QUOTE(Monteverte @ 2021 09 01, 14:52)
įdomiausia tai, kad vis kaltina antivakserius visokiais sąmokslais, bet aš nuoširdžiai pvz. nežinau kas tas Celofanas. Atrodo seku įvairius paslapius, bet jokių celofanų nepastebiu
Papildyta:
džiugu dėl vaikų
o negalėsi nuotoliniu dirbti, jei nori? MB dirbs. Neseniai net kitur perėjo, kur nevilioja su savo tais ofisais ir neprimininėja tipo kaip tarpo kitko, kad gal norite grįžti. Ne maži gi vaikai. Jei pasakė, kad tinka nuotoliniu, turi savo darbo vietą įsirengęs, tai ir siūlyti primygtinai nebereiktų. Bet tai mes žinome dėl ko jiems tai naudinga. Ir žinome dėl ko mums ne
Celofano nežinai
Pagrindinis šeimų maršo veikėjas. Fb visokius filmukus kelia, kaip trukdo darbą vakcinavimo centre, kaip su Landsbergiu kovoja. Čia tas Kundrotas (lyg tokia jo pavardė), kuris teisiamas už finansinius nusikaltimus- praplovė pinigėlių fiktyvią firmą įkūręs. Neapsimesk, kad nežinojai
Vaikų būreliai dirba LT, ne taip kaip Airijoj
. Plaukimo mokykla net nebuvo uždaryta, bent jau pas mus
.
Tai aišku- jūsų teisė rinktis-patinka nuotolinis darbas, kiekvieno valia, jei tik yra tokia galimybė ir nebūtinas gyvas kontaktas, tai darbdaviai visi leidžia. Bet nuotolinis ne mano charakteriui- kaip idomucia sakė, kas nenori nuotolinio, tas į darbą eina tik tam, kad kolega pakirkintų
. Aš, kadangi pasak SM ekstrasensų, vyro neturiu, tai tik to ir raunuos į darbą
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 01, 15:20)
nesupratau? Tai tavo nuostabioj Airėj iki šiol būreliai buvo uždaryti???Ir į darbus neleido? Wow, tiesiog, kaip mes čia blogai gyvenam...Ir nuvažiuot galėdavom toliau nei keturi km, ir būreliai buvo atsidarę, ir į darbus grįžt galėjom..
</p>
Tai va, pasirodo Airėj daug daugiau suvaržymų, o lutukė kažkodėl ne ten kur gyvena kovoja
. Gera Lietuvoj gyventi
. Ypač dabar, kai niekur, kur gali pramogaut, piktų budulių nebeįleis
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 01, 16:10)
Nesvarbu, kad nedirbi. By education tai tavo profesija.Tu gi neturi aukstesnes kvalifikacijos uz šį diplomą?
O ką mokytojo kvalifikacija kažkas gėdingo?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 01, 15:47)
As galvojau, kad Kirkorovas senstanciu lietuvaičių klientas
Senstančios nebūtinai visos kremlinės