Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 01, 20:52)
<p>Lutuke, iš rašliavų, tai nušvitimas čia dar nė vienai negręsia, jei mes apie dvasingumą 😁

na negali zinoti, as sneku bendrai apie viska, nes tai sio gyvenimo dalis, musu keliai, musu pasirinkimai...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 01, 20:54)
gerai, kad as ne moonte ir neiszeisiu vsiam gyvenimui lotuliukas.gif
o jei rimtai tai ant tiek rimtai isijaute Moonte i sios dienos tema ,akd atrodo tokia jau seksualnio azabocena butu, kad taipnretu masturbuotis, bet va kokie tai kompleksai neleistu ir iesko pasiteisinimu... biggrin.gif

Budama sventeiva nemegsta šventeivų. Idomi tema pagvildenimui.
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 01, 20:53)
Absoliučiai nuoširdžiai pajuokavau be jokio noro įkąst. 

kaip cia pasakyti, juokas dalykas rimtas , bet nepergyvenk, as neimu nei i sirdi, nei i sikna mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 01, 20:57)
Budama sventeiva nemegsta šventeivų. Idomi tema pagvildenimui.

Manau , kad ji bet ka dabar rasytu, kad tik tau papriestarauti, ta gi pati sake biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 01, 20:58)
Manau , kad ji bet ka dabar rasytu, kad tik tau papriestarauti, ta gi pati sake  biggrin.gif

biggrin.gif
Neimtu visko ji taip i širdį, tai smagu butu kartu pasijuokti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 vasario 2022 - 21:01
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 01, 21:00)
biggrin.gif
Neimtu visko ji taip i galva, tai smagu butu kartu pasijuokti

butent biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 01, 20:30)

Butent, nes tai nera reiksminga, svarbi kazkokia vertinga veikla, kitaip tu ja sureiksmintum.
As tik kol kas pas tave  matau dideli poreiki apie tai sneketis ir aiskintis. O mano gyvenimas yra pagal mano vertybes, poziuri ir t.t. ir tiek. mirksiukas.gif 

Neskirianti orgazmu? lotuliukas.gif Ka dar apie mane fantazuojiesi? O tave kas prase man kazka aiskinti ar visu kitu cia? Tuo cia ir uzsiimam, issakom savo nuomones, koks kitas butu sio forumo tikslas? O kad tu taip jautriai reaguoji i kitu mintis, zodzius ar tai mano bedos? As nepriimu tavo isakytu minciu, kaip aiskinimo, keista, kad tu taip mano priimi.

Butent be sekso, o ne be masturbacijos lotuliukas.gif esme? unsure.gif Man tai nera egzistencijos esme, ta ir bandau tau pasakyti visa diena, mes visi skirtingi ir poziuris i viska skirtingas

Na matai tu turi savo primityvumo suvokima, as savo, nori , kad vis taip kaip tu galvotu? Galiu dar karta pakartoti, apie dvasinguma is vis nekalbejau, kaip tau dvasigumas su masturbacija risasi? Mes del kunisku dalyu nesusisnekam apie kokius dvasingumus galetume kalbeti ?  blink.gif 
Bet siaip tas nuoltinis kisimas blogio, demonizavimo, inkviziciju panasu pas tave ten tarakonai galvoj gyvena, kuriuos bandai kitiem permesti, nbadnai pateisinti sau ta masturbacija?...

Man? As kalbu? Kad apie tai pastoviai ambrija burbanti, todel ir paklausiau jos. Na tu ikisai trigrasi, paklausiau taves. Pati lenda, pati rekia. DAr tendenciju iesko, zlibe.
Siaip nesitebiu, kad tu taip matai. Kreivu veidrodziu karalysteje gyvandama dar ir ne tiek izvelgsi.

Siaip, as nieko neaiskinu, as tik klausiu taves ir burbancios, o tu kaip visada menkini kitaip mastancius, o burbanti ambrija apie masturbacija, kad nori igelti MOntekristai. Viskas. O jau tas mano tariamas jautrumas, kad cia tu pastoviai inksti, moralizuoji, ne as.

O kam fantazuoti? Ir taip aisku, zmogus menkinantis kaip tu kuna, fiziologinius jo poreikius, vargu ar yra patyres kuniska dziaugsma. Cia tokia neva mano nuomone mirksiukas.gif
As juk galiu kaip tu, rasyti prielaidas, tavo tokio rasymo. Mat neva ziauriai susirupinau, na cia taip pat susirupinau, kaip tu mano tariamu gerimu. Ne vien tau manimi rupintis biggrin.gif

Masturbacija yra viena is sekso atmainu.
Bet tu kaip visada, net ir seksa preparuoji.
O prie ko cia tu? Tu neordiklis.
Tiesiogiai, taip kai tau risasi su prasmingumu mirksiukas.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 01, 20:47)
ne zmogaus tik kunas yra gyvuniskos pirgimties, bet tam turim dvasia, kad ta prigimti tvardyti. Gyvunai gyvena pagal instinktus, zmones pagal samoningumo lygi, jei toks kaip pas gyvunus, tai taip ir bus, kaip pas gyvunus, susiporavau, yra treba, nera zmonos salia, begsiu vel su kazkuo pasiporuosiu arba sam saboi.

zmogus gali nei nesuvokti, kaip moonte, o kodel reiktu susvaildyti, o kodel nereiktu kazko daryti, nagi noriu...toks draskomas arba nesamoningumo arba aistru zmogus, tai is esme sgyvenimas pragare..

labai gerai rusiski yra zodziai, nezinau lietuvisku atitikmenu tiksliu, yra жизнь в  невежестве arba в страсти arba в благе . Kiekvienas mes renkames, koki norim gyvenima gyventi.
Papildyta:

ne tirkai nesupranti, pagal tai ka cia dabar nusikliedejai  biggrin.gif
Papildyta:

priminti, kas cia ka lervom ir visais kitais zodeliais vadina? bigsmile.gif  cia tai ka rasai man ir apie mane vsia diena yra pagarbus mano nuomones priemimas. nu matyt ir kas pagarba mes labai skirtingai suprantam  biggrin.gif
as nerasiau apie save, jei ka,kodel taip keistai surpanti?  rasiau bendrai ta tema, kaip ir tu aiskinai, kad ne apie save rasei.  mirksiukas.gif

O ji dar aiskina man, kad as dvasinguma maisau su masturbacija biggrin.gif
Viduramziai.

Moonte suvokia daugiau nei tu, bet esme tame, kad tu davatka, kuri kaip kale ant sieno, nei pati valgo, nei kitiems duoda. Savo pezalais ir niekinimais kitu sielas nuodyja nuodija.

Tik tokia dvasiskai skurdi moteriske, kaip tu, preparuoji gyvenima. Salyginai normalus zmones gyvena pilnaverti gyvenima, kur yra visko, nesuabsorliutindami ir nesureiksmindami kazkokio vieno jo aspekto.

Tu esi lerva, ir as tai rasau samoningai. Ir neketinu kaip tu, inskti. Tiesiog slysktoka skaityti, kai ta pati lerva, man paraso apie gerima, o pasisuskusi, neuzilgo moralizuoja, kad neva ja kas skriaudzia. Beje, siandiena, kas pradejo kibti i atlapus? TAigi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 01 vasario 2022 - 22:04
QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 21:58)
Man? Kad apie tai pastoviai ambrija burbanti, todel ir paklausiau.

Siaip, as nieko neaiskinu, as tik klausiu taves ir burbancios, o tu kaip visada menkini kitaip mastancius, o burbanti amrija apie masturbacija, kad nori igelti MOntekristai.

Uchty mūchty kaip tu viska pervertei. Melage is taves nebloga gavosi biggrin.gif
Papildyta:
Masturbacija yra viena is sekso atmainu.

Papasakok apie tai placiau, prasytume. Is anksto dekojame uz pasakojima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 vasario 2022 - 22:07
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 01, 22:04)
Uch ty mūchty kaip tu viska pervertei. Melage is taves nebloga gavosi  biggrin.gif

Tai zinoma, kad as, tu gi nepakaltinama, nes neva esi personazas. Siandiena tu, kaipzmogus apie tai nerasei. Su tuo ir sveikinu 4u.gif
Atsakyti

Tu esi lerva, ir as tai rasau samoningai. Ir neketinu kaip tu, inskti. Tiesiog slysktoka skaityti, kai ta pati lerva, man paraso apie gerima, o pasisuskusi, neuzilgo moralizuoja, kad neva ja kas skriaudzia. Beje, siandiena, kas pradejo kibti i atlapus? TAigi  mirksiukas.gif

Tu. Tu atejai siandien jau is karto pasiruosusi kibti i atlapus. Mes tau suteikeme tą galimybę. Nors padekotum, nu jau tikrai...abydniakas.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 22:08)
Tai zinoma, kad as, tu gi nepakaltinama, nes neva esi personazas. Siandiena tu, kaipzmogus apie tai nerasei. Su tuo ir sveikinu  4u.gif

O kuo tai susyje su tavo melagystemis cia parasytomis? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 vasario 2022 - 22:11
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 01, 22:06)
Papasakok apie tai placiau, prasytume. Is anksto dekojame uz pasakojima

As jau suparatau, kad tave jaudina tokie dalykai. Uztat, man nera noro dalintis savo mintimis sia tema su tavimi. Tu esi paskutinis zmogus zemeje, su kuriuo galima kalbeti intymiais klausimais.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 01, 22:11)
Tu. Tu atejai siandien jau is karto pasiruosusi kibti i atlapus. Mes tau suteikeme tą galimybę. Nors padekotum, nu jau tikrai...abydniakas.
Papildyta:

O kuo tai susyje su tavo melagystemis cia parasytomis?  biggrin.gif

Prasiplauk akis, ne siandiena, o vakar mirksiukas.gif
O kuo tai susije su tuo kas tau vaidenasi?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 01, 20:47)
Nu vat man idomu kas tas 'veiksmingiau',  kai visiskai niekuo siandien nenustebinai, viskas buvo, kaip visada?

Demekis, prie ko cia as ir tas tavo falsyvas rupinimasis..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 01 vasario 2022 - 22:13
QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 22:11)
As jau suparatau, kad tave jaudina tokie dalykai. Uztat, man nera noro dalintis savo mintimis sia tema su tavimi. Tu esi paskutinis zmogus zemeje, su kuriuo galima kalbeti intymiais klausimais.

Burbanti apsiverkia is sielvarto
cry.gif cry.gif

Puola ant kelių ir rėkia savo lilijavu balseliu 'Moonte, Moonte, nu buk zmogus - papasakok!!!'
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 vasario 2022 - 22:15
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 01, 20:52)
cia 90 % bajeriai, tik va Moonte kazko labai rimtai priima viska, iki isizeidimu visam gyvenimui  biggrin.gif

Cha, cha cha... Pati apsidurnino, bet Moonte kisa. Fyyyyyy
Ne karta paciai rasiau, nepagauni kampo, nelisk.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 01, 20:54)
gerai, kad as ne moonte ir neiszeisiu vsiam gyvenimui lotuliukas.gif
o jei rimtai tai ant tiek rimtai isijaute Moonte i sios dienos tema ,akd atrodo tokia jau seksualnio azabocena butu, kad taipnretu masturbuotis, bet va kokie tai kompleksai neleistu ir iesko pasiteisinimu... biggrin.gif

Na matai, as ne ameba, kai tu, kuri gatava atleisti visiem net ir tiem kurie tavo durkra viesai prostitute apvadins, o veliau vartantis, tavo vyra sikrypeliu, kiekviena savaip kaifa gaudo.
O ir tokiu sutriu, mano gyvenime minimumas, todel joks cia nuostolis mirksiukas.gif
Atsakyti