Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 02, 12:41)
<p>Tai būtina rūpintis kūnu, bet anksčiau rėkei, kaip čia storą bobą privalo diedas mylėt.  </p>

nelabai suprantu kaip tai surista?
Pirma myleti niekas nieko neprivalo, arba myli arba ne, bet jei myli, tai myli zmogu, toks koks yra tiek jo budas, tiek jo isvaizda. Aisku, juo rupiniesi ar pergyveni, jei kas ne taip, bet tai meile gi del to nedingsta, ar tau dingtu meile, jei vyras isstoretu?
Atsakyti

o tas, kad pirma žmogus turi mylėti save. Kaip gali tikėtis, kad tave mylės, kai pats savęs nemyli? 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 02, 13:06)
<p>o tas, kad pirma žmogus turi mylėti save. Kaip gali tikėtis, kad tave mylės, kai pats savęs nemyli? </p>

ir vel turi smile.gif nu ne, turi ir meile neina kartu. Zinoma save myleti gerai, bet tai ta meile lygiai taip pat su isvaizda nesusijusi. Myli save ir tiek, o ta prieziura savo, vel kiekvienam pagal galimybes. jei zmogus stambesnis, nereiskia, kad jis saves nemyli, mes vis su savo bedom, tik ne visos isoreje matosi biggrin.gif
Kiekvienas gi turi savo trukumu, ligu, sutrikimu ir t.t. ir valia ne pas visus gelezine, tu pvz sakei edi beleka, tiek, kad turi greita medziagu apykaita ir nestoreji, bet tas suvalgytas slamstas kitaip kenkia gi sveikatai.
Vienetai gal kur ten idealiai maitinasi, idealiai juda, gyenima kur oras tyras ir vanduo svarus ir t.t. mes nesam masinos, tik su vienu jausmu ar viena funkcija, gali ir myelti zmogu(save) ir ant jo supykti ir liudeti ir t.t. Gyvenimas irgi ne tik juodas ir baltas...

ai jo, dar buna zinok ir taip, kai saves nemyli, bet tave myli kitas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 02 vasario 2022 - 13:31

Mylėti save ir naikinti save? Taigi ir vyras, nesirūpindamas savo moterimi, gal net smurtaudamas, gali sakyt-aš ką myliu?

Nes abejingumas sau, tam, kas vyksta su tavo kūnu yra nemeilės sau požymis Tais, kuriuos mylime rūpinamės.

Atsakyti

Lutuke, pas mus normalu tie lengvi pašiepimai, pvz.,esu pasakius vaikui, kad jis tikras genijus, kai geografijos gavo 3, nes čia sugebėt taip reik 😁.

Arba vyrui: tu gal įsimylėjai, kad viską pamiršti, nes buvo čia vis pamiršta 😁

Niekada taip nejuokauji?

Atsakyti

Mes tai jaučiu nuolat taip.

Kai kas peržengia ribas, tai pasakom... 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 02, 13:33)
<p>Mylėti save ir naikinti save? Taigi ir vyras, nesirūpindamas savo moterimi, gal net smurtaudamas, gali sakyt-aš ką myliu?</p><p>Nes abejingumas sau, tam, kas vyksta su tavo kūnu yra nemeilės sau požymis Tais, kuriuos mylime rūpinamės.</p>

sakau gyvenimas ne tik juodas ir baltas, visaip buna, meile pagal zmogu, kas ka sugeba, kiek ka supranta, ka ismoko savoje seimoje, kaip ismoko ta meile isreiksti, kiek ismoko savim rupintis, kas isivaizduoja, jam gerai ir kiek turi valios, kiek pasiduoda aplinkiniu itakai ir t.t. ir t.t.
neatskei i klausima, tai nebemyletum vyro, jei jis isstoretu?
Atsakyti

sakau gyvenimas ne tik juodas ir baltas, visaip buna, meile pagal zmogu, kas ka sugeba, kiek ka supranta, ka ismoko savoje seimoje, kaip ismoko ta meile isreiksti, kiek ismoko savim rupintis, kas isivaizduoja, jam gerai ir kiek turi valios, kiek pasiduoda aplinkiniu itakai ir t.t. ir t.t.
neatskei i klausima, tai nebemyletum vyro, jei jis isstoretu?

Aš atsakysiu. Moterims kiek kitaip. Moterims mylėti nebūtinai lygu geisti, o vyrams...lygu, t.y. vyras retas geba lylėti moterį, kuri jam seksyaliai nėra patraukli. 

Atsakyti

Čia tuo atveju, kai +20-30 kg nugalabija trauką.

Atsakyti

Nes man, pvz., yra taip, kad vyras, kuris iš pirmo žvilgsnio fiziškai nėra patrauklus po to pasidaro, jei jis fainas žmogus, jei bendravimas ir asmeninės savybės veža.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 02 vasario 2022 - 13:59
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 02, 13:36)
<p>Lutuke, pas mus normalu tie lengvi pašiepimai, pvz.,esu pasakius vaikui, kad jis tikras genijus, kai geografijos gavo 3, nes čia sugebėt taip reik 😁.Arba vyrui: tu gal įsimylėjai, kad viską pamiršti, nes buvo čia vis pamiršta 😁Niekada taip nejuokauji?

Tai yra psichologinis smurtas, bet taip, zmones ipranta prie kazkokio smurto, kiti ir musasi, kaip motekrista rase, ir tai jiem normalu...Gal del to ir nepastebit vyriausybes smurto pries zmoens, nes jum tai normalu.

Bet labai skirtinga pasiepti vaika del pazymiu ir pasakyti vyrui, tu gal isimylejai, kad viska pamristi. Skirtingi santykiai. Tu pries vaika esi jegos pozicijoje ir vyras pries tave, nemanau, kad daug is vyro saipaisi.

Juokauti viena, patraukti per danti, saipytis kas kita. Seniau budavo tokiu dalyku ir pas mus, Lietuvoje tai tokia bendra kultura augi ir atrodo normalu, bet pamazu pajauciau, kad tai nesmagu ir neskanu, tai tikrai stengiuosi nei pati taip nesneketi, ir vyrui sakiau, jei kazka nepaglavojes pasakydavo, kad man taip nepatinka. Ypac is vaiku stengiuosi niekad nesisaipyti, nes tai tik kuria kompleksus. Verciau pagiriu, ar sisakau konstukrtyvia kritika, pasisnekam, jei ka ne taip daro, klausiu kodel ir t.t.. Aisku, nesu tobula buna pasakau ka ne taip, bet suprantu, kad tai negeraim, darau isvadas, kazka keiciu.
Atsakyti

Lutuke, na, o tai ką...pagirt dėl tokių pažymių reik? 

Vyrui aš nieko pasakyt nebijau. Moku greitai bėgti 🤣

Atsakyti