Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Šiaip kažkoks keistas yra požiūris į tą masturbaciją, kad tipo tai yra blogai, bet gi nėra blogai. Yra absoliučiai natūralus dalykas abiems lytims. 

O būna sužino apie vyrą ir pyksta. Tas tada daro ir slepia... Vaikų darželis 🙈

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 01, 17:56)
<p>Šiaip kažkoks keistas yra požiūris į tą masturbaciją, kad tipo tai yra blogai, bet gi nėra blogai. Yra absoliučiai natūralus dalykas abiems lytims. </p><p>O būna sužino apie vyrą ir pyksta. Tas tada daro ir slepia... Vaikų darželis 🙈</p>

bet cia gi niekas taip negalvoja, kad blogai ar ne?
manau vyram ir moterim seksas siek tiek skirtingi dalykai, kaip ir masturbacija.
Atsakyti

bet cia gi niekas taip negalvoja, kad blogai ar ne? manau vyram ir moterim seksas siek tiek skirtingi dalykai, kaip ir masturbacija.
Aš saviškio esu klaususi ir būna kartais, kad jam būtent to norisi. Vat tiesiog. 

Kaip ir gali norėtis mineto vyrui. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 01 vasario 2022 - 18:04
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 01, 17:53)
jei nenori jei nesupranti kodel tai ir nereikia, jei domiesies is tikruju rasi atsakymus  mirksiukas.gif

Valgyti, ne tas pats kas seksu uzsiimineti, jau sakiau, bet taip yra ivairiu mitybos budu ir daznai zmones daro protarpini badavima laikosi pasniku. mirksiukas.gif Kvepavimo irgi yra visokios technikos...ir tai viskas ka rasau su jokiu dvasingumu nesusija, kol kas rasau tik apie pati paprasicuasiai kuniska lygi, myleti smagiau, nei masturbuotis, nejau ne? bigsmile.gif

kodel siejama? Tik logiskos isvado. Masturbuojasi zmones kodel, kad patiru orgazma ir kaip Amadeja raso, kad paleistu energija susikaupuse seksualine, as tik sakau, kad yra kitu budu.
Na apie demonizavimus neiznau, tik tu apie juos rasai, jei kam tinka ir patinka na valio, kodel nori irodyti, kad tai kazkoks vos ne butinas dalykas? Man yra idomesniu, smagesniu uzsiemimu, kai ne tik nuleidi gara, bet kazka ir sukuri grazaus, jei kazkam tai didizausias malonumas ir pasiekimas na tai valio, ar kas gincyjasi del to? man tai primityvu, tau gal kurybinis pasiekimas, visi mes skirtingi.  mirksiukas.gif

saunu mirksiukas.gif

jau parasiau

Supratau, isvedzioji tu, o as ieskau atsakymus. Geras.

Valgyti, kvepuoti kaip ir seksas tai primityvus egzistencinis poreikis. Primityviu jis yra todel kad jis jau uzprogamuotas gimstant, yra musu smegenyse, kaip rusies islikimo garantas.

O kodel, del ko reikia rinktis kitus budus? Kodel, masturbacijai priespastatoma kita, neva vertingesne veikla? Kodel? Kodel negalima sudernti masturbacijos, ir tos pacios neva prasmingos veiklos. Kuo masturbacija, tai veiklai maiso? Siaip, masturbacija nesitesia ilgiau penkiu minuciu, dar ir trumpesne, jei ka.

Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 01, 17:56)
Šiaip kažkoks keistas yra požiūris į tą masturbaciją, kad tipo tai yra blogai, bet gi nėra blogai. Yra absoliučiai natūralus dalykas abiems lytims. O būna sužino apie vyrą ir pyksta. Tas tada daro ir slepia... Vaikų darželis 🙈

As irgi nesuprantu. Ypac, kai siais laikais yra aibes informacijos, zmogus gali pazinti ne vien dvasinius dalykus, bet ir kuniskus, nes kurnas yra ta pati, neatsiejama zmogaus dalis.
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 01, 18:03)
Aš saviškio esu klaususi ir būna kartais, kad jam būtent to norisi. Vat tiesiog. 
Kaip ir gali norėtis mineto vyrui. 

vyram gal but nesigincyju, kalbejau apie moteris visa laika, nes esu ne vyras, is ju puses negaliu sneketi.
as neisivaizduoju kuri moteris rinktusi masturbacija vietoj nuosavo mylimo vyro, vyras gi gali padaryti viska ta pati tik geriau... biggrin.gif
Atsakyti

O kodel, del ko reikia rinktis kitus budus? Kodel, masturbacijai priespastatoma kita, neva vertingesne veikla? Kodel? Kodel negalima sudernti masturbacijos, ir tos pacios neva prasmingos veiklos. Kuo masturbacija, tai veiklai maiso? Siaip, masturbacija nesitesia ilgiau penkiu minuciu, dar ir trumpesne, jei ka.

Tai vat vyrams ir būna norisi to greito, paprasto, energijos nereikalaujančio veiksmo. 

Moterims gali norėtis ytampos nuėmino (nebūtinai seksualinės), bet į tą gerai konvertuojasi ir nusinulina 😄

Atsakyti

vyram gal but nesigincyju, kalbejau apie moteris visa laika, nes esu ne vyras, is ju puses negaliu sneketi.
as neisivaizduoju kuri moteris rinktusi masturbacija vietoj nuosavo mylimo vyro, vyras gi gali padaryti viska ta pati tik geriau... biggrin.gif

Matai...o gal nereikia to geriau, o reikia čia ir dabar pvz , arba tiesiog būtent veiksmo solo :)

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 18:06)
Supratau, isvedzioji tu, o as ieskau  atsakymus. Geras.

Valgyti, kvepuoti kaip ir seksas tai primityvus egzistencinis poreikis. Primityviu jis yra todel kad jis jau uzprogamuotas gimstant, yra musu smegenyse, kaip rusies islikimo garantas.

Papildyta:
As irgi nesuprantu. Ypac, kai siais laikais yra aibes informacijos, zmogus gali pazinti ne vien dvasinius dalykus, bet ir kuniskus, nes kurnas yra ta pati, neatsiejama zmogaus dalis.

dar karta sakau, jei tau tai idomiausia, vertingiausia veikla, jei tu vsika suderini tai valio, man ne, visi gi mes skirtingi matyt. Man maloniau kai mane liecia mano vyro rankos, tau gal kai savos, na kur bedas matai, kur tu vis to blogio ar negerumo ieskai?

bet ne valgyti , kviepuoti ir seksas, nera ir negali buti statomi i ta pacia eile, nes seksas ner aegzistencinis poreikis biggrin.gif Gal kai tai suprasi, suprasi, ka noriu pasakyti. Yra visai skirtingi mindsets, nezinau kaip tiksliau issireiksti, kai zmogus gyvena su seksualiniu poreikiu, kai reikai visa gara nuleisti, kai ji vsi augina ir kankinasi ir kai to nera. ir viskas yra gerai, tik yra skirtinga, o ka norim ta visi renkames.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 01, 18:09)
Matai...o gal nereikia to geriau, o reikia čia ir dabar pvz , arba tiesiog būtent veiksmo solo smile.gif

del to ir sakau, kad tai primityvus lygmuo, taip gyvuliukai elgesi, jiem reikia cia ir dabar, na dar mazi vaikai buna nori pvz valgyti cia ir dabar ir verkia, kai negauna, suauge turetu jau bent moketi valdytis... biggrin.gif

galima pvz maista esti ranakomis belakaip nes nori nu cia ir dabar valgyti, ar pirkti mcdonalde bele ka, galima pasigaminti pasiserviruoti stala, visi renkames, kas kaip mum tinka ir patina...
man nepaitnka nesivaldantys zmones, ypac vyrai...
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 01, 18:09)
Matai...o gal nereikia to geriau, o reikia čia ir dabar pvz , arba tiesiog būtent veiksmo solo smile.gif

del to ir sakau, kad tai primityvus lygmuo, taip gyvuliukai elgesi, jiem reikia cia ir dabar, na dar mazi vaikai buna nori pvz valgyti cia ir dabar ir verkia, kai negauna, suauge turetu jau bent moketi valdytis... biggrin.gif

galima pvz maista esti ranakomis belakaip nes nori nu cia ir dabar valgyti, ar pirkti mcdonalde bele ka, galima pasigaminti pasiserviruoti stala, visi renkames, kas kaip mum tinka ir patina...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 17:46)
O kodel ja reikia nukreipti?
O kodel tai primityvu?
O kaip su kita zmogaus fiziologija? Valgyti, kvepuoti, kakoti... Fiiii, jokio dvasingumo. O jei susilaikysi, nukreipsi energija?
Kodel masturbacija siejama su negebejimu nukreipti energija kitur? Vel gi, kodel ja kazkur kitur reikia kreipti? Ar ne todel, kad bijoma, demonizuojama, vertinama kaip kazkas nesvaraus, kaip pati minejai primityvaus? Kodel? Kas itakoja toki vertinima?

Tu rasai didziaja dali savo egzistencijos SM nesamones, bet tai tavo vizitine kortele, as sau del to galvos nesuku.
Nesupratau, prie ko tai masturbacija ir visi tie isvedziojimai.
Papildyta:
Mazute, as esu salta kaip ledas. kam tas tavo veidmainiskas susirupinimas?
Visu pirma, tie kas aibes metu mane cia zino, zino, kad as esu senamadiska, nei svingeriu, tik vienas mikasius, kaip tu rasai. Saziningai, as jau nepamenu kada masturbavausi. BEt mane vimdo tokios kaip tu svaruoles, ir dvasingosios kaip lerva, veidmaines.

Priminsiu, as tave murkdau ne del saves, o todel, kad tu dergiesi is Asakos, inteligentiskos, protingos moters, kuri tau, sutrei, atkircio nieakda neduos.
Kitas susiremimas, del ko, kad eilini karta bandei dergtis is Montekristos, primesdama jai savo nesvankybes. Trecias, susikirtimas siandiena, kad Amadeja pavadinai nesvaria.
Del saves, as net tingeciau ka sakyti, nors tu taip stengeisi  mirksiukas.gif

Na sakau...visi tavo postai pritvinke pagiezos jau. Jau turetum stabdyti arklius, nes darai meskos paslauga savo sveikatai. Vardinti uz ka tu neatleisi, del ko tu kovosi, uz visus nikus laikysi barikadu sienas..mamkose....ar visi namie pas tave? Atsibusk, reality is not as it seems. Ir dar as tau isd7uosiu paslapti - this is not reality.

Taip, kad turi save perprogramuoti gerokai.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 01, 18:03)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72925564" data-time="1643731110"> bet cia gi niekas taip negalvoja, kad blogai ar ne? manau vyram ir moterim seksas siek tiek skirtingi dalykai, kaip ir masturbacija.</blockquote> Aš saviškio esu klaususi ir būna kartais, kad jam būtent to norisi. Vat tiesiog. 
<p>Kaip ir gali norėtis mineto vyrui. </p>

Ojatau, ojatau tai glušė. Niekas vyru masturbacijos neliete, bent as visiskai tos temos nelieciqu. Jei noras yra tema nusukti kita linkme, tai taip ir rasyk "o as dabar noriu pakalbeti apie vyru masturbacija".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 vasario 2022 - 18:26
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 01, 18:25)
Na sakau...visi tavo postai pritvinke pagiezos jau. Jau turetum stabdyti arklius, nes darai meskos paslauga savo sveikatai. Vardinti uz ka tu neatleisi, del ko tu kovosi, uz visus nikus laikysi barikadu sienas..mamkose....ar visi namie pas tave? Atsibusk, reality is not as it seems. Ir dar as tau isd7uosiu paslapti - this is not reality.

Taip, kad turi save perprogramuoti gerokai.

Jei as kreipciau demesi i tavo kalbejimus.... O jau tu, esi tik pozityvumo saltinis.
Tas tavo tariamas susirupinimas mano sveikata. Paradoksas, SM mano sveikatos bukle rupinasi mirtinos mano gerbejos. Idomu kodel...

Cia iserijos kaip tu, dekui, kaip nors.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 01, 18:17)
dar karta sakau, jei tau tai idomiausia, vertingiausia veikla, jei tu vsika suderini tai valio, man ne, visi gi mes skirtingi matyt. Man maloniau kai mane liecia mano vyro rankos, tau gal kai savos, na kur bedas matai, kur tu vis to blogio ar negerumo ieskai?

bet ne valgyti , kviepuoti ir seksas, nera ir negali buti statomi i ta pacia eile, nes seksas ner aegzistencinis poreikis  biggrin.gif Gal kai tai suprasi, suprasi, ka noriu pasakyti. Yra visai skirtingi mindsets, nezinau kaip tiksliau issireiksti, kai zmogus gyvena su seksualiniu poreikiu, kai reikai visa gara nuleisti, kai ji vsi augina ir kankinasi ir kai to nera. ir viskas yra gerai, tik yra skirtinga, o ka norim ta visi renkames.

Tu man nekartok, nes as tos veiklos, nei sureiksminu, nei suniekinu, nei aukstinu.
Cia tu, ne as priespastatai, neva vertingesne veikla. Tai ir klausiu, is kur pas pacia toks poreikis?

Ir jei jau tu aiskini gyvenkite, kaip norite, kam tas pacios priespastatimas ir aiskinimas?

Siuo atveju, visai nesvarbu, kas kam ir per ka ir visi tie tavo isvedziojimai. Kaip jau minejau, as senamadiska, pati nepamenu kada masturbavausi. Bet kodel tu neskirianti vienas nuo kito orgazmu, manaisi, galinti aiskinti kitam, neprasoma, savo ta vertybine skale, kas tavo kunui gerai kas blogai. Vartodama terminus, primityvu, prasminga veikla ir t.t. ir t.t.

BE sekso, nebutu taves. Libido tai egzistencijos esme, nepriklausanti nuo tavo pompastiniu isvedziojimu. GAl kada nors suprasi, nors abejoju.

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 01, 18:17)
del to ir sakau, kad tai primityvus lygmuo, taip gyvuliukai elgesi, jiem reikia cia ir dabar, na dar mazi vaikai buna nori pvz valgyti cia ir dabar ir verkia, kai negauna, suauge turetu jau bent moketi valdytis...  biggrin.gif

O as manau, kad primityvumas yra tame, kai zmogus nesuvokaintis apie ka kalba, del paprasto ribotumo, nera iki galo pazines savo kuno, o per ji ir dvasinguma. TA dvasinguma kastruoja, isgalvotomis dogmomis.

Gal kada nors suprasi, nors abejoju. Dvasingieji ikvizitoriai nesuprato.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 01 vasario 2022 - 19:01
QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 18:40)
Jei as kreipciau demesi i tavo kalbejimus.... O jau tu, esi tik pozityvumo saltinis.
Tas tavo tariamas susirupinimas mano sveikata. Paradoksas, SM mano sveikatos bukle rupinasi mirtinos mano gerbejos. Idomu kodel...

Cia iserijos kaip tu, dekui, kaip nors.

Kodel tu lyginies visada prie manes, kodel? Kodel istisai rasai "o tu tai gali, ane, as irgi taip noriu, as irgi taip rasysiu". !Kam? Tu niekada nebusi panasi, nes as cia personazas, o tu viska...absoliuciai viską pervarai per save. Tavo emocijos tikros, tu nemeluoji, kad uzpyksti. As rikiu, kad dar ilgai po to, kai iseini is mamku, tu galvoji apie tos dienos diskusijas. As galiu gqrantuoti, kad tu bent dar karta perskaitai visa dienos diskusija nuo pradziu iki galo bent viena karta....ir vel tu perlwidi viska per save, vel tu perwini per savo jausenas - pykti, neapykantą, pasišlykštėjimą...ką dar? Pasididziavima savimi, skaitant savo postus.

As gi teisi.

O ir rasau apie tai, kad vezininkams nwgalima SAVANORISKAI....is pradziu PASIMEGAUJANT, o paskui pradedant keiktis, kristi I bedugnę negatyvo. As turiu vėžininkę namuose. Labai gerai zinau kas jums galima, o kas ne. Blogos emocijos jums pražūtingos. Ir as tikrai , nuosirdziai tau sakqu - palik šitą twmă, nes ji yra pasišpilkavimu tema. Palik tai sveikiems zmonems.
Atsakyti

Šiaip žmonės visų pirma yra gyvūnai. 

Galima tą neigti, bet taip yra.

Tiesa, sąmoningi gyvūnai, kurie gali ir geba valdyti net ir instinktus, jeigu to nori ir jiems to reikia. 

Atsakyti