Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Maja Di @ 2021 09 02, 16:31)
Na gerai, ne neapykanta- nepakantumas, jei taip gražiau skamba 4u.gif .

o koks skirtumas, tai nepakantumo kurstymas tau gerai, svarbu tik kam reikia , pagal tave?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 02, 16:45)
Pastebėjai, kai žmogus nežino, kaip atsakyti į konkretų klausimą, jis:</p><p>a, rėkia, kad klausimas blogas</p><p>b. ima pilstyti iš tuščio į kiaurą iki Adomo ir Ievos biggrin.gif:D

Dabar dirbu taksiste, vaikus i muzikos mokykla nuveziau. Laukdama ju perziurejau nuoroda, prisijuokiau.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 02, 16:41)
O cia didelis malonumas ir tam paklodziu rasyti nereikia...

?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 09 02, 16:51)
Dabar dirbu taksiste, vaikus i muzikos mokykla nuveziau. Laukdama ju perziurejau nuoroda, prisijuokiau.

nu pagaliau, nors ką dėl savo ūkio padarei, ne tik forume barškini biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 02, 16:38)
o tau buvo būtina pasikandžioti, nematei mano papildymo po kelių sekundžių, kad radau. Bet ne, geriau ištrinti ir įkąsti blink.gif .

prie ko cia visokie pasikandziojimai, pagal save nusprendei?
cia geras pzv, kaip jsu neskaitot teksto, kas pries nosim, juk parasyta nuorodoje , ka ikele Asaka mediateka irasas, atsimerkit kartais. jau nesenku kaip mano tekstus isvartai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 09 02, 16:41)
Is Sviesos, as tikrai neturejau tokios minties. As mielai padiskutuosiu su tavimi sia tema veliau, tik kitoje temoje. Dabar as cia vaidenuosi tik pribegom  4u.gif

Tiksliau parom lotuliukas.gif rasyti man pofig gi idomiau, nei pagristi nuomone apie mokescius, rasei, kad tave kazkas supras, panasu niekas ir nesuprato... tai gal is kart anoje temoje ir rasyk? ar norejai pasirodyti labai protinga ir va vel nesigavo...

Man visgi patinka Is_sviesos, jie neteletabe, nors kartais ir nusisneka, bet bent i takta nelinkcioja glusai bele pritarti kitom ir neskeidzia propogandos is medijos...Visgi, ka reiskia, kai zmogus pagyvena ne Lietuvoje.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 02, 16:44)
Hmmmm...idomus atsakymas I uzklausimą 'kodel moralizuoji?'
'Nes tai yra didelis malonumas'...
Hmmmmmmm  g.gif 'universali moralė'?

geras pastebejimas...nezino kaip save pasikelti, tik per moralizavimus kitiem gal?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 02, 16:45)
Pastebėjai, kai žmogus nežino, kaip atsakyti į konkretų klausimą, jis:</p><p>a, rėkia, kad klausimas blogas</p><p>b. ima pilstyti iš tuščio į kiaurą iki Adomo ir Ievos biggrin.gif:D</p><p></p><p></p>

visai kaip jus, dar sakot, mes jum siuksles neatskinesim lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 09 02, 16:50)
Na matot, apie ka as ir rasiau...
Va preparuoja moteriske ir ka jus jai... TAs tinka, tas netinka...

Va ir atsiras toks, kaip Idomucia, vadovaujantis savo protu ispreparuotu ja, ismestu tai kas jam nepatinka, bet kaip manote, jis greiciausiai bus apkaltintas, kad pazeidzia zmogaus teises... NOrs jisai tik savo astraus proto vertinimu, geru noru vedinas tai darytu t.y. aukletu.

Analogiskai ir su valstybe, jos pilieciais ir t.t.

na visiskai nusikliedejai doh.gif nu ziauriai....tai ko ne vsika perimat pvz is jav,jei jau kapitalizma statot, panaikinkit sveikatos pasauga nemokam, nemokama sveitim auniveristetuose ir t.t. kodel taip jau preperuojat?
tu is vsi nors kruopelyte gaudaisi politikoje, socialogijoje, ekonomikoje? nu nors kur nors?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 02, 17:12)

nu pagaliau, nors ką dėl savo ūkio padarei, ne tik forume barškini biggrin.gif

Aciu, kad eilini karta patvirtinai, mano apsisprendima su durniu laivo sutve nediskutuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 02, 15:50)
Norejai mondrei, bet nusisnekejai...  biggrin.gif

Paziurek ka psichologijoje reiskia 'universali moralė' (jei as teisingai lietuviskai parasiau) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 02, 17:23)
cia geras pzv, kaip jsu neskaitot teksto, kas pries nosim, juk parasyta nuorodoje , ka ikele Asaka mediateka irasas, atsimerkit kartais. jau nesenku kaip mano tekstus isvartai doh.gif
Papildyta:

Tiksliau parom lotuliukas.gif rasyti man pofig gi idomiau, nei pagristi nuomone apie mokescius, rasei, kad tave kazkas supras, panasu niekas ir nesuprato... tai gal is kart anoje temoje ir rasyk? ar norejai pasirodyti labai protinga ir va vel nesigavo...

Man visgi patinka Is_sviesos, jie neteletabe, nors kartais ir nusisneka, bet bent i takta nelinkcioja glusai bele pritarti kitom ir neskeidzia propogandos is medijos...Visgi, ka reiskia, kai zmogus pagyvena ne Lietuvoje.
Papildyta:

geras pastebejimas...nezino kaip save pasikelti, tik per moralizavimus kitiem gal?
Papildyta:

visai kaip jus, dar sakot, mes jum siuksles neatskinesim lotuliukas.gif
Papildyta:

na visiskai nusikliedejai doh.gif nu ziauriai....tai ko ne vsika perimat pvz is jav,jei jau kapitalizma statot, panaikinkit sveikatos pasauga nemokam, nemokama sveitim auniveristetuose ir t.t. kodel taip jau preperuojat?
tu is vsi nors kruopelyte gaudaisi politikoje, socialogijoje, ekonomikoje? nu nors kur nors?

Ir tai daug parasiau, tau uzteks zodzio POFIG.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 02, 17:24)
Aciu, kad eilini karta patvirtinai, mano apsisprendima su durniu laivo sutve nediskutuoti  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif kaip ir parasiau ka tik, nes smegeneliu neuztenka tau , tam durniu laivui argumentus suformuluoti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 02, 16:25)
Ir tai daug parasiau, tau uzteks zodzio POFIG.

Tu ka tik rasei, kad lutukes nematai ir jai neatsakineji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 02, 17:25)
Paziurek ka psichologijoje reiskia 'universali moralė' (jei as teisingai lietuviskai parasiau)  4u.gif

Mes sakitome ta pati teksta, bet musu su tavimi vertinimo kriterijai skirtingi. Tai reiskia, tai ka supranti tu, nebutinai atitinka mano supratimui apie reiskini. O lyginti savo izvalgas sia tema su tavimi, as neketinu, o ir tu, kaip ir nelinkusi, o gal ir nemoki, pateikti argumentu... Todel sitaucija patine.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 02, 17:28)
Tu ka tik rasei, kad lutukes nematai ir jai neatsakineji  biggrin.gif

Tu galvoji, kad as su tavimi gincysiuos...
Pofig.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 02, 17:27)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif kaip ir parasiau ka tik, nes smegeneliu neuztenka tau , tam durniu laivui argumentus suformuluoti... ax.gif

Pofig.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 02, 18:23)

Tipo tu nematei, kad parašiau, jog vakar nebuvo tos laidos kai grįžau namo, ir taip supratau apie kokią laidą Ašaka norėjo pasakyti, nepagalvojau iš karto, kad nuoroda į įrašą, tik parašius pastebėjau.
O tas kur per ekraną šnekėjo ne iš tavo egZpertų grupės? Jum neįtiksi, vis ne tuos pakviečia. Gal Lobovas su Celofanu ar Orlausku būtų geriau? Kepenis tau nebe autoritetas? Ir ta Astra argi tau ne autoritetas buvo- mokytoja visgi. Kažkas baisaus iš tikrųjų, jei tokie mokytojai mūsų vaikus moko. Turiu vilties, kad tokių vienetai. Kažkur skaičiau, kad ji kuria mokyklą antivakserių vaikams, fizikos mokytojas jau yra, gal dabar ir daugiau atsirado, reklamą visgi darosi moteriškė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 02, 17:51)
o koks skirtumas, tai nepakantumo kurstymas tau gerai, svarbu tik kam reikia , pagal tave?

Aš pvz nepakanti smurtui, kvailumui, kremlinei ideologijai. Kaip tą pakurstyti? Jei galima, tai norėčiau.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 02, 17:37)
Tipo tu nematei, kad parašiau, jog vakar nebuvo tos laidos kai grįžau namo, ir taip supratau apie kokią laidą Ašaka norėjo pasakyti, nepagalvojau iš karto, kad nuoroda į įrašą, tik parašius pastebėjau.
O tas kur per ekraną šnekėjo ne iš tavo egZpertų grupės? Jum neįtiksi, vis ne tuos pakviečia. Gal Lobovas su Celofanu ar Orlausku būtų geriau? Kepenis tau nebe autoritetas? Ir ta Astra argi tau ne autoritetas buvo- mokytoja visgi. Kažkas baisaus iš tikrųjų, jei tokie mokytojai mūsų vaikus moko. Turiu vilties, kad tokių vienetai. Kažkur skaičiau, kad ji kuria mokyklą antivakserių vaikams, fizikos mokytojas jau yra, gal dabar ir daugiau atsirado, reklamą visgi darosi moteriškė biggrin.gif

Vau...
Sakai tokie sviesuoliai mokykla kuria. Geras.
As jau numanau, kas i tokia mokykla vaikus leistu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 02, 17:39)

Aš pvz nepakanti smurtui, kvailumui, kremlinei ideologijai. Kaip tą pakurstyti? Jei galima, tai norėčiau.

O cia man irgi patinka. Kai nepaktumas verziasi net per odos poras, tarkim, homoseksualams tai vadinama skirtinga nuomone, kurie reikia gerbti...
Atsakyti