Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 22:39)
Na matai, o man melage izeidimas, ypac kai kazkokiai asabai vaidenasi faktai.
NOrs apie ka as cia, joks man izeidimas, jus abi mane izeisti neigalios, ne knsidamosi mano pataluose, nei dabar mealge apvadindamos.

biggrin.gif biggrin.gif tai tu jau gal kaip nors nuspresk ar izeidimas ar ne. O tai vienas sakinys paneigia kita biggrin.gif
Is psichologines puses svarbesnis ir tikresnis yra pirmas parasytas sakinys. mirksiukas.gif

Ryt neatsakysiu I tavo bla bla bla izeistosios beletristikas, o poryt tikrai jau tuo neuzsiimsiu. Taip, kad soriukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 vasario 2022 - 22:44
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 01, 22:42)
biggrin.gif  biggrin.gif  tai tu jau gal kaip nors nuspres ar izeidimas ar ne. O tai vienas sakinys paneigia kita  biggrin.gif
Is psichologines puses svarbesnis ir tikresnis  yra pirmas parasytas sakinys.  mirksiukas.gif

AS tiesiog kaip visada paemusi tavo klise, taikau tau biggrin.gif Todel, pirmas sakinys tai tavojo atspindys. Antras, tikros mano mintys mirksiukas.gif

BEt tu galvok ir vertink kaip nori, vistiek gi isvartysi sudina puse i virsu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 22:45)
AS tiesiog kaip visada paemusi tavo klise, taikau tau biggrin.gif Todel, pirmas sakinys tai tavojo atspindys. Antras, tikros mano mintys  mirksiukas.gif

BEt tu galvok ir vertink kaip nori, vistiek gi isvartysi sudina puse i virsu  mirksiukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nu aciu uz gera juoko doze pabaigai. Tokio desperatisko personazo, kaip tu, kiti forumai turbut net neturi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 01, 22:42)

Ryt neatsakysiu I tavo bla bla bla izeistosios beletristikas, o poryt tikrai jau tuo neuzsiimsiu. Taip, kad soriukas.

Man kazkaip tas pats. Planuodama savo atienanciu dienu grafikus, dar neatsizvelgiu i forumo nariu rasliava ir vargu ar mane itakos tai ateityje.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 01, 22:47)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  nu aciu uz gera juoko doze pabaigai. Tokio desperatisko personazo, kaip tu,  kiti forumai turbut net  neturi.  biggrin.gif

KIek tau mazai iki pilnos laimes reikia. Na bet jei tu laiminga, pafantazuodama, tada OK. Todel nenuostabu, kad neretai painioji savo fantazijs su gyvenimu.
Atsakyti
Man? As kalbu? Kad apie tai pastoviai ambrija burbanti, todel ir paklausiau jos. Na tu ikisai trigrasi, paklausiau taves. Pati lenda, pati rekia. DAr tendenciju iesko, zlibe.
Siaip nesitebiu, kad tu taip matai. Kreivu veidrodziu karalysteje gyvandama dar ir ne tiek izvelgsi.

na taip tu kokia 10 zinuciu parasei su tuo o kodel,kodel tai blogai, na kodel tai blogai, nors tai buvo sakoma, kad tai nieko neblogai biggrin.gif tu pamirsti,ka rasai? kas tau kur lenda, kas tau rekia? doh.gif

Siaip, as nieko neaiskinu, as tik klausiu taves ir burbancios, o tu kaip visada menkini kitaip mastancius, o burbanti ambrija apie masturbacija, kad nori igelti MOntekristai. Viskas. O jau tas mano tariamas jautrumas, kad cia tu pastoviai inksti, moralizuoji, ne as.

niekas nieko nemenkina, tau vaidenasi. As asmeniskai apie nieka konkretu nesneku, issiakau savo poziuri i gyvenima, o ka tu ten prisifantazuoji, tavo bedos.

O kam fantazuoti? Ir taip aisku, zmogus menkinantis kaip tu kuna, fiziologinius jo poreikius, vargu ar yra patyres kuniska dziaugsma. Cia tokia neva mano nuomone mirksiukas.gif
As juk galiu kaip tu, rasyti prielaidas, tavo tokio rasymo. Mat neva ziauriai susirupinau, na cia taip pat susirupinau, kaip tu mano tariamu gerimu. Ne vien tau manimi rupintis biggrin.gif

ir vel menkinantis, is kur tu tai trauki? pasakymas, kad vyras geriau patenkina, nei masturbacija kazka menkina? blink.gif o i fantazija zinoma turi teise, ar kas draudzia, tik neitikek i savo fantazijas ar prielaidas kaip ten tau patogiau, man tikrai negaila... mirksiukas.gif

Masturbacija yra viena is sekso atmainu.
Bet tu kaip visada, net ir seksa preparuoji.
O prie ko cia tu? Tu neordiklis.
ir daug vaiku gimsta is tos sekso atmainos? lotuliukas.gif
as nelabai suprantu tavo tu pasakymu apie preparacijas, na man ne tas pats ar sekas ssu vyru ar masturbacija, gal tau tas pats, nezinau....gal tau nemastyti patogiau irgi nezinau , as mastau, ir atsirenku gyvenime , kas man tinka ir patinka, pagal savo pasauleziura mirksiukas.gif

Tiesiogiai, taip kai tau risasi su prasmingumu mirksiukas.gif
O ji dar aiskina man, kad as dvasinguma maisau su masturbacija biggrin.gif
Viduramziai.

na ne as taip neaiskinau. o visa kita tai mano pasauleziura, tu gali manyti, kad tai viduramziai.

Moonte suvokia daugiau nei tu, bet esme tame, kad tu davatka, kuri kaip kale ant sieno, nei pati valgo, nei kitiems duoda. Savo pezalais ir niekinimais kitu sielas nuodyja nuodija.

vel cia tik tavo nuomone, kuri nesutampa su mano realybe mirksiukas.gif

Tik tokia dvasiskai skurdi moteriske, kaip tu, preparuoji gyvenima. Salyginai normalus zmones gyvena pilnaverti gyvenima, kur yra visko, nesuabsorliutindami ir nesureiksmindami kazkokio vieno jo aspekto.
Nu jo praktiskai nesimasturbuoji kaip ir nesi nei normalus, nei neturi pilnavercio gyvenimo, tai ko nesimasturbuoji, gal del to tokia pikta esi? O siaip ka tai reiskia yra visko, manau tikrai visko nera , bent tikiuosi, salyginai normalaus zmogaus gyvenime mirksiukas.gif

Tu esi lerva, ir as tai rasau samoningai. Ir neketinu kaip tu, inskti. Tiesiog slysktoka skaityti, kai ta pati lerva, man paraso apie gerima, o pasisuskusi, neuzilgo moralizuoja, kad neva ja kas skriaudzia. Beje, siandiena, kas pradejo kibti i atlapus? TAigi mirksiukas.gif
O galima nesamoningai rasyti? na, o ko vis skaitai ir vis diskutuoji, nors aiskini, kad taip save zemini? ir vel skriaudzia, na ne, manes niekas neskriaudzia, nesurpanti to, kaip tau tai aiskiau pasakyti? tavo meginimai kazka ten spylkuotis na man tik juokingi ir tiek. Per daug rimtai tu cia i viska ziuri.
Koks skirtumas?
mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 01, 22:32)
Nežinau, burba... Tiesiog taip susidėliojo, kad lut apie energijos nukreipinėjimą rašė biggrin.gif </p><p></p><p>Spontaniškas bajeriukas. Šiaip aš niekad neturiu tikslo įžeist, nes man nuo to jokio kaifo. Patraukt per dantį, tai tik fuokit. Patinka. </p>

O kas anot taves yra traukimas per danti? bigsmile.gif
Tu taip daznai net nesuvoki ir gyvenime, kad saipaisi is zmogaus? Tau labai juokinga, kai is taves kazkas saiposi ar tai tau priimtina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 02 vasario 2022 - 00:50

Papildyta:
O kas anot taves yra traukimas per danti? bigsmile.gif
Tu taip daznai net nesuvoki ir gyvenime, kad saipaisi is zmogaus? Tau labai juokinga, kai is taves kazkas saiposi ar tai tau priimtina?

Na, pvz. "Na tu ir cituoji, tobulai viską eina suprast" 🤣

Tai toks pašiepinas be tikslo įžeist, bet gali būt, kad žmogus įdižeidžia.

Atsakyti

Na, su humoro jausmu lyg nesusipykus 😁

ji neturi humoro jausmo. Tik jumoro jausmą.

Atsakyti

ji neturi humoro jausmo. Tik jumoro jausmą.

Irgi pvz.patraukimo per dantį 

Atsakyti

O šiaip, plėtojant temą, tai tiek emocinė/psichoginė pusė veikia kūną, tiek ir priešingai, todėl verta sportuoti ir lepintis fiziškai, kad su galva būtų ok 😁

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 02, 08:15)
Na, pvz. "Na tu ir cituoji, tobulai viską eina suprast" 🤣</p><p>Tai toks pašiepinas be tikslo įžeist, bet gali būt, kad žmogus įdižeidžia.</p>

O kokiu tikslu tu saipaisi is zmoniu? Ar zmogus isizeidzia ar ne, cia jau nuo zmogaus priklauso, as ne apie tai kalbu, o apie tave, tau koks to tikslas?
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 02, 09:52)
Irgi pvz.patraukimo per dantį </p>

Taip. man asmeniskai pasaipos yra psichologinis smurtas, kaip zmogus reaguos, tai nuo jo priklausys ir kazkiek zinoma nuo aplinkybiu, artimu zmoniu pasaipas labai sunku atlaikyti, svetimu gana lengva, bet jei tie svetimi susiburia ir puola nuolat pvz darbe, mokykloje tai irgi gali buti labai sunku, zmones ir nusizudo neatlaike.
Zinoma toks forumas kaip sis, is vis mazai svarbus, nes ne tik kad nepazystam viena kitos realiai, bet nei nematom, ir galu gale niekas cia neprivalo buti, jei kam kas nepatinka.
Bet gyvenime, manau, tokie patraukimai per danti, gana rimtas dalykas, ypac kai tai daro jegos pozicijoje esantys ir sistemingai.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 02, 09:55)
<p>O šiaip, plėtojant temą, tai tiek emocinė/psichoginė pusė veikia kūną, tiek ir priešingai, todėl verta sportuoti ir lepintis fiziškai, kad su galva būtų ok 😁</p>

nezinau, kokia prasme idedi i zodi lepintis. Bet taip kunu butina rupintis, jei nori, kad jis gerai veiktu, tureti fizine apkrova, gera maista, poilsi ir t.t.
Atsakyti

Tai būtina rūpintis kūnu, bet anksčiau rėkei, kaip čia storą bobą privalo diedas mylėt.  

Atsakyti