Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 01, 19:06)
<p>Šiaip žmonės visų pirma yra gyvūnai. </p><p>Galima tą neigti, bet taip yra.</p><p></p><p>Tiesa, sąmoningi gyvūnai, kurie gali ir geba valdyti net ir instinktus, jeigu to nori ir jiems to reikia. </p>

Apie ka tu cia, vaikeli?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 01, 19:05)
Kodel tu lyginies visada prie manes, kodel? Kodel istisai rasai "o tu tai gali, ane, as irgi taip noriu, as irgi taip rasysiu". !Kam? Tu niekada nebusi panasi, nes as cia personazas, o tu viska...absoliuciai viską pervarai per save. Tavo emocijos tikros, tu nemeluoji, kad uzpyksti. As rikiu, kad dar ilgai po to, kai iseini is mamku, tu galvoji apie tos dienos diskusijas. As galiu gqrantuoti, kad tu bent dar karta perskaitai visa dienos diskusija nuo pradziu iki galo bent viena karta....ir vel tu perlwidi viska per save, vel tu perwini per savo jausenas - pykti, neapykantą, pasišlykštėjimą...ką dar? Pasididziavima savimi, skaitant savo postus.

As gi teisi.

O ir rasau apie tai, kad vezininkams nwgalima SAVANORISKAI....is pradziu PASIMEGAUJANT, o paskui pradedant keiktis, kristi I bedugnę negatyvo. As turiu vėžininkę namuose. Labai gerai zinau kas jums galima, o kas ne. Blogos emocijos jums pražūtingos. Ir as tikrai , nuosirdziai tau sakqu -  palik šitą twmă, nes ji yra pasišpilkavimu tema. Palik tai sveikiems zmonems.

As nekalta, kad tau vaidenasi. Niekuo padeti negaliu. Paneigineti tavo kristolini, irgi prasmes nera.

Man siek tiek keista, siandiena visa diena, tu rasei bruda apie mane, mano vyra ir t.t. ir t.t. Visaip bandei mane, kad prarasciau savitvarda ir t.t. Jau to niekada nebus, motera, ijunk prota, tai veikia keleta kartu, atbukau, visiskai. Ir dabar vaidini susirupinusia, mat cia forumas kaltas, atmosfera neva cia negera ir visas sitas tavo bla bla... is serijos - as turiu mat save saugoti... Dieve, mano, kam tu meluoji? Ka po sios dienos rasliavos vertas tavo neva susirupinimas?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 19:22)
As nekalta, kad tau vaidenasi. Niekuo padeti negaliu. Paneigineti tavo kristolini, irgi prasmes nera.

Man siek tiek keista, siandiena visa diena, tu rasei bruda apie mane, mano vyra ir t.t. ir t.t. Visaip bandei mane, kad prarasciau savitvarda ir t.t. Jau to niekada nebus, motera, ijunk prota, tai veikia keleta kartu, atbukau, visiskai. Ir dabar vaidini susirupinusia, mat cia forumas kaltas, atmosfera neva cia negera ir visas sitas tavo bla bla... is serijos - as turiu mat save saugoti... Dieve, mano, kam tu meluoji? Ka po sios dienos rasliavos vertas tavo neva susirupinimas?

Sakyciau ''taip, Moone, mea culpa', bet negaliu, nes nebuvai kitokia, nei as. Pirmas man skirtas (ir dauguma visu kitu,) postas buvo nedraugiskas, is karto buvo jauciamas nepasitenkinimas, pasipiktinimas.Tu jau atejai I temą nusiteikusi visa dieną murkdytis negatyve. Tai buvo tavo pasirinkimas. Nekaltink kitu del savo pasirinkimų. 4u.gif

Oi, truputeli netiksliai parasiau biggrin.gif ne 'ir dauguma visu kitu', bet turejo buti 'ir visi likusieji' biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 vasario 2022 - 19:34

Aš tai nesuprantu kam nukreipinėt tą energiją?  Kunigė lerva ar kas? 😅 gyvenimu reikia mėgautis, visomis jo formomis. Bl dar nesena boba, o jau energiją nukreipinėja...

Atsakyti

man nepaitnka nesivaldantys zmones, ypac vyrai...

Vargšas tavo diedas, su plekšne gyvena.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 01, 19:28)
Sakyciau 'taip, Moone, mea culpa', bet negaliu, nes nebuvai kitokia, nei as. Pirmas man skirtas  (ir dauguma visu kitu,) postas buvo nedraugiskas,  is karto buvo jauciamas  nepasitenkinimas, pasipiktinimas.Tu jau atejai I temą nusiteikusi visa dieną murkdytis negatyve. Tai buvo tavo pasirinkimas. Nekaltink kitu del savo pasirinkimų. 4u.gif

Na kad man nereikia tavo atsiprasymu. As tau del to net pretenziju neturiu. Rasydama savo postus, as samoningai "geliau" tau, tuo paciu, kuo tu kitus ir mane badei, sakyciau maziau nei tu, na nes dar yra tos tabu ribos, kuriu neperzengiu. Esme yra tame, kam tai vaidyba? Tas tavo tariams susirupinimas... Kam jis reikalingas? Pagaliau po eile metu pilamo brudo ir sios dienos raliavos...
Cia besirenkantys zmones nera nei kvaili, nei naivus, supranta, kas kaip ir su kuo, todel... na jei tu turi asmenini poreiki, neva uzsideti sau pliusiuka, bet tik del saves, as ne prie ko. Neturiu poreikio cia sedeti ir pelenguoti, kada tu cia personazas, kada tu cia zmous ir t.t. O jei rimtai, kad man jau ir neidomu. Tik pakartosiu, tas neva susirupinimas mano sveikata.... Po viso kas buvo prirasyta... Ar kas tiki kad tai nuosirdu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 01 vasario 2022 - 19:52
QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 19:46)
Na kad man nereikia tavo atsiprasymu. As tau del to net pretenziju neturiu. Rasydama savo postus, as samoningai "geliau" tau, tuo paciu, kuo tu kitus ir mane badei, nei daugiau, nei maziau. Esme yra tame, kam tai vaidyba? Tas tavo tariams susirupinimas... Kam jis reikalingas? Pagaliau po eile metu pilamo brudo ir sios dienos raliavos...
Cia besirenkantys zmones nera nei kvaili, nei naivus, supranta, kas kaip ir su kuo, todel... na jei tu turi poreiki, neva uzsideti sau pliusiuka, bet tik del saves, as ne prie ko. Neturiu poreikio cia sedeti ir pelenguoti, kada tu cia personazas, kada tu cia zmous ir t.t. O jei rimtai, kad man jau ir neidomu. Tik pakartosiu, tas neva susirupinimas mano sveikata.... Po viso kas buvo prirasyta...

Kaip tu gali igelti personazui? Nebent galvodama, kad kitam gali skaudeti taip pat, kaip ir tau. Neskaudes personazui, niekada '- isidek tai i galva. Ojej, ojej...man toks vaizdas susidaro, kad tu niekada to nesuprasi.

Nesistenk skaitytojus palenkti i savo puse rasydama maldavimus patiketi tavimi. Skaitantieji jau dienos pradzioje pasiskirste I tikincius ir ne biggrin.gif
Nemaldauk to, nesižemink.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 vasario 2022 - 19:55
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 01, 19:53)
Kaip tu gali igelti personazui? Nebent galvodama, kad kitam gali skaudeti taip pat, kaip ir tau. Neskaudes personazui, niekada '- isidek tai i galva. Ojej, ojej...man toks vaizdas susidaro, kad tu niekada to nesuprasi.

Nesistenk skaitytojus palenkti i savo puse rasydama maldavimus patiketi tavimi. Skaitantieji jau dienos pradzioje pasiskirste I tikincius ir ne  biggrin.gif
Nemaldauk to, nesižemink.

Mazute, man vienodai rodo, personazas tu, ar zmogus, as moku tau, ne tuo paciu, bet ne ka veiksmingiau.

O kas ten vel tau atrodo, man giliai pofig, ir kaip zmogui ir kaip personazui 4u.gif
Soriukas, NEIDOMU.

Atsistok ant balto popieriaus lapo, kad pamatyciau pries ka cia as neva tureciau teisintis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 01 vasario 2022 - 20:08

Aš tai nesuprantu kam nukreipinėt tą energiją?  Kunigė lerva ar kas? 😅 gyvenimu reikia mėgautis, visomis jo formomis. Bl dar nesena boba, o jau energiją nukreipinėja...
Aš tai suptantu kodėl tau daržų nereik 😂

O lutukei reik...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 01 vasario 2022 - 20:21

😅😅😅😅 nu dar sporte energiją išnaudoju 😅bet... sekso net tai neatstoja 😅😅

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 01, 20:20)

Visi turintys galva ant peciu tai supranta. Siuo atveju esme yra tame, beje lutuke pastoviai lipa ant to greblio, ji nemoka pagarbiai priimti kitaip mastancius, moralizuodama menkina, kad ir dabar - primityvu, ar ji neva tobuloji randa prasmingesniu veiklu... Tai sukelia atitikama, prognozuojama reakcija. Todel turi ka turi.
Atsakyti
Tu man nekartok, nes as tos veiklos, nei sureiksminu, nei suniekinu, nei aukstinu.
Cia tu, ne as priespastatai, neva vertingesne veikla. Tai ir klausiu, is kur pas pacia toks poreikis?
Ir jei jau tu aiskini gyvenkite, kaip norite, kam tas pacios priespastatimas ir aiskinimas?

Butent, nes tai nera reiksminga, svarbi kazkokia vertinga veikla, kitaip tu ja sureiksmintum.
As tik kol kas pas tave matau dideli poreiki apie tai sneketis ir aiskintis. O mano gyvenimas yra pagal mano vertybes, poziuri ir t.t. ir tiek. mirksiukas.gif

Siuo atveju, visai nesvarbu, kas kam ir per ka ir visi tie tavo isvedziojimai. Kaip jau minejau, as senamadiska, pati nepamenu kada masturbavausi. Bet kodel tu neskirianti vienas nuo kito orgazmu, manaisi, galinti aiskinti kitam, neprasoma, savo ta vertybine skale, kas tavo kunui gerai kas blogai. Vartodama terminus, primityvu, prasminga veikla ir t.t. ir t.t.

Neskirianti orgazmu? lotuliukas.gif Ka dar apie mane fantazuojiesi? O tave kas prase man kazka aiskinti ar visu kitu cia? Tuo cia ir uzsiimam, issakom savo nuomones, koks kitas butu sio forumo tikslas? O kad tu taip jautriai reaguoji i kitu mintis, zodzius ar tai mano bedos? As nepriimu tavo isakytu minciu, kaip aiskinimo, keista, kad tu taip mano priimi.

BE sekso, nebutu taves. Libido tai egzistencijos esme, nepriklausanti nuo tavo pompastiniu isvedziojimu. GAl kada nors suprasi, nors abejoju.

Butent be sekso, o ne be masturbacijos lotuliukas.gif esme? unsure.gif Man tai nera egzistencijos esme, ta ir bandau tau pasakyti visa diena, mes visi skirtingi ir poziuris i viska skirtingas

O as manau, kad primityvumas yra tame, kai zmogus nesuvokaintis apie ka kalba, del paprasto ribotumo, nera iki galo pazines savo kuno, o per ji ir dvasinguma. TA dvasinguma kastruoja, isgalvotomis dogmomis.
Gal kada nors suprasi, nors abejoju. Dvasingieji ikvizitoriai nesuprato.
Na matai tu turi savo primityvumo suvokima, as savo, nori , kad vis taip kaip tu galvotu? Galiu dar karta pakartoti, apie dvasinguma is vis nekalbejau, kaip tau dvasigumas su masturbacija risasi? Mes del kunisku dalyu nesusisnekam apie kokius dvasingumus galetume kalbeti ? blink.gif
Bet siaip tas nuoltinis kisimas blogio, demonizavimo, inkviziciju panasu pas tave ten tarakonai galvoj gyvena, kuriuos bandai kitiem permesti, nbadnai pateisinti sau ta masturbacija?...

Atsakyti