QUOTE(Maja Di @ 2021 09 02, 17:39)
Tipo tu nematei, kad parašiau, jog vakar nebuvo tos laidos kai grįžau namo, ir taip supratau apie kokią laidą Ašaka norėjo pasakyti, nepagalvojau iš karto, kad nuoroda į įrašą, tik parašius pastebėjau.
O tas kur per ekraną šnekėjo ne iš tavo egZpertų grupės? Jum neįtiksi, vis ne tuos pakviečia. Gal Lobovas su Celofanu ar Orlausku būtų geriau? Kepenis tau nebe autoritetas? Ir ta Astra argi tau ne autoritetas buvo- mokytoja visgi. Kažkas baisaus iš tikrųjų, jei tokie mokytojai mūsų vaikus moko. Turiu vilties, kad tokių vienetai. Kažkur skaičiau, kad ji kuria mokyklą antivakserių vaikams, fizikos mokytojas jau yra, gal dabar ir daugiau atsirado, reklamą visgi darosi moteriškė
Cia tavo pilna zinute, po Asakos zinute, kurioje YRA NUORODA I VIDEO. Ka tu cia paistai?
Grįžom namo jau besibaigiant laidai, pamačiau tik balsavimų rezultatus. Labai noriu pažiūrėt, kažin kur galima rasti, dar mediotekoj nėra, o aš neturiu Telios ax.gif . Įtariu, labai linksma buvo plokščiažemių pasiklausyti biggrin.gif
Papildyta:
Radau, yra mediotekoj, būtinai pažiūrėsiu
Ka tau rasti reikejo, jei nuoroda buvo po nosim?
As jau parasiau, kas butu geriau laidoje ir buvau ikelusi sarasa zmoniu, kas dalyvavo konferencijoje ir ne nei vieno zmogaus is ten nebuvo pakviesta, Kodel tu nuolat rasai nesamones? atsimerk viena karta ar ramiai neskubedama skaityk, ka zmones raso arba is vis nekomentuok.
o toje laidoje tai debiliski buvo komentarai, na ta moteris teisinike patiko, gana paparstai argumentuotai snekejo, bet siaip turgus...man idomu, kodel jus tokias laidas ziurit. o va neziurit tokiu? Nuoroda i laida linke. Dalyvauja ir Sinkevicius, cia jis turi realu oponenta, kuris argumentuotai atkerta i jo visus pasisakymus, sioje laidoje deja, buvo labai nelygios jegos....
Aktualijų studija. Dalyvauja I. Vėgėlė | 2021-08-31
Aktualijų studija. Diskusija apie žmogaus teisių ir laisvių ribą. Pokalbyje dalyvauja Ignas Vėgėlė.
https://www.facebook...565261167846558
Mano nuomone reiktu diskusiju tarp realiu profesionalu ir REMTIS MOKSLU, o ne daryti turgu, ar pataikauti valdziai. STI planuoja moksline konferencija , kazin kiek ji bus apsveista ziniasklaidoje.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 02, 17:39)
Aš pvz nepakanti smurtui, kvailumui, kremlinei ideologijai. Kaip tą pakurstyti? Jei galima, tai norėčiau.
na matai, tai ko tau netinka, kai kiti kazkam kitam nepakantus? ar sakai visi tik taip kaip tu turi galvoti?
kazkas tau gi pakurste, ar net nepajutai, gimei gal su ta neapykanta kremliui ?