Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 01, 16:22)
Ka cia legionai, da ir šunys su arkliais  biggrin.gif  biggrin.gif

Na, kai mano vyras bus toks senas, kaip tavo, tai ir as tada masturbuosiuos.  biggrin.gif
Bet ar tau sunku buvo parasyti - mano vyrui jqu šešta desimtis, jis tiek negali, kiek man reikia, todel as dasimasturbuoju.
Ir vsio, ir klausimu nekiltu, nes cia yra gyvenimas. O dabar su savo briedais tik zmones juokini  biggrin.gif

SAkai, tau geriau zinoti.

O prie ko cia tas tavo, mano vyras? Kiba dar nepasitenkinai?

Na kam apie save rasai daugiskaita. Siaip, dziugu, kad juokiesi, butu blogiau jei verktum.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 01, 16:25)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Moonte" data-cid="72925456" data-time="1643723875"><div><p>O cia tai naujiena, ypac, kai moteris giraisi, kad jau jos vyras lovoje superinis vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>gal ten pimpalas paturbintas biggrin.gif su zuikio ausytėm....</p>

Taip!Taip!! biggrin.gif
Atsakyti

tokio ir aš norėčiau, dulkina, gaudai vaginalinius, o ausytės dar ir klitorinį vibruodamas sukelia, nice :D

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 16:27)
SAkai, tau geriau zinoti.

O prie ko cia tas tavo, mano vyras? Kiba dar nepasitenkinai?

Na kam apie save rasai daugiskaita. Siaip, dziugu, kad juokiesi, butu blogiau jei verktum.

Tu nustok briedus rasyti, kad 60 metu vyras tiek pat pajegus, kaip 30metis.
Nenusmuk iki tokio nusisnekejimo lygio.
Atsakyti
gal ten pimpalas paturbintas biggrin.gif su zuikio ausytėm....

friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 01, 16:22)
Atsakysiu darydama prielaidą, kad čia suaugę žmonės susirinkę: būna žmonėms norisi tiesiog tokios kaip ir energijos iškrovos tiek vyrams, tiek moterims, o ne kažko aktyvaus ir ne su kitu žmogumi. </p>

na labai keistas noras ...tikiu,kad visko zemeje buna, pvz buna ir priklausomybiu nuo masturbacijos, zmogus paskui nebemoka, nebenori jau myletis, buna istvirkiams ir gaslumas, kai sotiniesi ir negali jau apsisotinti tuo seksu...visko buna...bet as pritairu Burbanciai jei turi mylima vyra, tai pilnai uztenka pasitenkinimo mylintis, jis buna kokybiskai n kartu geresnis, bet bet koks ranku darbas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 01, 16:28)
<p>tokio ir aš norėčiau, dulkina, gaudai vaginalinius, o ausytės dar ir klitorinį vibruodamas sukelia, nice biggrin.gif</p>

Gaila man taves, kad tokio neturedama, eini I darbo prišiktus ir apmyztus tualetus masturbuotis.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 01, 16:29)
Tu nustok briedus rasyti, kad 60 metu vyras tiek pat pajegus, kaip 30metis.
Nenusmuk iki tokio nusisnekejimo lygio.

Dar nepasitenkinai?
Tuome, gal geriau pasimasturbuok.
Atsakyti
gal ten pimpalas paturbintas biggrin.gif su zuikio ausytėm....

nu toks asmeninis per daug klausimas, lai bus retorinis, bet nejau be sueities tavo vyras nieko duagiau ir nedaro, kad tu ta organa taip akcentuoji? unsure.gif
Atsakyti

Gaila man taves, kad tokio neturedama, eini I darbo prišiktus ir apmyztus tualetus masturbuotis.

keisk darbą :D Mano darbo wc puikus :D iš bėdos tinka ir daugiau kam :D

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 16:31)
Dar nepasitenkinai?
Tuome, gal geriau pasimasturbuok.

Pravesk masturbacijos pamokas
Atsakyti

nu toks asmeninis per daug klausimas, lai bus retorinis, bet nejau be sueities tavo vyras nieko duagiau ir nedaro, kad tu ta organa taip akcentuoji? unsure.gif

prieš sueitį indus ir grindis išplauna.

Atsakyti