Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 01, 15:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72925420" data-time="1643722513"><div><p>Man nesvarbu kaip jus gyvenat ir kaip masturbuojates. As tik rasau apie tai, ka tu mamkose rasai. Ir man ne trylika, zinau kada moterys masturb7ojadi, turedamos vyrus. Du variantqi :
1. Neuztektinai sekso.
2. Seksas nekokybiskas.</p></div></blockquote><p>3. Norisi kitokių pojūčių arba tuo momentu vyras nepasiekiamas 😁</p>

Pasakė swingerė biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 01, 15:38)
3. Norisi kitokių pojūčių arba tuo momentu vyras nepasiekiamas 😁</p>

Viska ana supranta, anai tiesiog sunku atsakyti i paprasta klausima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 15:40)
AS tave neklausiu kodel masturbuojamasi.

As tave klausiu, kas blogo masturbacijoje?  biggrin.gif

Tu visiska gluśė.
As tau juodai ant balto atrasiau - netikes lovoje diedas yra didziausias blogis moters masturbacijoje.

Tu to nesupranti, nes turejus viena vyra ir neturi su kuo palyg8nri jo.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 01, 15:41)
Pasakė swingerė  biggrin.gif  biggrin.gif

Kaip jau mes nuotoliniu budu, tavo pagalba nustateme kad ir as esu svingere, kelusi orgijas sodyboje, kai palikau degrade motka savo vaikeli vienui viena bedavotis ir t.t. ir t.t.

Tai tu dabar atsakyk, visais rakursais idealioji, kas yra blogo toj masturbacijoje? Paaiskink ant pirsu, tom svingerem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 15:42)
Viska ana supranta, anai tiesiog sunku atsakyti i paprasta klausima  biggrin.gif

Taip, suprantu. Tik turint geros birkos deficiency moteriai reikia masturbuotis, kad nuleisti seksualini susikaupusi garą.
Atsakyti

Pasakė swingerė biggrin.gifbiggrin.gif

Nu kiek gali rašyt? Gi niekam čia neįdomu :)

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 01, 15:43)
Tu visiska gluśė.
As tau juodai ant balto atrasiau - netikes lovoje diedas yra  didziausias blogis moters masturbacijoje.

Tu to nesupranti, nes turejus viena vyra ir neturi su kuo palyg8nri jo.

Cia jau kalusimas, kuri is musu...
AS tave neklausiu priezasciu.
AS tave klausiu, kas blogo masturbacijoje?
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 01, 15:46)
Nu kiek gali rašyt? Gi niekam čia neįdomu smile.gif

Man tai labai liuks, dar viena sielos sese radau wub.gif
REiks kada orgija surengti.
Atsakyti

Paprasčisusias ir dažniausias variantas. Galima palikt atvirus segmentus, galima tom juostom dengt, kur apačioj.

Jei tokią norėsit, turiu lb.faino vadybininko kontaktus. 

aaa, ne, noriu tokios uždaresnės. Nors, sakau, gal neverta uždaros, juk tujom viską apsodinom. Nežinau net

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 15:45)
Kaip jau mes nuotoliniu budu, tavo pagalba nustateme kad ir as esu svingere, kelusi orgijas sodyboje, kai palikau degrade motka savo vaikeli vienui viena bedavotis ir t.t. ir t.t.

Tai tu dabar atsakyk, visais rakursais idealioji, kas yra blogo toj masturbacijoje? Paaiskink ant pirsu, tom svingerem  biggrin.gif

Tqvo glušumas neaprėpiamas, nu jeibogu biggrin.gif

Kiek tu cia, kaip klausykloje, ispazysti visa savo gyvenima, taip ji cia gyres, kad diedas veda pas kitus vyrus ją ir jai tqi patinkai...butent gyresi, nes norejo perskqityti musu reakcijas I tai ir pasitenkinti nuotoliniu budu biggrin.gif biggrin.gif

Sensitive, mamaša, jau gqlvele tavo leciau verda.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 01, 15:45)
Taip, suprantu. Tik turint geros birkos deficiency  moteriai reikia masturbuotis, kad nuleisti seksualini susikaupusi garą.

Nei as, nei dar kas ten... Nera masturbacija.

As tave klausiu, kas blogo masturbacijoje?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 01, 15:48)
Tqvo glušumas neaprėpiamas, nu jeibogu  biggrin.gif

Kiek tu cia, kaip klausykloje, ispazysti visa savo gyvenima, taip ji cia gyres, kad diedas veda pas kitus vyrus ją ir jai tqi patinkai...butent gyresi, nes norejo perskqityti musu reakcijas I tai ir pasitenkinti nuotoliniu budu  biggrin.gif  biggrin.gif

Sensitive, mamaša, jau gqlvele tavo leciau verda.

Kataneli, prie ko cia mano gyvenimas ir masturbacijos blogis?
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 01, 15:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72925431" data-time="1643722889"><div><p>Pasakė swingerė vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Nu kiek gali rašyt? Gi niekam čia neįdomu smile.gif</p>

Tiek, kiek noresiu. O argi, jei nerasysiu, tai tu tada pasijausi, kad nesi swingere? Ar kaip?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 15:50)
Nei as, nei dar kas ten... Nera masturbacija.

As tave klausiu, kas blogo masturbacijoje?
Papildyta:
Kataneli, prie ko cia mano gyvenimas ir masturbacijos blogis?

Matau jqu tau sunku gaudytis.
Tada padarysim paprasciau. As tqves paklausiu.
Del kokios priezasties masturb7ojiesi TU?
Atsakyti

aaa, ne, noriu tokios uždaresnės. Nors, sakau, gal neverta uždaros, juk tujom viską apsodinom. Nežinau net

Mes tas juostas nuo kelio uždėsim.

Žiūrint koks perimetras. Šita pigiausia iš normalių variantų, bet ir tai nėr lb.pigu :)

Atsakyti