Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 01, 16:06)
<p>Burba, moteriai gali norėtis sex, gali norėtis pasižaisti, gali norėtis kunio. </p><p></p><p>Svarbu žinot ko norisi ir kaip tai gauti. Tada nebereikia ugnimi spjaudytis 😉</p>

As su swingere nediskutuosiu tokia8s klausimais. Tu siojr vietoje man esi nešvari. Paprasciausiai nešvari.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 16:06)
Visu prima, tu neatsakai, bet is amnes reikalauji. Keistoka.

AS taves to ka tu atsakai neklausiu. AS kalusiu, pakartosiu paskutini karta. Kas blogo masturbacijoje? Jei tai problemyte su tekstuku, sorry.

Kita vertus, matau fantazuodama apie mane, mano vyra ir t.t. kaifa gaudai. Todel nemaisysiu, as geriau eisiu pasimasturbuosiu galvodama apie savo neva impotenta vyra, o tu pasitenkink savo fantazijomis apie mudu. Kiekvienai savo  biggrin.gif

Ar as klausiau qpie tavo vyra? Ne. Kodel pati uzvedei tema apie savo vyra, irodinedama, kad jis ne impotent? As to prasiau? Ne. Reiskiasi, kad tau vyro impotencija giliai sirdyje sedi? Jo? As gi klausiau kodel TU masturbuojiesi. Atsakyma iskaiciau tarp eiluciu. Aciu, daugiau klausimu ta tema nebus.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 01, 16:08)
As su swingere nediskutuosiu tokia8s klausimais. Tu siojr vietoje man esi nešvari. Paprasciausiai nešvari.

O, jau apie svarumus nesvarumus, pradeta rasyti...

O moteris girdanti savo menesiniu krauju vyruka, kad ji "prisistu" pries aves, cia butu svari, ar ne svari?
AR negisi, jog rasei?

Burba, as albai nemegstu, sventeivu, nezadink miegancio suns. Amadeja tau nieko blogo nepadare, neparase ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 01 vasario 2022 - 16:13
QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 16:11)
O, jau apie svarumus nesvarumus, pradeta rasyti...

O moteris girdanti savo menesiniu krauju vyruka, kad ji "prisistu" pries aves, cia butu svari, ar ne svari?
AR negisi, jog rasei?

Man visada swingeriai buvo ir bus nešvarūs.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 16:11)

Burba, as albai nemegstu, sventeivu, nezadink miegancio suns. Amadeja tau nieko blogo nepadare, neparase ir t.t.

Ka tu gali sia tema papasakoti per visa gyvenima turejusi tik vieną mikasių? biggrin.gif biggrin.gif Nejuokink tu swingerių biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Oj, viskas ok. Visi turi teisę į savo nuomonę, požiūrį ir t.t. 

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 15:36)
TAi sakai Lietuvoje viesbuciai piguva...  ax.gif

as nezinau kainu per daug viesbuciu Lietuvuoje, bet kiek tada kai ieskojau Viniuje, na taip pigiaum buvo viesbuciai po 30 e uz para, ka cia jau sunkiai rasi, nebent kur hostelyje...
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 15:37)
AS tave dar karta klausiu, kas yra blogo masturbacijoje?

jetau , jau net man atsibodo matyti tavo ta pati klausima, kai ji jau tau n kartu atsake: Vyras patenkina geriau, nejau ne? nesake gi kad joje kazkas bloga, tik sako vyrose kazkas bloga, jei nesugeba patenkinti. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 01, 15:38)
3. Norisi kitokių pojūčių arba tuo momentu vyras nepasiekiamas 😁

kokiu tau vyra spojuciu negali suteikti, ka gali pati? doh.gif nujau tokia treba, kad iki vakaro ar ten ryto ar dar kiek ten palaukti neina? doh.gif biggrin.gif
Atsakyti

30eur.už parą nebus normalus viešbutis...

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 01, 16:14)
Man visada swingeriai buvo ir bus nešvarūs.
Papildyta:

Ka tu gali sia tema papasakoti per visa gyvenima turejusi tik vieną mikasių?  biggrin.gif  biggrin.gif  Nejuokink tu swingerių  biggrin.gif  biggrin.gif

O man visos sveinteivos...

Man irgi juokinga, kaip apie svara kalba boba, per kuria perejo legionai mikasiu, nusiciurske sperma, kaip i siuskliu kibira. Toks jau tas gyvenimas.

Ne mikasiu kiekis svarbus, o sventeiva boba, kuri itikejusi, kas statusas panaikins jos praeiti, todel gali moralizuoti kitoms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 01 vasario 2022 - 16:23

as nezinau kainu per daug viesbuciu Lietuvuoje, bet kiek tada kai ieskojau Viniuje, na taip pigiaum buvo viesbuciai po 30 e uz para, ka cia jau sunkiai rasi, nebent kur hostelyje...
Papildyta:
jetau , jau net man atsibodo matyti tavo ta pati klausima, kai ji jau tau n kartu atsake: Vyras patenkina geriau, nejau ne? nesake gi kad joje kazkas bloga, tik sako vyrose kazkas bloga, jei nesugeba patenkinti. mirksiukas.gif
Papildyta:
kokiu tau vyra spojuciu negali suteikti, ka gali pati? doh.gifnujau tokia treba, kad iki vakaro ar ten ryto ar dar kiek ten palaukti neina? doh.gifbiggrin.gif

Atsakysiu darydama prielaidą, kad čia suaugę žmonės susirinkę: būna žmonėms norisi tiesiog tokios kaip ir energijos iškrovos tiek vyrams, tiek moterims, o ne kažko aktyvaus ir ne su kitu žmogumi. 

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 16:19)
O man visos sveinteivos...

Man irgi juokinga, kaip apie svara kalba boba, per kuria perejo legionai mikasiu, nusiciurske sperma, kaip i siuskliu kibira. Toks jau tas gyvenimas.

Ne mikasiu kiekis svarbus, o sventeiva boba.

Ka cia legionai, da ir šunys su arkliais biggrin.gif biggrin.gif

Na, kai mano vyras bus toks senas, kaip tavo, tai ir as tada masturbuosiuos. biggrin.gif
Bet ar tau sunku buvo parasyti - mano vyrui jqu šešta desimtis, jis tiek negali, kiek man reikia, todel as dasimasturbuoju.
Ir vsio, ir klausimu nekiltu, nes cia yra gyvenimas. O dabar su savo briedais tik zmones juokini biggrin.gif
Atsakyti

O cia tai naujiena, ypac, kai moteris giraisi, kad jau jos vyras lovoje superinis ax.gif

gal ten pimpalas paturbintas :D su zuikio ausytėm....

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 01, 16:19)
<p>30eur.už parą nebus normalus viešbutis...

na viduje nebuvau bet buvo pvz ibis, atrode gana normalus viesbutis , dar keli, jau neprisimenu pavadinimu nuo 30 iki 40 per para buvo kainos tada gruodi.
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 01, 16:22)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72925477" data-time="1643725102"><div><p>as nezinau kainu per daug viesbuciu Lietuvuoje, bet kiek tada kai ieskojau Viniuje, na taip pigiaum buvo viesbuciai po 30 e uz para, ka cia jau sunkiai rasi, nebent kur hostelyje...
Papildyta:
jetau , jau net man atsibodo matyti tavo ta pati klausima, kai ji jau tau n kartu atsake: Vyras patenkina geriau, nejau ne? nesake gi kad joje kazkas bloga, tik sako vyrose kazkas bloga, jei nesugeba patenkinti. vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
kokiu tau vyra spojuciu negali suteikti, ka gali pati? vartotojo įkelta nuotraukanujau tokia treba, kad iki vakaro ar ten ryto ar dar kiek ten palaukti neina? vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Atsakysiu darydama prielaidą, kad čia suaugę žmonės susirinkę: būna žmonėms norisi tiesiog tokios kaip ir energijos iškrovos tiek vyrams, tiek moterims, o ne kažko aktyvaus ir ne su kitu žmogumi. </p>

Nezinau...man mano kristolinis dabar suzibejo ir parode kai ka.
Paklausiu, tik nemeluok. Per suaugusiu pizamu baliu, jus moterys kartais isgere nebandet ar nenusirenginejote savo pizamu bešokdamos, visiems vyrams beziurint I jus?
Atsakyti