Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Cia jau kalusimas, kuri is musu...
AS tave neklausiu priezasciu.
AS tave klausiu, kas blogo masturbacijoje?
Papildyta:

Man tai labai liuks, dar viena sielos sese radau wub.gif
REiks kada orgija surengti.

ji klitorinio orgazmo gi nėra patyrusi ":) Nes mano, kad jį diedas pimpalu sukelia :D Nu gal gal :D 

Atsakyti

Tada su tom juostom taip gaunas:

https://www.google.c...=_EKfQp76L4TTfM

Atsakyti

Kitas tvoros variantas toks:

https://www.google.c...ih=833&dpr=2.63

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 01, 15:51)
Tiek, kiek noresiu. O argi, jei nerasysiu, tai tu tada pasijausi, kad nesi swingere? Ar kaip?
Papildyta:

Matau jqu tau sunku gaudytis.
Tada padarysim paprasciau. As tqves paklausiu.
Del kokios priezasties masturb7ojiesi TU?

1. JI svingere tokia kokia esu svingerea as, MOntekrista ir t.t. ir t.t.
Ir kas toliau?

2. O kam as tave kalusiu, nes man tai visai neidomu, ir tu jisamiai sia tema issiliejai. Ka tu ten apie mane rasai pofig. AS tave gi neklausiu masturbuojiesi tu ar ne?

AS tik klausiu, kas masturbacijoje blogai?
Atsakyti

Tada su tom juostom taip gaunas:

https://www.google.c...=_EKfQp76L4TTfM

aaa, va kaip tai daroma :D

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 01, 15:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Moonte" data-cid="72925439" data-time="1643723292"><div><p>Cia jau kalusimas, kuri is musu...
AS tave neklausiu priezasciu.
AS tave klausiu, kas blogo masturbacijoje?
Papildyta:

Man tai labai liuks, dar viena sielos sese radau vartotojo įkelta nuotrauka
REiks kada orgija surengti.</p></div></blockquote><p>ji klitorinio orgazmo gi nėra patyrusi ":) Nes mano, kad jį diedas pimpalu sukelia biggrin.gif Nu gal gal biggrin.gif </p>

Oi...kazkaip dabar pasimeciau...kiek esi rasiusi, tai cia tau vyras niekada nemokejo minjeto daryti ir tu niekada nesi patyrusi klitorinio ooo
Ar ir dabar sakysi, kad issigqlvoju ir to tu nerasius.
Bet bet kokiu atveju, taves niekas nepatenkins, nes tu ligonis.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 01, 15:53)
ji klitorinio orgazmo gi nėra patyrusi ":) Nes mano, kad jį diedas pimpalu sukelia biggrin.gif Nu gal gal biggrin.gif 

O cia tai naujiena, ypac, kai moteris giraisi, kad jau jos vyras lovoje superinis ax.gif
Atsakyti

aaa, va kaip tai daroma :D

Aš tai vien dėl to vadybininko dar mielai kąnors užsisakyčiau iš jų 😁 😁 😁

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 01, 15:57)
Oi...kazkaip dabar pasimeciau...kiek esi rasiusi, tai cia tau vyras niekada nemokejo minjeto daryti ir tu niekada nesi patyrusi klitorinio ooo
Ar ir dabar sakysi, kad issigqlvoju ir to tu nerasius.
Bet bet kokiu atveju, taves niekas nepatenkins, nes tu ligonis.

Burbele, as viska supratau. Soriukas, as galvojau kad tu labiau istvirkus, bent jau zodziais, kaip as mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 01, 15:59)
Aš tai vien dėl to vadybininko dar mielai kąnors užsisakyčiau iš jų 😁 😁 😁

Isdykele wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 15:54)
1. JI svingere tokia kokia esu svingerea as, MOntekrista ir t.t. ir t.t.
Ir kas toliau?

2. O kam as tave kalusiu, nes man tai visai neidomu, ir tu jisamiai sia tema issiliejai. Ka tu ten apie mane rasai pofig. AS tave gi neklausiu masturbuojiesi tu ar ne?

AS tik klausiu, kas masturbacijoje blogai?

Ooooooooo...mamaš, tu jau bandai issisukti n7o atsakymo biggrin.gif

Kas yra? Kodel nenori papasakoti apie savo masturbqcija, tu gi esi uz ją. Pagrįs savo isitikinimus. Tu gi meistre paklodes rasyti. Si karta perskaitysiu ir paklode, nes man labai idomus tavo atsakymas sia tema

Manes klausei - sa tau atsakiau :del tokios, tokios ir tokios priezasties moterys masturbuojasi mano manymu. Tavo atsakymai d7oda suprasti, kad tu su tuo nesutinki.
Prasa7...dabar jusu eile paaiskinti kodel
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 16:00)
Burbele, as viska supratau. Soriukas, as galvojau kad tu labiau istvirkus, bent jau zodziais, kaip as  mirksiukas.gif
Papildyta:
Isdykele  wub.gif

Masturbacija nera istvirkimas, masturbacija yra iseitis is padeties., kai arba vyro salia nera , arba vyras pšś lovoje.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 15:57)
O cia tai naujiena, ypac, kai moteris giraisi, kad jau jos vyras lovoje superinis  ax.gif

Nu jo, as visada sakiau, kad Montekristos diedas lapuchas, jei nesugeba minjeto normaliai padaryti. Nu cia tai siaubas...siaubas...
Atsakyti

Burba, moteriai gali norėtis sex, gali norėtis pasižaisti, gali norėtis kunio. 

Svarbu žinot ko norisi ir kaip tai gauti. Tada nebereikia ugnimi spjaudytis 😉

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 01, 16:01)
Ooooooooo...mamaš, tu jau bandai issisukti n7o atsakymo  biggrin.gif

Kas yra? Kodel nenori papasakoti apie savo masturbqcija, tu gi esi uz ją. Pagrįs savo isitikinimus. Tu gi meistre paklodes rasyti. Si karta perskaitysiu ir paklode, nes man labai idomus tavo atsakymas sia tema

Manes klausei - sa tau atsakiau :del tokios, tokios ir tokios priezasties moterys masturbuojasi mano manymu. Tavo atsakymai d7oda suprasti, kad tu su tuo nesutinki.
Prasa7...dabar jusu eile paaiskinti kodel

Visu prima, tu neatsakai, bet is amnes reikalauji. Keistoka.

AS taves to ka tu atsakai neklausiu. AS kalusiu, pakartosiu paskutini karta. Kas blogo masturbacijoje? Jei tai problemyte su tekstuku, sorry.

Kita vertus, matau fantazuodama apie mane, mano vyra ir t.t. kaifa gaudai. Todel nemaisysiu, as geriau eisiu pasimasturbuosiu galvodama apie savo neva impotenta vyra, o tu pasitenkink savo fantazijomis apie mudu. Kiekvienai savo biggrin.gif
Atsakyti