeni ko nenori
Atsakyti