QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 14:49)
Na, manau, man galima, nes pati nepraleidai progos patyleti, del kilimelio
Kita vertus, man pofig, as tai net nebandau sieti nei su tavo laime ir nelaime, kaip tu. Bet kai rasai apie savo maisto islaidas, faktas, kad moki per daug, ypac jei esi prijaucianti veganizmui ir vegetarizmui. Nes atmazke, kad brangiai kainuoja mesa, manau, parodo eilini pacios deklaraciju neatitikima.
Matai tai buvo i tai, ka tu ikelei, na manau normalu aptarti pirkini, kuriuo daliniesi viesai.
Tik va kiek jus blusinejates vos ne kas diena mano pajamose ir dabar densgiesis savo kilimeliu kazkokiu niekam neidomiu, kuri visi seniai pamirso?
kam kelei cia, jei norejai, kad zmones patyletu apie ji? apispresk gal pries kazkuo dalindamasi cia?
vel lendi i mano islaidas, tau pavydu ar kas?
tai mano seima valgo mesa, as neprimetu jiem savo poziurio, na siek tiek, pv zjei jau perku mesa stengiuosi ja pirkti kokybiska, dazniau vyras pats perka. Ir taip perku kiek imanoma kokybiskensi maista, kuris nera pigus, gaila tau ar kas? ne tik mesa branagiai kainuoja, viskas nebepigu, va siandien buvau lidle apie 80e e ir visko savaitei tikrai neuzteks.
o pinigu ir laimes siejimas zinoma salyginis, bet visgi turint ju labai daug priblemu atkrenta, ir duag galimybiu atsiranda, igyvendinti ivairiausiu projektu, svajoniu ir t.t. tu nezinai gi kas yra buti be pinigu, gyventi skurde ir t.t., bet taip teigei. Tu gal nei nesupranti kokia laiminga del to esi?