Tu man nekartok, nes as tos veiklos, nei sureiksminu, nei suniekinu, nei aukstinu.
Cia tu, ne as priespastatai, neva vertingesne veikla. Tai ir klausiu, is kur pas pacia toks poreikis?
Ir jei jau tu aiskini gyvenkite, kaip norite, kam tas pacios priespastatimas ir aiskinimas?
Butent, nes tai nera reiksminga, svarbi kazkokia vertinga veikla, kitaip tu ja sureiksmintum.
As tik kol kas pas tave matau dideli poreiki apie tai sneketis ir aiskintis. O mano gyvenimas yra pagal mano vertybes, poziuri ir t.t. ir tiek.
Siuo atveju, visai nesvarbu, kas kam ir per ka ir visi tie tavo isvedziojimai. Kaip jau minejau, as senamadiska, pati nepamenu kada masturbavausi. Bet kodel tu neskirianti vienas nuo kito orgazmu, manaisi, galinti aiskinti kitam, neprasoma, savo ta vertybine skale, kas tavo kunui gerai kas blogai. Vartodama terminus, primityvu, prasminga veikla ir t.t. ir t.t.
Neskirianti orgazmu?
Ka dar apie mane fantazuojiesi? O tave kas prase man kazka aiskinti ar visu kitu cia? Tuo cia ir uzsiimam, issakom savo nuomones, koks kitas butu sio forumo tikslas? O kad tu taip jautriai reaguoji i kitu mintis, zodzius ar tai mano bedos? As nepriimu tavo isakytu minciu, kaip aiskinimo, keista, kad tu taip mano priimi.BE sekso, nebutu taves. Libido tai egzistencijos esme, nepriklausanti nuo tavo pompastiniu isvedziojimu. GAl kada nors suprasi, nors abejoju.
Butent be sekso, o ne be masturbacijos
esme?
Man tai nera egzistencijos esme, ta ir bandau tau pasakyti visa diena, mes visi skirtingi ir poziuris i viska skirtingasO as manau, kad primityvumas yra tame, kai zmogus nesuvokaintis apie ka kalba, del paprasto ribotumo, nera iki galo pazines savo kuno, o per ji ir dvasinguma. TA dvasinguma kastruoja, isgalvotomis dogmomis.
Gal kada nors suprasi, nors abejoju. Dvasingieji ikvizitoriai nesuprato.
Na matai tu turi savo primityvumo suvokima, as savo, nori , kad vis taip kaip tu galvotu? Galiu dar karta pakartoti, apie dvasinguma is vis nekalbejau, kaip tau dvasigumas su masturbacija risasi? Mes del kunisku dalyu nesusisnekam apie kokius dvasingumus galetume kalbeti ?
Bet siaip tas nuoltinis kisimas blogio, demonizavimo, inkviziciju panasu pas tave ten tarakonai galvoj gyvena, kuriuos bandai kitiem permesti, nbadnai pateisinti sau ta masturbacija?...