Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 01, 14:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72925350" data-time="1643719927"><div><p>Parduosi buta? Ir, kai bankas atsiims savo procentus, tu ipirksi bama? Cia tu berazume ar kaip?</p></div></blockquote><p>bandai vaidinti NT žinovę? Tai turėtum žinoti, kad bankui reikia grąžinti likutį, prieš imant kitą paskolą O tas likutis nedidelis smile.gif Plius buto kaina nuo jo nusipirkimo ženkliai šoktelėjus smile.gif Baisu kaip sudėtinga biggrin.gif</p><p>Kokius ten procentus bankas atsiims tai nežinau, tu, matyt, žinai smile.gif</p>

Ai...tai vel ant paskolu...g rasei, kad pardavus buta tikrai nusipirktum nama....
Oi tos teletabes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 01, 14:51)
Nu va, šis postas geriausias įrodymas pasikėlimo. Turtingi žmonės taip nedaro. Pažįstu vieną šeimą (neįvardinsiu pavardžių) vieni iš turtingesnių LT, gyvena rojaus kampely su nežinau kiek žemės ploto, kuriame yra viskas ko tik širdis geidžia. Pamatytumėt kaip atrodo šeimos galva, milijonus vartantis ir kokiais rūbais vaikšto, svarbu patogūs. O ji pati daržą ravi biggrin.gif . O kaip vaikus auklėja, telefonai pigesni nei klasiokų, drabužiai dažnai išaugti sesers vaikų, o jei perkami tai šilti it patogūs, o ne brangiausių brendų (kuriuos perka varguoliai, kad jų vaikai taip atrodytų aukščiau kitų). Visą pasaulį išmaišę, bet niekad nesigirs tuo, su kiekvienu darbininku elgiasi kaip su sau lygiu.

Bet juk tai normalu biggrin.gif
Atsakyti

Tai qisku gerai, nes, jei reiketu apsirengti 'Black tight' kodu, tu neturetum kuo rengtis.

Kur jau man turėt juodą suknelę 🤣

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 01, 14:54)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72925352" data-time="1643719952"><div><p>as tokiu nuorodu dar galiu daugiau rasti, tik kuo jos suristos su tavim? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>paneigiau tavo nesąmonę, kad už buto kainą namo nenusipirksi. Ką ir reikėjo įrodyt smile.gif </p>

Baik tu svaigti, tu I skolas ilindus iki ausu.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 01, 14:55)
Ai...tai vel ant paskolu...g rasei, kad pardavus buta tikrai nusipirktum nama....
Oi tos teletabes  biggrin.gif

Palauk, palauk...
O kas yra blogo paskolose?
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 01, 15:56)
Kur jau man turėt juodą suknelę 🤣</p>

biggrin.gif
Jei į Seišelius kasmet atostogaut nevažiuoji, reiškias neįkasi.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 14:50)
Guoskis, gal kas patikes.

Oi, kaip man smagu, kai teletabes taip reaguoja biggrin.gif as turbut pasikraunu taip jusu negatyvu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 01, 14:58)
Oi, kaip man smagu, kai teletabes taip reaguoja  biggrin.gif  as turbut pasikraunu taip jusu negatyvu  biggrin.gif

Musu?
Kol kas tu blusiniejiesi MOntekristos centuose, tau neitiko masturbacija, taip BANDAI kelti negatyva.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 14:52)
Burbele, o is kur tu zinai, kas jai brangu?

O kodel ne, kas zino, gal ir duosiu, prie ko tu cia?

Zinau tiek, kiek ji cia rase. Nemanau, kad melavo rasydama, jog tolimiausia kelione atostogauti buvo Turkija...viena karta.
Jei paneigs - aiskinsimes kada melavo.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 15:00)
Musu?
Kol kas tu blusiniejiesi MOntekristos centuose, tau neitiko masturbacija, taip BANDAI kelti negatyva.

Jusu, jusu biggrin.gif A jau neskaitai save teletabe? Kas pasikeitė?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 14:49)
Na, manau, man galima, nes pati nepraleidai progos patyleti, del kilimelio  mirksiukas.gif

Kita vertus, man pofig, as tai net nebandau sieti nei su tavo laime ir nelaime, kaip tu. Bet kai rasai apie savo maisto islaidas, faktas, kad moki per daug, ypac jei esi prijaucianti veganizmui ir vegetarizmui. Nes atmazke, kad brangiai kainuoja mesa, manau, parodo eilini pacios deklaraciju neatitikima.

Matai tai buvo i tai, ka tu ikelei, na manau normalu aptarti pirkini, kuriuo daliniesi viesai.

Tik va kiek jus blusinejates vos ne kas diena mano pajamose ir dabar densgiesis savo kilimeliu kazkokiu niekam neidomiu, kuri visi seniai pamirso?
kam kelei cia, jei norejai, kad zmones patyletu apie ji? apispresk gal pries kazkuo dalindamasi cia?

vel lendi i mano islaidas, tau pavydu ar kas? bigsmile.gif
tai mano seima valgo mesa, as neprimetu jiem savo poziurio, na siek tiek, pv zjei jau perku mesa stengiuosi ja pirkti kokybiska, dazniau vyras pats perka. Ir taip perku kiek imanoma kokybiskensi maista, kuris nera pigus, gaila tau ar kas? ne tik mesa branagiai kainuoja, viskas nebepigu, va siandien buvau lidle apie 80e e ir visko savaitei tikrai neuzteks.

o pinigu ir laimes siejimas zinoma salyginis, bet visgi turint ju labai daug priblemu atkrenta, ir duag galimybiu atsiranda, igyvendinti ivairiausiu projektu, svajoniu ir t.t. tu nezinai gi kas yra buti be pinigu, gyventi skurde ir t.t., bet taip teigei. Tu gal nei nesupranti kokia laiminga del to esi?
Atsakyti

Taip, nes galvoje labai daug planu, pasisatyti pirti, sveciu nameli, lauke ivairiu dar kitu dalyku ir t.t. Na neturiu milijonu kaip Moonte, tai teks pamazu, pagal galimybes, viskas labai brangu, ypac dabar kainos sukile dvigubai medienos, plytu ir t.t. Papildyta: kaip tu cia gudriai pasakei lotuliukas.gif
Pirtis faina ir galima kartu su svečių nameliu, t.y. viršuj miegamieji, apačioj pirtis su priepirčiu. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 01 vasario 2022 - 15:02
O apie masturbacija, kai esi zenota, nyomones nekeisiu.Diedus issirinkit, kurie jus patenkins, tai nereikes masturbuotis, asilės.
Atsakyti