Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 03, 18:31)
na ne, yra gi Русский рукопашный бой. mirksiukas.gif

Manau, kad Montevertė tikrai ne juo užsiiminėja mirksiukas.gif

Tikiuosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 03 rugsėjo 2021 - 17:37

Tikiuosi.

Menkavertė sportuoja nebent šaškėmis:) arba koks easy porterbras

Atsakyti
Cia idomu apie rusu kovos mena, is kur kile rytu kovos menai, apie vedas ir t.t.

https://www.youtube....h?v=VL05aKs3XUs
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 03, 18:34)
Tikiuosi.

ir kodel dabar? blink.gif
Galu koks skirtumas, ka ji daro, tu sakei kitko apart sambo nera biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 03, 18:39)
Menkavertė sportuoja nebent šaškėmis:) arba koks easy porterbras</p>

jus pacios sau neatrodot graudziai, tiek kurdamos fantaziju apie jum nepazystamus zmones, is kur tu dabar gali spresti, kaip sportuoja, nesportuoja kitos nares cia?

neina niekaip kitaip ikast, tai nors nika iskraipai ar ne ? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 03 rugsėjo 2021 - 17:45
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 03, 18:43)
jus pacios sau neatrodot graudziai, tiek kurdamos fantaziju apie jum nepazystamus zmones, is kur tu dabar gali spresti, kaip sportuoja, nesportuoja kitos nares cia?

neina niekaip kitaip ikast, tai nors nika iskraipai ar ne ? smile.gif

Ooooo... Vel pradeta priekaistauti, ir kas tai daro? Ta kuri visai nesenai prispango apie "pavyda del grybuku".
As nieko pries, spankite ir toliau, kiek norite, nu bet, kiek galima priekaistauti kitiems del to, kai pacios...

Del Valinsko. Zmogus gali buti simpatiskas, ar antipatiskas, bet is jo intelektualumo, tikrai neatimsi. Gviledenama tema, jo mintim as pritariu.

QUOTE(paštininkė @ 2021 09 03, 15:42)
Puikus filmas. Tik iš to, kaip jį aprašėt, akivaizdu, kad jo esmės nesupratot. Tai filmas apie tėvo ir mažo berniuko buvimą smurtinėj situacijoj ir jų išgyvenimo strategiją - taip, puikią. Jei paskaitytumėt mūsų tremtinių atsiminimus, ten taip pat panašių istorijų rastumėt. Tačiau smurtinėje situacijoje žmonės elgiasi įvairiai - ir tai normalu. Ir dar: yra smurtinės situacijos patirtis ir yra jos refleksija. Jūs tuos dalykus maišot. Nežinau, ar sąmoningai, bet naudojat klasikinę nutildymo retoriką. Man ji iš karto atpažįstama ir neįdomi. Taip kad tuo šią temą ir baigsiu.

As manau, kad ji tai daro samoningai, suvokdama ka daro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 03 rugsėjo 2021 - 17:59
QUOTE(Moonte @ 2021 09 03, 18:57)
Ooooo... Vel pradeta priekaistauti, ir kas tai daro? Ta kuri visai nesenai prispango apie "pavyda del grybuku".
As nieko pries, spankite ir toliau, kiek norite, nu bet, kiek galima priekaistauti kitiems del to, kai pacios...

Del Valinsko. Zmogus gali buti simpatiskas, ar antipatiskas, bet is jo intelektualumo, tikrai neatimsi. Gviledenama tema, jo mintim as pritariu.
As manau, kad ji tai daro samoningai, suvokdama ka daro.

Tai ko vis juos mini, jei nepavydi? bigsmile.gif bet tu ir palygini fantazijas apie tai , ka zmogus sportuoja, su grybukais lotuliukas.gif emocijas, t.y. tavo pavyda, pagieza, jausti galima ir per zinuets, o va ar tu sportu uzsiimineji na niekaip nesimato biggrin.gif

Na visai gi nesvarbu, kad nuo medicinos jis kaip 9 vanduo nuo kisieliaus, supratau dabar,kas tavo tie ekspertai lotuliukas.gif net nezinau jis teise bent baige kazkada, lyg buvo pradejes?

Na nemanau, kad uarda, kokia berazumne, kad nesuprastu, ka daro. biggrin.gif Jos zinutes labai logiskos, argumentuotos, paremtos mokslu. Vienas malonumas skaityti.
Papildyta:
jei kam idomu, kada kokios atmainos viruso "siautes". Jau lyg apie Miu sneka, kazkaip ne pagal grafika lotuliukas.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 03 rugsėjo 2021 - 18:12
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 03, 19:04)
Tai ko vis juos mini, jei nepavydi?  bigsmile.gif bet tu ir palygini fantazijas apie tai , ka zmogus sportuoja, su grybukais lotuliukas.gif emocijas, t.y. tavo pavyda, pagieza, jausti galima ir per zinuets, o va ar tu sportu uzsiimineji na niekaip nesimato  biggrin.gif

Na visai gi nesvarbu, kad nuo medicinos jis kaip 9 vanduo nuo kisieliaus, supratau dabar,kas tavo tie ekspertai lotuliukas.gif net nezinau jis teise bent baige kazkada,  lyg buvo pradejes?

Na nemanau, kad uarda, kokia berazumne, kad nesuprastu, ka daro.  biggrin.gif Jos zinutes labai logiskos, argumentuotos, paremtos mokslu. Vienas malonumas skaityti.

Jei galvoji, kad as paneiginesiu tavo kliedesius, labai klysti...
Rasyk ir galvok ka nori apie mane, man asmeniskai tai nemaiso, mano gyvenimo neitakoja.

O paskutine iterpta nuoroda man baisiai primena, pacios sukurpta zinute, neva as rasiau.

Kraupinkis toliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 03 rugsėjo 2021 - 18:16
QUOTE(Moonte @ 2021 09 03, 19:15)
Jei galvoji, kad as paneiginesiu tavo kliedesius, labai klysti...
Rasyk ir galvok ka nori apie mane, man asmeniskai tai nemaiso, mano gyvenimo neitakoja.

O paskutine iterpta nuoroda man baisiai primena, pacios sukurpta zinute, neva as rasiau.

Kraupinkis toliau.

tai, ka paneigsi, kai nera ka neigti biggrin.gif

taigi sakei, kad kazkam tokia rasei, ar jau vel persigalvojai?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 03, 19:38)
tai, ka paneigsi, kai nera ka neigti  biggrin.gif

taigi sakei, kad kazkam tokia rasei, ar jau vel persigalvojai?

Parasei ir gipsas.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 03, 19:43)
Parasei ir gipsas.

Nu taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 03, 18:43)
Parasei ir gipsas.

biggrin.gif taigi rasei, visos atsimena, net teletabes, bet solidarumo vedinos tylės biggrin.gif

Nu bet ir lapė tu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 03 rugsėjo 2021 - 19:06
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 03, 20:06)
biggrin.gif taigi rasei, visos atsimena, net teletabes, bet solidarumo vedinos tylės  biggrin.gif

Nu bet ir lapė tu  biggrin.gif

Dieve, koks nykus tavo gyvenimas.
Ir kiek mazai tau iki laimes reikia.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 03, 19:28)
Dieve, koks nykus tavo gyvenimas.
Ir kiek mazai tau iki laimes reikia.

Oi, kad tu zinotum, kaip tu mane prajuokini biggrin.gif

Jei nori, galim pakalbeti apie lapes biggrin.gif . Vyrą išleidau pas mergas, laiko marias turiu. Dabar prisiėdau ir ant vieno kumpio guliu ant sopkės. Kaip tu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 03 rugsėjo 2021 - 19:43