Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Maja Di @ 2021 09 01, 15:31)
Celofano nežinai biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Pagrindinis šeimų maršo veikėjas. Fb visokius filmukus kelia, kaip trukdo darbą vakcinavimo centre, kaip su Landsbergiu kovoja. Čia tas Kundrotas (lyg tokia jo pavardė), kuris teisiamas už finansinius nusikaltimus- praplovė pinigėlių fiktyvią firmą įkūręs. Neapsimesk, kad nežinojai biggrin.gif

jokio Kundroto nežinau smile.gif nors skaičiau apie tą šeimų sajūdį. Bet matyt mes skirtingų dalykų ieškom. Jūs kompromatų, o aš tiesiog ieškau idėjų, jų tiesų. Taip, aš už tradicines vertybes, tik tiek kad senąją, o ne krikščionių religiją. Taip, aš prieš skiepus ir tt. Bet tai vadovaujantis jūsų logika, kad jei ten yra kažkoks celofanas ir viso judėjimo reikia negerbt, tai jei seime yra koks gražulis, tai viso seimo reikia negerbt, įskaitant šimonytę? biggrin.gif Apsispręskit biggrin.gif
Atsakyti

Nesvarbu, kad nedirbi. By education tai tavo profesija.Tu gi neturi aukstesnes kvalifikacijos uz šį diplomą?

niu kad turiu :) 

Atsakyti

tokį prastą popsą klausai, kad domiesi? biggrin.gif
Papildyta:
nu matai. Aš tai negimdyčiau ir kaip dabar save saugočiau smile.gif

tokiu atveju b8tum elgeta, nes bobų vaidmuo ten ir tada būdavo aiškus :D

Atsakyti

nu, šitiek dėjo ant LT, karantino, nors pati turėjo sėdėt 4 km spinduly ir dar vaikai būrelių neturėjo, ir nuotoliniam nuolat :D Oi negaliu :D

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 01, 15:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72866867" data-time="1630498237"><div><p>Nesvarbu, kad nedirbi. By education tai tavo profesija.Tu gi neturi aukstesnes kvalifikacijos uz šį diplomą?</p></div></blockquote><p>niu kad turiu smile.gif </p>

?? Idomu? Kursai keliu mėnesiu nera aukstesne kvalifikacija. O universiteto nelankei jokio po to, nes jau situo dalyku tikrai butum pasigyrus mamkose.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 01, 15:16)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72866874" data-time="1630499159"><div><p>tokį prastą popsą klausai, kad domiesi? vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
nu matai. Aš tai negimdyčiau ir kaip dabar save saugočiau vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>tokiu atveju b8tum elgeta, nes bobų vaidmuo ten ir tada būdavo aiškus biggrin.gif</p>

Laaaaaabai klysti. Apie Lietuva nekalbu, bet Anglijoje TUO METU labai itakingu moteru buvo nemazai. Tik veliau baznycia suspaude replemis moters teises.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 01, 15:17)
<p>nu, šitiek dėjo ant LT, karantino, nors pati turėjo sėdėt 4 km spinduly ir dar vaikai būrelių neturėjo, ir nuotoliniam nuolat biggrin.gif Oi negaliu biggrin.gif</p>

Palik tu ja ramybeje, juokingai atrodai su savo kvailo proto kabinejimaisis.

Su tavimi bendraujama normaliai , ar sunku palaikyti pokalbi? Nezinai apie ka kalbeti? Minčių 0?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 rugsėjo 2021 - 15:20
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 01, 13:52)
įdomiausia tai, kad vis kaltina antivakserius visokiais sąmokslais, bet aš nuoširdžiai pvz. nežinau kas tas Celofanas. Atrodo seku įvairius paslapius, bet jokių celofanų nepastebiu biggrin.gif
Papildyta:

džiugu dėl vaikų
o negalėsi nuotoliniu dirbti, jei nori? MB dirbs. Neseniai net kitur perėjo, kur nevilioja su savo tais ofisais ir neprimininėja tipo kaip tarpo kitko, kad gal norite grįžti. Ne maži gi vaikai. Jei pasakė, kad tinka nuotoliniu, turi savo darbo vietą įsirengęs, tai ir siūlyti primygtinai nebereiktų. Bet tai mes žinome dėl ko jiems tai naudinga. Ir žinome dėl ko mums ne biggrin.gif

tai jis siaip eilinis mzogelis darantis youtubinius rolikus, bet kazkodle kakzas sugalvojo ji prie organizatoriu pripaisyti... unsure.gif sakau daug tokiu visokiu...

jo galiu iki kitos vasarso sake pas mus nieko nevers gristi i ofisa, bet vaikus vsi tiek reikia vesti i miesta, tai dazniausiai ir as pasilieku ofise, kol jie baigia mokykla, nes tingiu vazinetis pirmyn atgal, man iki namu kakzur 20 km. kartais vaziuoju smile.gif
Va laukiu kol vaikam tas kaukes leis nusiimti mokykloje, nes uzknisa, o siaip daugiau nusiskundimu neturiu.
Atsakyti

aga, gimdė karalienės kaip didelės, o kai negimdė, lėkė lauk :D

PS kvalifikaciją galima gauti jau po bakalauro. O galima ir magistrą dar baigti. Kitokį. Nu te visaip galima. Kai studijuoji. :D

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 01, 14:20)
nesupratau? Tai tavo nuostabioj Airėj iki šiol būreliai buvo uždaryti???Ir į darbus neleido? Wow, tiesiog, kaip mes čia blogai gyvenam...Ir nuvažiuot galėdavom toliau nei keturi km, ir būreliai buvo atsidarę, ir į darbus grįžt galėjom.. biggrin.gif:D</p>

Na vasara gi buvo, taip, daugma bureliu vasarai uzsidaro, o pernai metais, neveike, bet mokykla veike didziaja laiko dali, bureliai buvo atidaryti tik pavasari. O pas jus atvikrsciai i burelius leido visa si laikai , o i mokyklas neleido? kas per logika debiliska?Tai kas svarbiau? blink.gif

Del darbu, tai neteisingai supratai, iki siol darbdavys gali tik prasyti dirbti ofise, jei yra galimybe dirbti is namu, bet uz pora menesiu, jau tokios galimybes pasirinkimo nebus, jei darbdavys pareikalaus dirbti ofise. Pas mus galima buvo visa laika dirbti ofise nuo pernai9kaip ir dauguma istaigu), bet is tu gristanciu tai vos keli zmones, dagumai is namu patogiau.

Ir vel keistai interpretuoji 5, 10km buvio iskirtinai PRAMOGOM, SPORTUI, PASIVAIKSCIOJIMUI, del reikalu, apsipirkimu galima buvo vaziuoti, kur reikia. Jus buvot uzdaryti savo rajonose ir zmones kaimuose turejo vazinetis extra 20-40km, kad NUSIPIRKTI MAISTO ir kitu butinu dalyku.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 01, 14:27)
As turbut isproteciau dirbti is namu. Gal del  kad dirbu ne, kad reikia, o kad noriu, o noriu bendrauti su zmonemis, tai del to darbas is namu man atrodo, kaip baubas koks  biggrin.gif

o man tai patinka, issimiegi, pasidarai normaliai pavalgyti, ddar tu opaciu issiskalbi, issidziaustai, namus apsitvarkai, darzus nusiravi biggrin.gif
Atsakyti

tai jis siaip eilinis mzogelis darantis youtubinius rolikus, bet kazkodle kakzas sugalvojo ji prie organizatoriu pripaisyti... unsure.gifsakau daug tokiu visokiu...

jo galiu iki kitos vasarso sake pas mus nieko nevers gristi i ofisa, bet vaikus vsi tiek reikia vesti i miesta, tai dazniausiai ir as pasilieku ofise, kol jie baigia mokykla, nes tingiu vazinetis pirmyn atgal, man iki namu kakzur 20 km. kartais vaziuoju smile.gif
Va laukiu kol vaikam tas kaukes leis nusiimti mokykloje, nes uzknisa, o siaip daugiau nusiskundimu neturiu.

ir kaukės mokyklose privalomos pas jus? 

Atsakyti

o man tai patinka, issimiegi, pasidarai normaliai pavalgyti, ddar tu opaciu issiskalbi, issidziaustai, namus apsitvarkai, darzus nusiravi biggrin.gif

ČIA APIE DARBĄ IŠ NAMŲ. DARBĄ. DARBĄ. veltėdė kokia.

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 01, 15:31)
Celofano nežinai biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Pagrindinis šeimų maršo veikėjas. ....

Vaikų būreliai dirba LT, ne taip kaip Airijoj biggrin.gif . Plaukimo mokykla net nebuvo uždaryta, bent jau pas mus ax.gif .
Tai aišku- jūsų teisė rinktis-patinka nuotolinis darbas, kiekvieno valia, jei tik yra tokia galimybė ir nebūtinas gyvas kontaktas, tai darbdaviai visi leidžia. Bet nuotolinis ne mano charakteriui- kaip idomucia sakė, kas nenori nuotolinio, tas į darbą eina tik tam, kad kolega pakirkintų biggrin.gif . Aš, kadangi pasak SM ekstrasensų, vyro neturiu, tai tik to ir raunuos į darbą biggrin.gif

Tai va, pasirodo Airėj daug daugiau suvaržymų, o lutukė kažkodėl ne ten kur gyvena kovoja biggrin.gif . Gera Lietuvoj gyventi lithuania.gif . Ypač dabar, kai niekur, kur gali pramogaut, piktų budulių nebeįleis biggrin.gif

na tikrai ne pagrindinis, toks pat kaip visi kiti dalyvave zmones.

i mokyklas neleido , i burelius leido? sakau susipyke valdzia jusu su logika...

uzskaitau humora lotuliukas.gif

na kakzokioj jsuus fataziju Airej gal, Bet Airijoje, tai nera tokiu suvarzymu, ka raso MK mirksiukas.gif
ir vel tau mano kovos vaidenas? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 01, 15:37)
<p>aga, gimdė karalienės kaip didelės, o kai negimdė, lėkė lauk biggrin.gif</p><p>PS kvalifikaciją galima gauti jau po bakalauro. O galima ir magistrą dar baigti. Kitokį. Nu te visaip galima. Kai studijuoji. biggrin.gif</p>

Kai studijuoji. Tu butum studijavus - butum pasigyrus UMD.

Ir seis laikais Karalienes gimdo, zinok. Ir seis laikais karaliskosios seimos skiriasi, zinok...
Atsakyti