Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(paštininkė @ 2021 09 03, 18:11)
Ne, neelementaru. Nes tu tiesiog nežinai. Neskiri, kas yra rusų sambo (tai vienintelė sporto šaka, kuri bent kažkaip gali sietis su Rusijos armija) ir dziudo ar kikibosas, apie kurias rašei Given. Jų kilmė ir filosofija skirtinga. Tau apie tai neaiškino. O tai juk kovos sportas, kuriame svarbiausia - kovos filosofija.

Ne, sportas nėra tik sportas. Ypač kovų sportas.

Esi auka. Gaila, kad to pati nesupranti.

Prabilo filologė, sporto žinovė. Gal geriau grįžk prie metraščių. Gal pagaliau surasi kuriuos aš skaičiau? Gal čia geriau pasiseks? Nes nesigaudai tarp kareivinių ruošimo, kurį pabadė perteikti treneris iš savo jaunystės ir tarp kikbokso, kur yra sporto šaka
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 03, 15:42)
Puikus filmas. Tik iš to, kaip jį aprašėt, akivaizdu, kad jo esmės nesupratot. Tai filmas apie tėvo ir mažo berniuko buvimą smurtinėj situacijoj ir jų išgyvenimo strategiją - taip, puikią. Jei paskaitytumėt mūsų tremtinių atsiminimus, ten taip pat panašių istorijų rastumėt. Tačiau smurtinėje situacijoje žmonės elgiasi įvairiai - ir tai normalu. Ir dar: yra smurtinės situacijos patirtis ir yra jos refleksija. Jūs tuos dalykus maišot. Nežinau, ar sąmoningai, bet naudojat klasikinę nutildymo retoriką. Man ji iš karto atpažįstama ir neįdomi. Taip kad tuo šią temą ir baigsiu.

Ačiū, kad informavot. Tikrai nežinojau, kur veiksmas vyko ir ką jis ten bandė išsaugoti... žaidžia jie ten, aha.... Labai siaurai mastot. puiki strategija išgyventi ne tik fiziškai, bet ir morališkai. Jūs neatidziai žiūrėjot tą filmą, todėl nepastebejot elementarių dalykų. Ir taip, berniukui gyvenimas nuostabus, net ir nacių koncentracijos stovykloje, tik dėka tėvo. Gi kai R. Benigni buvo mažas, tėvas irgi kažkiek pasakojo košmarus apie koncentracijos stovyklas, nes pats ten praleido berods du metus, kol mama uždraudė. Ir tada jam tėvas pradėjo pasakoti tas istorijas su humoru. Suaugę žmonės, bet ne vaikai, turi spręsti suaugusiųjų problemas.
rasete apie šeima, kad jų namuose per sausio 13. viskas lb gerai girdėjosi, vaikas verkė, prašė, kad nešaudytų, mama galimai panikavo. čia nk keisto, tokioje situacijoje. Manau iš mamos jis sužinojo kas ten dedasi. Ir tik nuo tevu, senelių ir t.t. priklauso kaip reaguos vaikas į tą ar ana situacija. nu nemoka keturmetis ar kitas mažas vaikas pats analizuoti situacija. Aš jums pasiūliau pažiūrėti filma, vaikas čia ne tik girdėjo, bet ir matė tą košmarą. Bet jis buvo tarsi aklas ir kurčias, matė visiškai kitaip, taip, kaip nupiešė tėvas jo mažoje galveleje.
Taip, kiekvienas panašią situaciją išgyvena savaip, tai nk keisto. Aukšto emocinio intelekto žmogus pasižymi vidinė ramybę, moka valdyti savo emocijas. Lt buvo atliktas tyrimas kurio metu nustatyta, kad emocinis raštingumas yra lb žemas. turi išaugti dar ne vieną karta...zmones, kurie nuo vaikystes neša ant pečių sunkų emocinį krūvį, turi įvairių problemu, netgi su atsparumu ligoms ir imunitetu.
Paštininke, nekenciat vokiečių? Berods, jūs minejot apie savo šaknis.
Filmas "Gyvenimas yra gražus"
vartotojo įkelta nuotrauka

Ooo, tai kiek gi jūsų jau nutildziau?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 03, 21:41)
Pala, ar gerai supratau? Tu rašai, kad Nepriklausomoj Lietuvoj, mažame miestelyje vaikus/jaunimą LEGALIAI moko Rusijos armijos parengties sporto? blink.gif  blink.gif  blink.gif

Rimtai?!

mirksiukas.gif
Moteriske metuose ana, tik vaidina ir elgiasi kaip pacanke mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 03, 21:44)
Prabilo filologė, sporto žinovė. Gal geriau grįžk prie metraščių. Gal pagaliau surasi kuriuos aš skaičiau? Gal čia geriau pasiseks? Nes nesigaudai tarp kareivinių ruošimo, kurį pabadė perteikti treneris iš savo jaunystės ir tarp kikbokso, kur yra sporto šaka

Ne tau mane varinėt, BET: rimtai Nepriklausomoj Lietuvoj treneris tau tai bandė "perteikti"? LEGALIAI? Ar tu supranti, ką tu rašai?
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 09 03, 21:46)
Ačiū, kad informavot. Tikrai nežinojau, kur veiksmas vyko ir ką jis ten bandė išsaugoti... žaidžia jie ten, aha.... Labai siaurai mastot. puiki strategija išgyventi  ne tik fiziškai, bet ir morališkai. Jūs neatidziai žiūrėjot tą filmą, todėl nepastebejot elementarių dalykų. Ir taip, berniukui gyvenimas nuostabus, net ir nacių koncentracijos stovykloje, tik dėka tėvo. Gi kai R. Benigni buvo mažas, tėvas irgi kažkiek pasakojo košmarus apie koncentracijos stovyklas, nes pats ten praleido berods du metus, kol mama uždraudė. Ir tada jam tėvas pradėjo pasakoti tas istorijas su humoru. Suaugę žmonės, bet ne vaikai, turi spręsti suaugusiųjų problemas.
rasete apie šeima, kad jų namuose per sausio 13. viskas lb gerai  girdėjosi, vaikas verkė, prašė, kad nešaudytų, mama galimai panikavo. čia nk keisto, tokioje situacijoje. Manau iš mamos jis sužinojo kas ten dedasi. Ir tik nuo tevu, senelių ir t.t. priklauso kaip reaguos vaikas į tą ar ana situacija. nu nemoka keturmetis ar kitas mažas vaikas  pats analizuoti situacija. Aš jums pasiūliau pažiūrėti  filma, vaikas čia  ne tik girdėjo, bet ir matė tą košmarą. Bet jis buvo tarsi aklas ir kurčias,  matė visiškai kitaip, taip, kaip nupiešė tėvas jo mažoje galveleje.
Taip, kiekvienas panašią  situaciją išgyvena savaip, tai nk keisto. Aukšto emocinio intelekto žmogus pasižymi vidinė ramybę,  moka valdyti savo emocijas. Lt  buvo atliktas tyrimas kurio metu nustatyta, kad emocinis raštingumas yra lb žemas. turi išaugti dar ne vieną karta...zmones, kurie nuo vaikystes neša ant  pečių sunkų emocinį krūvį, turi įvairių problemu, netgi su atsparumu ligoms ir  imunitetu.
Paštininke, nekenciat vokiečių? Berods, jūs minejot apie savo šaknis.
Filmas "Gyvenimas yra gražus"
vartotojo įkelta nuotrauka

Dieve, dieve...
Kas turi su zmogumi nutikti, kad toki brieda rasyti...
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 03, 21:47)
Ne tau mane varinėt, BET: rimtai Nepriklausomoj Lietuvoj treneris tau tai bandė "perteikti"? LEGALIAI? Ar tu supranti, ką tu rašai?

Pastinike, Déjà vu...
Ar ne laidoje, kazka panasaus matem mirksiukas.gif
Svarbu pezeti, o pagristi nebutinai.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 03, 20:46)
Kodel forumo durniu laivo sutve niekada nesupras mano poelgiu. Rasau pirma ir paskutini karta sia tema.

Durniu laivo sutve, visada kauks net priremti faktu prie sienos, kad tai neties. Tokia jau ju natura. Todel, aniem sunku suvokti, kai kitas asmuo, matydamas net ir fabrikuota zinute, pripazista, kad tekstas, net ir koreguotas, rasytas jo. Burba buvo teisi, analizuodama sufabrikuota teksta, kad parasymas buvo labai budingas Moontei. Jis ir buvo mano, ania zinutes kalstogoja, tuk tik siek tiek pakoregavai, vardus, dar ir prirasei mirksiukas.gif

Vnz. TAsykite jus ta istorija iki pamelynavimo. Bil tik jums no to geriau. Na o man, zinant jusu katinu morale, kazkaip vienodai.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif dar jinai vis teigia, kad ji parase ta zinute lotuliukas.gif

NE, Moonte, visa ta zinute, kiekviena raide joje parasiau as, nukopijavau tik tavo nuotrauka nuo tavo profilio viskas.

Na, ko tada taip pyksti, jei ta zinute ant tiek panasi, kad pati net nesuvoki, kad ne tu ja rasei? hmm.gif
taip buvo budingas tau, todel kad as paemiau tavo naudojamus zodzius, kaip tu bendrauji ir tiek.
gerai ar ne pasiseke lotuliukas.gif vat tas mane labiausiai tada ir prajuokino.

tai, kad tu ja tasai, ne kas kita, as jau seniai buciau pamirsusi, jei tu jos vis neprimintum biggrin.gif

bet matai tuo mes ir skiriames, nes darydama zinute Moontes vardu as panaudojau jos sakinius, naudojamus zodzius, stiliu, nelabai daug ka ten ir melagingo parasiau, juo labiau, kad ir pasakiau po keliu dienu, kad tai mano zinute. O juk galejau ten bele ko pirrasyti, ir dalis tikria butu patikejusi, kad tu ten rasei ir niekad nieko nesakyti.Pamastyk apie tai mirksiukas.gif

O va tu tavo pakalikes varot ir varot melus apie mane(ir ne tik mane) kas diena. Nu bet didziuokis tuo, taigi tai kliniau biggrin.gif
Atsakyti
jo, dar ir kulkosvaidį davė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 03, 21:52)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif dar jinai vis teigia, kad ji parase ta zinute lotuliukas.gif

NE, Moonte, visa ta zinute, kiekviena raide joje parasiau as, nukopijavau tik tavo nuotrauka nuo tavo profilio viskas.

Na, ko tada taip pyksti, jei ta zinute ant tiek panasi, kad pati net nesuvoki, kad ne tu ja rasei?  hmm.gif
taip buvo budingas tau, todel kad as paemiau tavo naudojamus zodzius, kaip tu bendrauji ir tiek.
gerai ar ne pasiseke lotuliukas.gif vat tas mane labiausiai tada ir prajuokino.

tai, kad tu ja tasai, ne kas kita, as jau seniai buciau pamirsusi, jei tu jos vis neprimintum  biggrin.gif

bet matai tuo mes ir skiriames, nes darydama zinute Moontes vardu as panaudojau jos sakinius, naudojamus zodzius, stiliu, nelabai daug ka ten ir melagingo parasiau, juo labiau, kad ir pasakiau po keliu dienu, kad tai mano zinute. O juk galejau ten bele ko pirrasyti, ir dalis tikria butu patikejusi, kad tu ten rasei ir niekad nieko nesakyti.Pamastyk apie tai mirksiukas.gif

O va tu tavo pakalikes varot ir varot melus apie mane(ir ne tik mane) kas diena. Nu bet didziuokis tuo, taigi tai kliniau  biggrin.gif

Jo jo... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 09 03, 21:46)
Ačiū, kad informavot. Tikrai nežinojau, kur veiksmas vyko ir ką jis ten bandė išsaugoti... žaidžia jie ten, aha....

Neisterikuokit, Jūs viską, ką parašiau, puikiai supratot. Nesikartosiu.

Nei vienos, bet pabandėt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 03 rugsėjo 2021 - 20:54
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 03, 21:52)
jo, dar ir kulkosvaidį davė biggrin.gif

Slabo...
Atsakyti
žaviuosi Lutuke. Nu žmogus rimtai apsiskaitęs, su gera nuojauta. Vis pataiko. Ne taip kaip kitos žiopelės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 03, 20:49)
Ei kt sau...'Prie jo atvyko ir du PAPILDOMI apsaugos ekipažai.'. Vyriausybes vyrai issigando vienos moters? O cia tai vyrai!
Papildyta:
Saviškėms pletkinai apie saviške ir niekur nuo to nepabegsi.
Tu man .MAN rasei, kad ikelsi savo zinute, rasytą kazkam apie babunią, nes sitoji (ikelta lutukes) dalinai yra pakeista.
As gi ilgai laukiau, sakiau - nu Moonte, ašai laukiu.    Bet nesulaukiau.
Uzmirsai parasyti POFIG  biggrin.gif

jojo parase tada ir dingo biggrin.gif dar sake suprato, kaip as padariau viska, nu bet po siai dienai taip ir neatskleide, nejau visi ten sunus su marciom niekaip neisiaiskino, gi tokia inteletualu, inteligentu seimyna...
Atsakyti