Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 22:15)
As jau suparatau, kad tave jaudina tokie dalykai. Uztat, man nera noro dalintis savo mintimis sia tema su tavimi. Tu esi paskutinis zmogus zemeje, su kuriuo galima kalbeti intymiais klausimais.
Papildyta:
Prasiplauk akis, ne siandiena, o vakar  mirksiukas.gif
O kuo tai susije su tuo kas tau vaidenasi?
Papildyta:
Demekis, prie ko cia as ir tas tavo falsyvas rupinimasis..

Nu..pas mumeis dar 'siandien', pas jumeis jau tu cia rymai antra para, bet nepasakoji kas tave vercia masturbuotis.

Is kur dabar atsirado 'falsyvas rupinimqsis' I mano pastebwjima, jog meluoji apie tai, kad su Montekrista visa para as apie masturbacija diskutavau? Plaukioji jau tai konkreciai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 01, 20:55)
Ir kodel gi as tavimi netikiu?

O kas tiki tavimi?
Ir kodel, ja tai turi dominti?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 22:18)

Na matai, as ne ameba, kai tu, kuri gatava atleisti visiem net ir tiem kurie tavo durkra viesai prostitute apvadins, o veliau

Eik tu nxrien, Moonte biggrin.gif biggrin.gif tave rimtai reikia vezti gydyti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 22:19)
O kas tiki tavimi?
Ir kodel, ja tai turi dominti?

Tu cia kiba parūkei žolės, kad taip kibai atsakineti net ne i tau skirtus postus?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 01, 22:19)
Nu..pas mumeis dar 'siandien', pas jumeis jau tu cia rymai antra para, bet nepasakoji kas tave vercia masturbuotis.

Is kur dabar atsirado 'falsyvas rupinimqsis' I mano pastebwjima, jog meluoji apie tai, kad su Montekrista visa para as apie masturbacija diskutavau? Plaukioji jau tai konkreciai  biggrin.gif

NU taip, taves gi nei uzvakar, nei vakar, nei siandiena cia nebuvo...

O prie ko cia masturbacija, tu kiba dar nepasitenkinai, iskrypele?

Cia sakai as plaukioju? AR tu kliedi? Na bet, kaip visada tu gi nepakaltinama, vadinasi as. OK.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 01, 22:23)
Eik tu nxrien, Moonte  biggrin.gif  biggrin.gif  tave rimtai reikia vezti gydyti  biggrin.gif
Papildyta:

Tu cia kiba parūkei žolės, kad taip kibai atsakineti net ne i tau skirtus postus?

TAve gi neisgyde...
O tu ka vartoji, kad tau vaidenasi?
Siaip, pagalvojau, jei tu ir tavo lerva kisat savo trirasi...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 22:24)
NU taip, taves gi nei uzvakar, nei vakar, nei siandiena cia nebuvo...

O prie ko cia masturbacija, tu kiba dar nepasitenkinai, iskrypele?

Cia sakai as plaukioju? AR tu kliedi? Na bet, kaip visada tu gi nepakaltinama, vadinasi as. OK.

Moonte, fui fui...as taves nevadinau jokiais keiksmazodziais, tik su geriausiomis intencijomis apglebiau tavo pecius ir glostydama galva pasakiau 'eik is cia, sioje temoje tau negalima buti su tokia liga'. O tu ant manes 'iskrypėle'. Taip atsakyti I mano nuosirdu rupinimasi tavimi...nu nezinau, nezinau ka ir pasakyti....
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 22:26)

Siaip, pagalvojau, jei tu ir tavo lerva kisat savo trirasi...

Monte, kodel tu sitqip keikiesi? Vajeeeeeeeeeeee....vajeeeeeeeee!!!

Burbanti susiima veida delnais ir kraipo galva I sonus, tuo paciu metu savo akius vartydama I visas puses.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 01, 22:27)
Moonte, fui fui...as taves nevadinau jokiais keiksmazodziais, tik su geriausiomis intencijomis apglebiau tavo pecius ir glostydama galva pasakiau 'eik is cia, sioje temoje tau negalima buti su tokia liga'. O tu ant manes 'iskrypėle'. Taip atsakyti I mano nuosirdu rupinimasi tavimi...nu nezinau, nezinau ka ir pasakyti....

Dieve, apsaugok nuo karo, maro ir nuo burbos nuosirdaus rupinimosi.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 22:30)
Dieve, apsaugok nuo karo, maro ir nuo burbos nuosirdaus rupinimosi.

Ka man padaryti, kad igauti tavo pasitikejima, ką? Pasakyk, o nuostabioji
Atsakyti

Ir kodel gi as tavimi netikiu?

Nežinau, burba... Tiesiog taip susidėliojo, kad lut apie energijos nukreipinėjimą rašė :D 

Spontaniškas bajeriukas. Šiaip aš niekad neturiu tikslo įžeist, nes man nuo to jokio kaifo. Patraukt per dantį, tai tik fuokit. Patinka. 

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 01, 22:29)

Monte, kodel tu sitqip keikiesi? Vajeeeeeeeeeeee....vajeeeeeeeee!!!

Burbanti susiima veida delnais ir kraipo galva I sonus, tuo paciu metu savo akius vartydama I visas puses.

Nugis, nugis, nuo kada zodis lerva keiksmazodis? Va tu ir ji mane pavadinot melage ir ka dabar?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 22:33)
Nugis, nugis, nuo kada zodis lerva keiksmazodis? Va tu ir ji mane pavadinot melage ir ka dabar?

Melage -ne keiksmazodis. Lerva - izeidimas. Iskrypele - izeidimas.
Melage, tai boba vis bandanti issisukti rasydama neteisybe ar iskreipdama faktus.
Ne?
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 01, 22:32)
. Patraukt per dantį, tai tik fuokit. Patinka. </p>

Patraukti per danti, sakai, tau patinka?
Tai ir yra subtilus izeidimas, vaikeli. Tu daugiau skaityk protingu knygu, gal galva kitaip prades veikti.
Atsakyti

kaip cia pasakyti, juokas dalykas rimtas , bet nepergyvenk, as neimu nei i sirdi, nei i sikna mirksiukas.gif

Na, su humoro jausmu lyg nesusipykus 😁

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 01, 22:35)
Melage -ne keiksmazodis. Lerva - izeidimas. Iskrypele - izeidimas.
Melage, tai boba vis bandanti issisukti rasydama neteisybe ar iskreipdama faktus.
Ne?

Na matai, o man melage izeidimas, ypac kai kazkokiai asabai vaidenasi faktai.
NOrs apie ka as cia, joks man izeidimas, jus abi mane izeisti neigalios, ne knsidamosi mano pataluose, nei dabar mealge apvadindamos.
Atsakyti