Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 03, 17:34)
Oooooo....aaaaaa.
Pastininke, atsiminiau...tu klausei kas galejo mane cia pakviesti pašaginti teletabes.

Nepatikesii, bet ne tie personazai, apie kurius galvoji  smile.gif

Tave čia (na, į tą temą, kurioj techniškai rašyt negalima) pakvietė iškilioji trijulė. Ir man dėl to labai gaila. Bet aš tave išgelbėsiu wub.gif

Ne, o kas? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 03 rugsėjo 2021 - 16:40
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 03, 16:32)
Nu va. Vieningi tie airiai. Nei mitingų nereikia, nei riaušių niekas neišprovokuoja, Įtariu tie lik10 proc atbėgėliai iš buvusio soc lagerio biggrin.gif

tai, kad niekas netorizuoja zmoniu, tai ir riausiu nereikia, o mitingu anksciau buvo apsicai, kai buvo uzdarymas...sakiau gi pries kelias dienas, kad spalio pabaigojoe viska zada atidaryti, o jus ten muskites Lietuvoje, jei smagu...
tarp 10 pr visokiausiu zmoniu pazystu ir airiu, ir lietuviu ir visokiu kitokiu tautybiu.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 03, 17:32)
Nu va. Vieningi tie airiai. Nei mitingų nereikia, nei riaušių niekas neišprovokuoja, Įtariu tie lik10 proc atbėgėliai iš buvusio soc lagerio biggrin.gif

Na ne, dar yra neseniai persirgę, kuriems skiepytis kol kas nereikia, ir tą nedidelį procentėlį, kurie išties negali skiepytis, tai ir tarp imigrantų didžioji dalis buvo pasiskiepiję

QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 03, 17:49)
Niekur neperskaiciau, kad 90% suvakcinuotu. Perskaiciau, kad 90% gali buti suvakcinuota  biggrin.gif
Mokinkis anglu kalbos.

Ačiū už patarimą, nors aš ir taip žinau, kad mokytis reikia visą gyvenimą. Beje, mano nuorodoje faktai pateikiami skaičiais ir grafiškai, todėl anglų kalbos mokėjimas/nemokėjimas nėra kritiškai svarbus

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašaka: 03 rugsėjo 2021 - 16:41

jo skaiciau, kad kratas daro ju namuose, isivaizduoji kas darosi.... unsure.gif
jau kiek represiju pries ta Gustuko picerija, is kart prasidejo tikrinimai, paskui nutruakinejami su jais kontraktai, bet zmones uztat juos labai palaiko....

O ko tu tikiesi? Juk jie viešai deklaruoja, kad jėga privers atsistatydint Vyriausybę. Tai- nusikaltimas.

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 03, 16:38)
Tave čia (na, į tą temą, kurioj techniškai rašyt negalima) pakvietė iškilioji trijulė. Ir man dėl to labai gaila. Bet aš tave išgelbėsiu wub.gif

Matai, tu girdi tik ka pati nori.
Man meluoti nėra jokio reikalo.

Ooooo...kaip gelbėsi? Kvėpavimu burna I burną? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 03, 17:07)
Tu ir pritari Ašakai, kad emigrantai lietuviskai pabarskinti ateina I mamkas  tik tada, kai  jų salyje suskiepinama 90% gyventoju?

lotuliukas.gif jo pires savaite tik prisijungiau

matai pas pastinike paranoja, ji dar egriau nusisneeka, nei asaka, jei vaidenasi, kad as rusu agente ir tik neisivaizduoju, ka tureciau daryti forume cia, gal agituoti ka nors lotuliukas.gif

va ka reiskia, kai nuo vaikystes vaikai traumuojami su propoganda bet kokia idejine..
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 03, 17:08)
Aš irgi taip kaip Ašaka galvoju, nes na, ar tau labai aktualu, kiek Lietuvoj suskiepyta, kiek ne? Juk svarbiau ten, kur gyveni. O jai ne bigsmile.gif

kaip gali butu svarbu, kiek kur susikiepyje, man tai vsiai nesvarbu, nei kiek Lt, nei IE, nei kur kitur....neseku skaiciu...kaip baisu ar ne? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 03, 16:40)
O ko tu tikiesi? Juk jie viešai deklaruoja, kad jėga privers atsistatydint Vyriausybę. Tai- nusikaltimas.

Vyriausybei tik tiek rwikia, kad prišiktų I rinkę? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 03, 17:13)
Tik dopingo savo alfa patinui daugiau neduok, nes pati kentėsi, vargšiuke mirksiukas.gif

tai jau ne memlia? vai vai, negi tavo draugytė MK išsidurnino? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 03, 17:08)
Aš irgi taip kaip Ašaka galvoju, nes na, ar tau labai aktualu, kiek Lietuvoj suskiepyta, kiek ne? Juk svarbiau ten, kur gyveni. O jai ne bigsmile.gif

ir asilui aišku, kad jos giminės čia gyvena, tai kaip nerūpės?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 03, 16:43)

matai pas pastinike paranoja, ji dar egriau nusisneeka, nei asaka, jei vaidenasi, kad as rusu agente

Rusu agentė tu?
Ajoptvajumat biggrin.gif
Atsakyti

Vyriausybei tik tiek rwikia, kad prišiktų I rinkę? blink.gif

Vyriausybei dzin, tuos dalykus tiria saugumas ir policija. Už pasikėsinimą baudžiama:)

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 03, 12:40)
Nelabai pamenu, ka cia turi omenyje, bet manau koneveikti zodis siek tiek per stirpus, nemanai? Bet pamenu, kad zuzu visai nesigaudo nei medicinoje, nei biologijoje, nei zmogaus anatomijoje.

O, praleidau! Tai kad tu, nežinodama elementarios sąvokos "organizmo būklė", visiškai niekur nesigaudai. Septintokas daugiau už tave išmano ir medicinoj, ir biologijoj, žmogaus anatomijoj biggrin.gif

Žu žu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 03, 17:40)
O ko tu tikiesi? Juk jie viešai deklaruoja, kad jėga privers atsistatydint Vyriausybę. Tai- nusikaltimas.</p>

kur? gali įdėt?
Atsakyti