Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Maja Di @ 2021 09 03, 16:28)
Nesupratau. Čia jums kas nors pavydi? Ar jūs pavydit, mums, kad mes čia- Lietuvoj, puikiai gyvenam? Norėtumėt, kad verktumėm ir įtikėtumėm tuo ko lutukė mums linki.
Šiandien atėjo žinutė iš sporto klubo, kad nuo rugsėjo 13 dienos neįleis be galimybių paso. Džiaugiusi, kad nors kuriam laikui neliks piktų, viskuo nepatenkintų žmonių (taip viena registratorė pasakė apie antivakseserius biggrin.gif) . Taigi DUSKIT PAVYDOLIAI
Nežinau, man visai neįdomu ką tu su savo vyru veiki lovoj 4u.gif

nepagąsdins, pas mus namie kaip sporto klubas ax.gif o vakseriams reikėtų nepersitempti, maža ką, kokia neigiama reakcija į štangas bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 03, 16:03)
Burbe, o tau rimtai nekeistas jos aktyvumas - nuo "žemelės" referendumo biggrin.gif Taigi varo - tik duok temą biggrin.gif

Pati gyveni ne Lietuvoj, tave žinau seniai, na, tik pusmetį esi "politiškai aktyvi" biggrin.gif , nors ir tai, man atrodo, kad dažniau žvengi iš savo draugių nei rimtai kalbi.

O jai tik duok temą biggrin.gif Nekeista?

Tu ir pritari Ašakai, kad emigrantai lietuviskai pabarskinti ateina I mamkas tik tada, kai jų salyje suskiepinama 90% gyventoju?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 03 rugsėjo 2021 - 16:10
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 03, 17:05)
Ne...as tai apvirtau aukstienlika aukstyn papais nuo tokio nusišnekejimo...

"Airijoje susiskiepine, tai Lutuke ateina parasyti lietuviskai I forumą"
mega_shok.gif  mega_shok.gif  mega_shok.gif

Aš irgi taip kaip Ašaka galvoju, nes na, ar tau labai aktualu, kiek Lietuvoj suskiepyta, kiek ne? Juk svarbiau ten, kur gyveni. O jai ne bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 03, 16:08)
Aš irgi taip kaip Ašaka galvoju, nes na, ar tau labai aktualu, kiek Lietuvoj suskiepyta, kiek ne? Juk svarbiau ten, kur gyveni. O jai ne bigsmile.gif

Man idomu ir aktualu?????? MAN??????!!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 03, 17:07)
Tu ir pritari Ašakai, kad emigrqntqi lietuviskai pabarskinti ateina I mamkas  tik tada, kai  jų salyje suskiepinama 90% gyventoju?

Taip, pritariu. Ir procentas čia ne taip svarbus. Nesakyk, kad nesupranti, apie ką kalbam mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 03, 17:09)
Man idomu ir aktualu?????? MAN??????!!!!  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Tai va, nu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 03, 17:06)
nepagąsdins, pas mus namie kaip sporto klubas ax.gif o vakseriams reikėtų nepersitempti, maža ką, kokia neigiama reakcija į štangas bus biggrin.gif

Tik dopingo savo alfa patinui daugiau neduok, nes pati kentėsi, vargšiuke mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 03 rugsėjo 2021 - 16:14
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 03, 16:10)
Taip, pritariu. Ir procentas čia ne taip svarbus. Nesakyk, kad nesupranti, apie ką kalbam mirksiukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

As labai gerus akius biggrin.gif turiu ir perskaiciau ka Asaka rase " O, Airijoje 90% suskiepyta, tai ji cia ateina lietuviskai parasyti, nes nesiskiepinus'

What a bullshiter...what a bullshiter rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 03 rugsėjo 2021 - 16:16
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 03, 15:13)
Policija gaudo referendumo ir Šeimų maršo koordinatorius, prasidėjo masinis teroras

Jei čia tiesa, tai kaip dar ne Baltarusija? O gal jau Š.Korėja?

jo skaiciau, kad kratas daro ju namuose, isivaizduoji kas darosi.... unsure.gif
jau kiek represiju pries ta Gustuko picerija, is kart prasidejo tikrinimai, paskui nutruakinejami su jais kontraktai, bet zmones uztat juos labai palaiko....
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 03, 16:13)
Tai va, nu biggrin.gif

Eik tu namas biggrin.gif biggrin.gif

Jei rimtai, tai esu apolitiška...visiškai.
Ir pasijuokti ateinu is teletabių, jos man ne draugės, nei priešės. Iki tokio lygio galvelė tikiuosi nesusisuks rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 03 rugsėjo 2021 - 16:23
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 03, 15:42)
Puikus filmas. Tik iš to, kaip jį aprašėt, akivaizdu, kad jo esmės nesupratot. Tai filmas apie tėvo ir mažo berniuko buvimą smurtinėj situacijoj ir jų išgyvenimo strategiją - taip, puikią. Jei paskaitytumėt mūsų tremtinių atsiminimus, ten taip pat panašių istorijų rastumėt.

Tačiau smurtinėje situacijoje žmonės elgiasi įvairiai - ir tai normalu. Ir dar: yra smurtinės situacijos patirtis ir yra jos refleksija.
Jūs tuos dalykus maišot.

Nežinau, ar sąmoningai, bet naudojat klasikinę nutildymo retoriką. Man ji iš karto atpažįstama ir neįdomi. Taip kad tuo šią temą ir baigsiu.

tai ji gi taip ir rase smile.gif
tai ir snekam apie skirtingas reakcijas tik i patiriama smurta, tiek i poziuri i ji is istorijos perspektyvos.
ne jie nieko nemaiso, jus kaip visada nesuprantat, ka skaitot, arba apsimetat, kad nesuprantat.

nutildymo? lotuliukas.gif cia jus imanoma nutildyti? bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 03, 16:04)
tikrai? Kuri čia taip rašė? Kalba, kokia ji bebūtų, yra komunikacijos instrumentas. Svarbu, kas ta kalba kalbama. Taip kad nekurkit pasakų mirksiukas.gif

tikrai, rene, ne taip seniai rase, gali susirasti.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 03, 17:19)
tikrai, rene, ne taip seniai rase, gali susirasti.

ji rašė apie kalėjimo žargoną. Ar žinai, ką kultūringi rusai apie tai kalba ir rašo?
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2021 09 03, 16:28)
O ką jai vargšiukei daryt šalyje, kurioje ~90 suaugusiųjų yra pasiskiepiję, kur bendraminčių rast? https://www.irishtim...eland-1.4481095

Tai ir ateina į SM, kur bent tris bendraminčius turi

lotuliukas.gif rimtai? Na zinok cia niekas neagituoja nedraugauti su nepasiskiepyjusiais ir tarp mano draugiu yra visokiu , mes vienos kitom del skiepu nieko neaiskinam, kas kaip nori taip darosi, laisva salis , laisvi zmones jum jauciu ta sunku bus suvokti net biggrin.gif prie mokyklu irgi vaiku niekas neterorizuoja su skiepobusais, cepelinu irgi niekas nedalina, isivaizduokit imanoma ir be teroro tokius skaicius surinkti, gal pasiulykit savo valdziai pasimokinti is airiu valdzios? mirksiukas.gif

Tik va kas liudniausiai daugiausiai pasiskeipyjusi ir daugiausiai covid cases tarp kitu Eu saliu....sutapimas? unsure.gif
Atsakyti
Oooooo....aaaaaa.
Pastininke, atsiminiau...tu klausei kas galejo mane cia pakviesti pašaginti teletabes.

Nepatikesii, bet ne tie personazai, apie kurius galvoji smile.gif
Atsakyti