Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 01, 15:37)
Семья не без уродов
Visur yra debilu, bet ji jus matote, kaip pagrindini veikeja, nes jums tai paranku. O jis ar tikrai yra pagrindinis organizatorius? Tokio tipo zmones dazniausiai buna tik  prisiplakeliai...hienos.

Bet linkejimu neskiepytiems  numirti niekur anglijoje negirdejau, tik is jusu teletabiu lietuviu
Papildyta:

Kai mokytojais bunama is pašaukimo, tai yra garbė, o kai tik del aukstojo issilavinimo diploma- negarbė.
Visos senstancios uzaugo ir  baliavodavo prie rusiskos muzikos, ne Bob Marley.
Taves niekas nekviesdavo I baliukus, kad nezinai tokiu dalyku is savo jaunystes?

Musu panų baliai visada budavo su Alegrovos Mladšyj letenant  biggrin.gif  biggrin.gif

jis is vis ne is organizatoriu. biggrin.gif kad ji kazkas ziuri fb, tai jo niekuom nedaro .

butent....

tikrai, reikia tam pasaukimo, siam darbui, bet reikai ir tinkamos aplinkos ir taisykliu apie tai jau snekejom cia Lietuvoje mokytojam labai sunku, nes neturi jie irankiu tramdyti vaikus, kurie ateina ne mokytis, o kenkti...Labai dziaugiuosi, kad laiku isemigravom, kokia buciau nesamone padariusi vaikam , pasilikusi Lt doh.gif

Tikrai yra grazios rusiskos muzikos, na ne Kirkorovo aisku biggrin.gif Mes dar su Modern talking uzaugom, nirvana, scorpions , kas ten dar buvo biggrin.gif
Girls just want to have fun smile.gif
https://www.youtube....5pBcYm3ugdz7oon

faini buvo laikai visgi, jaunyste, kvailyste, laisve biggrin.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 01, 16:16)
tokiu atveju b8tum elgeta, nes bobų vaidmuo ten ir tada būdavo aiškus biggrin.gif</p>

tu matau labai mazai zinai apie senove, ypac Lietuvos.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 01, 15:38)

o man tai patinka, issimiegi, pasidarai normaliai pavalgyti, ddar tu opaciu issiskalbi, issidziaustai, namus apsitvarkai, darzus nusiravi  biggrin.gif

Mano darbo grafikas - auksinis. As 4on 4off, dar ir tai iseiginiu priedo pasiimu, tai bedos nera nudirbti darbus namie. As esu social zmogus, gi gyvenimas ne mamkos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 01, 16:17)
<p>nu, šitiek dėjo ant LT, karantino, nors pati turėjo sėdėt 4 km spinduly ir dar vaikai būrelių neturėjo, ir nuotoliniam nuolat biggrin.gif Oi negaliu biggrin.gif</p>

kam tu meluoji, geriau del to pasijauti? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 01, 16:38)
ir kaukės mokyklose privalomos pas jus? 

vidurineje taip kol kas tebera, pradineje(iki 13m), niekad nebuvo. Bet niekas niekad nereikalavo nei testu, nei kisa vakcinu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 01, 16:39)
ČIA APIE DARBĄ IŠ NAMŲ. DARBĄ. DARBĄ. veltėdė kokia.

Nu ir ka??? neturi , negali pasidaryti pertrauku? doh.gif man ne uz atsedejima moka, o uz padaryta darba, jiem dzin ar as darysiu ryte 9 ar vakare 9 mirksiukas.gif nesi prikaltas prie kompo.

Drauge buvo interviu del darbo Lietuvoje, ji su magistratura, su darbo patirtim, darbas ofise, pietu pertrauka 30 min, atlyginimas minimumas doh.gif ir tu taip dirbti? ir isivaizduoji, kad visi taip turi dirbti? lotuliukas.gif 450 i menesi is vis kas cia per alga, mano sunus vasara dirbo siek tiek elementaru darba , nereikalaujanti jkokio issiavinimo, jis per savaite panasiai tiek gaudavo biggrin.gif

Mes net kai ofise dirbam, galim iseiti pasivaikscioti, kada norim, prima pertrauka tea time 30 min, pietus 1 val. Jau nesneku, kai yra riekalu,kad gali irgi isvaziuoti, kad areikia.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 01, 16:52)
Mano darbo grafikas - auksinis. As 4on  4off, dar ir tai iseiginiu priedo pasiimu, tai bedos nera nudirbti darbus namie. As esu social zmogus,  gi gyvenimas ne mamkos  biggrin.gif

man visaip smagu, pvz restorane darbas buvo smagus, tik pasidare nuobodus labai, nu jokio smegenim darbo. Pabendrauti smagu su zmonem, nors kartais ir nuo tu zmoniu pavargsti. Geriau siaip su draugem pabendrauti ir tureti gera darba man. Visi esam skirtingi. Bet, taip, tavo darbas tikrai idomus, nesupykciau del tokio, yapc, jei tiek pat moketu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 01, 15:55)

vidurineje taip kol kas tebera, pradineje(iki 13m), niekad nebuvo. Bet niekas niekad nereikalavo nei testu, nei kisa vakcinu mirksiukas.gif

As kai paskaitau teletabiu rastus cia, tai ir man plaukai pradeda stotis ant pakausio perskaicius kas Lietuvoje dedasi.

Pas mus darbovieteje nieko nereikalauja. Tik del musu paciu saugumo, nes dirbame su public, kaukes, jwi reikia. As, kadangi negaliu skiepintis, tai man pilnas stalcius priduotas testų uz dyką, darau juos du kartus I savaite ir siunciu vyriausybei duomenis. Kavinesr ir restoranuose kol kas tik temperatura matuoja.
O Lietuvoj, tai kaip gluzioj girioj...kaimas kryzkelej, nu jeibogu.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 01, 16:52)
Mano darbo grafikas - auksinis. As 4on  4off, dar ir tai iseiginiu priedo pasiimu, tai bedos nera nudirbti darbus namie. As esu social zmogus,  gi gyvenimas ne mamkos  biggrin.gif

man visaip smagu, pvz restorane darbas buvo smagus, tik pasidare nuobodus labai, nu jokio smegenim darbo. Pabendrauti smagu su zmonem, nors kartais ir nuo tu zmoniu pavargsti. Geriau siaip su draugem pabendrauti ir tureti gera darba man. Visi esam skirtingi. Bet, taip, tavo darbas tikrai idomus, nesupykciau del tokio, yapc, jei tiek pat moketu biggrin.gif
As vsiai noreciau i mokytojos profesija gristi, bet deja , Lietuvoje negyvensiu, o cia nelabai galiu ka mokyti biggrin.gif smagu su jaunimu, nezinau ateityje gal kazka, viena koja ikeliau, kartais padedu studentams su praktiniais darbais.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 01, 18:00)
kad visi taip turi dirbti? lotuliukas.gif 450 i menesi is vis kas cia per alga, mano sunus vasara dirbo siek tiek elementaru darba

Prieš kiek čia metų blink.gif ? Mano sūnus gimnazistas vasarą mėnesį buvo įsidarbinęs, vos ne tūkstantį uždirbo, be jokios kvalifikacijos biggrin.gif . Nežinau ar dar yra tokių algų 450 biggrin.gif . Nebent už pasėdėjimą dėl grožio šefas prisiima, kad galėtų pakirkinti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 01, 18:05)
As vsiai noreciau i mokytojos profesija gristi, bet deja , Lietuvoje negyvensiu,

nors viena gera žinia Lietuvai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 01, 17:04)
As kai paskaitau teletabiu rastus cia, tai ir man plaukai pradeda stotis ant pakausio perskaicius kas Lietuvoje dedasi.

Pas mus darbovieteje nieko nereikalauja. Tik del musu paciu saugumo, nes dirbame su public, kaukes, jwi reikia. As, kadangi negaliu skiepintis, tai man pilnas stalcius priduotas testų uz dyką, darau juos du kartus I savaite ir siunciu vyriausybei duomenis. Kavinesr ir restoranuose kol kas tik temperatura matuoja.
O Lietuvoj, tai kaip gluzioj girioj...kaimas kryzkelej, nu jeibogu.

nu zinok, man ir kai paraso drauges tai plaukai siausiasi, toks jausmas kad is kazkokio pabegai atsilikusio krasto, kur zmogaus teises, negirdetas dalykas...man labai duag asociaciju Lietuvos su Afrika, kai papasakoja is ten zmones, tai tas pats praktiskai....
manes iznok, jau nei atostogu nebetraukia ten vaziuoti, mastau nu ka ten veiksi, kainos kosmines, pamatai kaviniu kainas, is klumpiu isvirstu , biggrin.gif o kokybe nu kaip cia pasakius....isleidi ten kelis tukstancius ir tiek....na tiek, kad aisku susitinki su artimaisiasi, draugais, tai tik tiek...

cia vis reklamavo tuos testus nemokamus, kas norejo daresi, dabar nesigirdi, bet kad kas ka verstu darytis negridejau, gal medikai kokie darosi dazniau nezinau...
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 01, 17:08)
Prieš kiek čia metų blink.gif ? Mano sūnus gimnazistas vasarą mėnesį buvo įsidarbinęs, vos ne tūkstantį uždirbo, be jokios kvalifikacijos biggrin.gif . Nežinau ar dar yra tokių algų 450 biggrin.gif . Nebent už pasėdėjimą dėl grožio šefas prisiima, kad galėtų pakirkinti biggrin.gif
Papildyta:

nors viena gera žinia Lietuvai 4u.gif

praeita menesi biggrin.gif tai tame ir esme, kad jauciu ne ofise darbinosi , ne kaip teisinkas. biggrin.gif Girdejau, kad Lietuvoje dabar auksa zeria visokie santechnikai, apdailinikai, statybininkai biggrin.gif I aukstaja neapsimoka eiti. Jauciu jau Airijoje pigiau nama pasistatyti nei Lietuvoje doh.gif O ir kainos jau beveik susilygino.

doh.gif dziaukis pabegeliais, dabar dar afganu uzves mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 01, 16:16)
tokiu atveju b8tum elgeta, nes bobų vaidmuo ten ir tada būdavo aiškus biggrin.gif</p>

manai siela vis tą pačią lytį renkasi? aš taip nemanau. Ir tu akivaizdu, kad kažkada buvai pislus patinas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 01, 16:49)
Kai studijuoji. Tu butum studijavus - butum pasigyrus UMD.

Ir seis laikais Karalienes gimdo, zinok. Ir seis laikais karaliskosios seimos skiriasi, zinok...

Tai kad studijas baigiau prieš atrasdama SM 😅😅😅😅
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 01, 16:39)
ČIA APIE DARBĄ IŠ NAMŲ. DARBĄ. DARBĄ. veltėdė kokia.</p><p></p>

tai tik džiaugtis reiktų, kad žmogus sukasi, greitas, viską spėja. Negi tik šikinę turi spėt pakrapštyt ir padirbt?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 01, 17:18)
manai siela vis tą pačią lytį renkasi? aš taip nemanau. Ir tu akivaizdu, kad kažkada buvai pislus patinas mirksiukas.gif

Ką?🥴🥴🥴🥴 tiki pasakėlėm? 😅😅😅
Atsakyti
Kiek draugu aciu pasake, kai isviliodavome juos I pasauli, ne Lietuvą, atostogoms. Visi iki vieno dabar renkasi keliones svetur. Atostogu Lietuvoje, tikru atostogu, nebuvom gal... 17 metu
Atsakyti