Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 01, 16:53)
As sugebu susilaikyti ir palaukti, nieko tame blogo siek tiek palaukti. mirksiukas.gif
O siaip tame ir esme, kad ir rasom, kad masturbacija yra is bedos, kai vyro nera ar kai vyras periodiskai nepatenkina. Tai zinoma gali, Burba gi nuo pat pradziu tai ir rase, kad butent, kai vyro nera, o jei vyras yra, kam tada masturbacija?

cia tipo nusiperki skalbimo masina, bet is idomumo vis tiek skalbi rankomis ar kazkas tokio? darbsiuju ranku burelis? lotuliukas.gif

O kodel reikia susilaikyti ir laukti?Ir kas tame blogo, jei nesusilaikysi ir nelauksi?
Kas ir kur raso, kad is bedos?
Burba jei ka raso ne apie masturbacija, o apie masturbuojancius zmones. Tai ne tas pats.

Sakai, tavo kuna galima sulyginti su skalbimo masina? OK, nesigincysiu.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 01, 17:08)
tau pasitenkinima kelia kitu keikimas? unsure.gif zinai toki posaki, kas ant kito sako, ant saves pasisako. Bet siaip lerva gana geras padarelis is jo issirita drugelis  mirksiukas.gif

bet griskim prie sekso, kaip visa tai, ka isvardinai trukdo  kokybiskam seksui? ilgalaikes? 5 dienos ir 4 naktys ir tiek tu be sekso negali pabuti? biggrin.gif zinok darant pertraukas, mylintis ne kas dien tikrai kokybe gereja.  tongue.gif Nors tirkai abejoju ar daug seimu virs 40 kas dien mylisi  biggrin.gif  ir tai cia tipo kazkas nesvankaus, miegojimas atskirai ar komandiruotes? biggrin.gif

SAkai ilgalaikes komandiruotes tai kitu keikimas?

TAi jei paciai vaidenasi, prie ko cia as. kaip jau rasiau, as galejau isvedzioti, visokiu nesvankybiu prirasyti, bet kaip tu rasei, as ne tu, veidmaine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 01 vasario 2022 - 17:17
QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 17:11)
O kodel reikia susilaikyti ir laukti?Ir kas tame blogo, jei nesusilaikysi ir nelauksi?
Burba jei ka raso ne apie masturbacija, o apie masturbuojancius zmones. Tai ne tas pats.

Nemeluok, melagw.

O masturbacija galima atlikti be zmogaus pagalbos? Cia turbut kokia elergija is visatos atwina ir tave pamasturbuoja?

Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 17:14)

TAi jei paciai vaidenasi, prie ko cia as.

Eik tu sau, kaip tu pradejai nusirasyti blink.gif
Sustok, sustok jau, tu sau daraisi meškos paslaugą. Man net gaila pradejo darytis tave beskaitant. Gana.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 vasario 2022 - 17:18
QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 17:14)

Papildyta:

TAi jei paciai vaidenasi, prie ko cia as.

nieko blogo is kur tu ta blogi trauki, niekas nesake, kad bloga kas. Tai ir yra is bedos, kai NERA SALIA VYRO biggrin.gif Raso, tu ismok skaityti.

na kaip ir mityba su seksu mirksiukas.gif

rimtai jau tau visai cia is nuovargio ar ko?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 01, 17:17)
Nemeluok, melagw.
O masturbacija galima atlikti be zmogaus pagalbos? Cia turbut kokia elergija is visatos atwina ir tave pamasturbuoja?
Papildyta:
Eik tu sau, kaip tu pradejai nusirasyti  blink.gif
Sustok, sustok jau, tu sau daraisi meškos paslaugą. Man net gaila pradejo darytis tave beskaitant. Gana.

nu kaip girta pradejo rasyti, buna nuo pervargimo taip, kad galva svaigti pradeda, kai ilgai nemiegi... unsure.gif kazkoksiu vejus paisto...
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 01, 17:17)
Nemeluok, melagw.

Papildyta:

Eik tu sau, kaip tu pradejai nuairasyti  blink.gif
Sustok, sustok jau, tu sau darai meškos paslaugą. Man net gaila pradejo darytis tave beskaitant. Gana.

Cia tu rasai viska is inercijos tik tam kad kazka parasyti?

Visiskai tikiu, tu gi dabar akivaidziai masturbuojiesi, rasydama savo seksualias blevizgas-fantazijas apie kitus.

Kokios teisingos tavo mintys, bet juk tu pati i savo patarimus neisiskaitai, todel ir nepraktikuoji. O gaila.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 17:20)

Visiskai tikiu, tu gi dabar akivaidziai masturbuojiesi, rasydama savo seksualias blevizgas-fantazijas apie kitus.

Kokios teisingos tavo mintys, bet juk tu pati i savo patarimus neisiskaitai, todel ir nepraktikuoji. O gaila.

unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 01, 17:19)
nieko blogo is kur tu ta blogi trauki, niekas nesake, kad bloga kas. Tai ir yra is bedos, kai NERA SALIA VYRO  biggrin.gif Raso, tu ismok skaityti.

na kaip ir mityba su seksu  mirksiukas.gif

rimtai jau tau visai cia is nuovargio ar ko?
Papildyta:

nu kaip girta pradejo rasyti, buna nuo pervargimo taip, kad galva svaigti pradeda, kai ilgai nemiegi... unsure.gif kazkoksiu vejus paisto...

BEt tu man taip ir neatsakei, kodel, kitoms reikia neva kenteti? jei tai geris.
Kodel susilaikyti? Del ko?

O kas itakoja tave, rasyti apie oponenta, kad jis girtas, ar dar kazkoki ten, lutukiska komplimenta? Ir po viso to, tu sventeiva, sekanti karta rasysi moralus ir aiskinsi kokia tu tyra lauku gelele, o cia tik kiti neva tave zertva ant smugio skriaudzia, smeizia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 01 vasario 2022 - 17:25
QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 17:20)

hmm.gif hmm.gif hmm.gif

Sustok, kol laikas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 vasario 2022 - 17:25
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 01, 17:24)
hmm.gif  hmm.gif  hmm.gif

Sustok, kol laikas.

Cia tu pro ka?
Jau patyrei orgazma be fantazuodama?

P.S.
Apacioje nesimato burbos niko, bet postus raso. Isvada, galu gale ir burba ismoko uzsideti kompe varnele biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 01, 17:20)

SAvo kuna su skalbimo masina lyginanti moteris, tikrai nesupras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 01 vasario 2022 - 17:29
QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 17:24)
BEt tu man taip ir neatsakei, kodel, kitoms reikia neva kenteti? jei tai geris.
Kodel susilaikyti? Del ko?

O kas itakoja tave, rasyti apie oponenta, kad jis girtas, ar dar kazkoki ten, lutukiska komplimenta? Ir po viso to, tu sventeiva, sekanti karta rasysi moralus ir aiskinsi kokia tu tyra lauku gelele, o cia tik kiti neva tave zertva ant smugio skriaudzia, smeizia?

KENTETI? na ne kenteti nereikia, yra aibes budu kai ir kur nukreipti seksualine energija, masturbacija man tai toks primitviausias lygmuo, zinoma, jei zmogui kancia ir nieko kito nemoka, ka padarysi, yra kas yra.

O susilaikyti, atsakiau, gal nedaskaitei, del kokybiskesnio sekso.

Manes niekaip, bandau tave suprasti, kodel tokias nesmaones rasai siandien ir taip teksto nesupranti? tikria ne vsiada taip rasai.
ar as kada nors , nors karta rasiau, kad kazkas mane skriaudzia? doh.gif Kodel tu pagal save vis apie kitus mastai? Jei meluoji, tai tik ir prasakau, kad meluoji, kaip fakta, kaip informacija, ne daugiau. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 17:30)
SAvo kuna su skalbimo masina lyginanti moteris, tikrai nesupras.

na ne kuna ggi lyginau o darba arba tai kazkas uz tave daro arba pats, jei nesupratai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 17:28)
Cia tu pro ka?
Jau patyrei orgazma be fantazuodama?

P.S.
Apacioje nesimato burbos niko, bet postus raso. Isvada, galu gale ir burba ismoko uzsideti kompe varnele  biggrin.gif

Tu suaugusi moteris, o niekaip neismoksti atsiriboti nuo internwtiniu emociju. Tu uzsivedei ir nesugebi sustoti, nes tu dabar tiek pilna neapykantos, kad galetum ją srautu isspjauti ant rūtų darželio. Tu turi saugoti save nuo negatyviu emociju, saugoti, kaip ne viena is musu neturi saugoti saves. Kai tu taip uzsivedi, jau net neseki twmos eigos ir sasajos tarp temos ir postu, tada jau man aisku, kad špilkyoti taves daugiau nereikia. Tu pasidarai labai pazeidziama. Gana, pailsek nuo mamku.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 01, 17:32)
KENTETI? na ne kenteti nereikia, yra aibes budu kai ir kur nukreipti seksualine energija, masturbacija man tai toks primitviausias lygmuo, zinoma, jei zmogui kancia ir nieko kito nemoka, ka padarysi, yra kas yra.

O susilaikyti, atsakiau, gal nedaskaitei, del kokybiskesnio sekso.

Manes niekaip, bandau tave suprasti, kodel tokias nesmaones rasai siandien ir taip teksto nesupranti? tikria ne vsiada taip rasai.
ar as kada nors , nors karta rasiau, kad kazkas mane skriaudzia? doh.gif  Kodel tu pagal save vis apie kitus mastai? Jei meluoji, tai tik ir prasakau, kad meluoji, kaip fakta, kaip informacija, ne daugiau. mirksiukas.gif

O kodel ja reikia nukreipti?
O kodel tai primityvu?
O kaip su kita zmogaus fiziologija? Valgyti, kvepuoti, kakoti... Fiiii, jokio dvasingumo. O jei susilaikysi, nukreipsi energija?
Kodel masturbacija siejama su negebejimu nukreipti energija kitur? Vel gi, kodel ja kazkur kitur reikia kreipti? Ar ne todel, kad bijoma, demonizuojama, vertinama kaip kazkas nesvaraus, kaip pati minejai primityvaus? Kodel? Kas itakoja toki vertinima?

Tu rasai didziaja dali savo egzistencijos SM nesamones, bet tai tavo vizitine kortele, as sau del to galvos nesuku.

QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 01, 17:33)
na ne kuna ggi lyginau o darba arba tai kazkas uz tave daro arba pats, jei nesupratai  mirksiukas.gif

Nesupratau, prie ko tai masturbacija ir visi tie isvedziojimai.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 01, 17:34)
Tu suaugusi moteris, o niekaip neismoksti atsiriboti nuo internwtiniu emociju. Tu uzsivedei ir nesugebi sustoti, nes tu dabar tiek pilna neapykantos, kad galetum ją srautu isspjauti ant rūtų darželio. Tu turi saugoti save nuo negatyviu emociju, saugoti, kaip ne viena is musu neturi saugoti saves. Kai tu taip uzsivedi, jau net neseki twmos eigos ir sasajos tarp temos ir postu, tada jau man aisku, kad špilkyoti taves daugiau nereikia. Tu pasidarai labai pazeidziama. Gana, pailsek nuo mamku.

Mazute, as esu salta kaip ledas. kam tas tavo veidmainiskas susirupinimas?
Visu pirma, tie kas aibes metu mane cia zino, zino, kad as esu senamadiska, nei svingeriu, tik vienas mikasius, kaip tu rasai. Saziningai, as jau nepamenu kada masturbavausi. BEt mane vimdo tokios kaip tu svaruoles, ir dvasingosios kaip lerva, veidmaines.

Priminsiu, as tave murkdau ne del saves, o todel, kad tu dergiesi is Asakos, inteligentiskos, protingos moters, kuri tau, sutrei, atkircio nieakda neduos.
Kitas susiremimas, del ko, kad eilini karta bandei dergtis is Montekristos, primesdama jai savo nesvankybes. Trecias, susikirtimas siandiena, kad Amadeja pavadinai nesvaria.

Del saves, as net tingeciau ka sakyti, nors tu taip stengeisi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 01 vasario 2022 - 17:55
QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 17:39)
O kodel ja reikia nukreipti?
O kodel tai primityvu?
O kaip su kita zmogaus fiziologija? Valgyti, kvepuoti, kakoti... Fiiii, jokio dvasingumo. O jei susilaikysi, nukreipsi energija?

Kodel masturbacija siejama su negebejimu nukreipti energija kitur? Vel gi, kodel ja kazkur kitur reikia kreipti? Ar ne todel, kad bijoma, demonizuojama, vertinama kaip kazkas nesvaraus, kaip pati minejai primityvaus? Kodel? Kas itakoja toki vertinima?

Tu rasai didziaja dali savo egzistencijos SM nesamones, bet tai tavo vizitine kortele, as sau del to galvos nesuku.

Nesupratau, prie ko tai masturbacija ir visi tie isvedziojimai.

jei nenori jei nesupranti kodel tai ir nereikia, jei domiesies is tikruju rasi atsakymus mirksiukas.gif

Valgyti, ne tas pats kas seksu uzsiimineti, jau sakiau, bet taip yra ivairiu mitybos budu ir daznai zmones daro protarpini badavima laikosi pasniku. mirksiukas.gif Kvepavimo irgi yra visokios technikos...ir tai viskas ka rasau su jokiu dvasingumu nesusija, kol kas rasau tik apie pati paprasicuasiai kuniska lygi, myleti smagiau, nei masturbuotis, nejau ne? bigsmile.gif

kodel siejama? Tik logiskos isvado. Masturbuojasi zmones kodel, kad patiru orgazma ir kaip Amadeja raso, kad paleistu energija susikaupuse seksualine, as tik sakau, kad yra kitu budu.
Na apie demonizavimus neiznau, tik tu apie juos rasai, jei kam tinka ir patinka na valio, kodel nori irodyti, kad tai kazkoks vos ne butinas dalykas? Man yra idomesniu, smagesniu uzsiemimu, kai ne tik nuleidi gara, bet kazka ir sukuri grazaus, jei kazkam tai didizausias malonumas ir pasiekimas na tai valio, ar kas gincyjasi del to? man tai primityvu, tau gal kurybinis pasiekimas, visi mes skirtingi. mirksiukas.gif

saunu mirksiukas.gif

jau parasiau

Atsakyti