Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 22:51)
Maziau uz tave  biggrin.gif
O prie ko Maja Di? Siuo atveju svarbiau, kaip vertina Nakvisa, kuri sukure uzdara tema.

Oi, cia itariu, man rekejo isizeisti  biggrin.gif
Boba metuose, o elgiasi kaip mazvaike.

ai, tai jau prakeiksmai ne prie ko? viskas su jais gerai? biggrin.gif nu nu, Moontele...
o tai jūs ten jokio žodžio neturite? nakviša kaip pasakė, taip bus? jokio prieštaravimo, tik linkt linkt teletabiškai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 08 31, 23:21)
Tau mano vyras parūpo biggrin.gif ?Ot išdykėlė biggrin.gif

Neturi vyro... Is daug dalyku matosi...
Gal koki jobari kartais ateinanti. Max...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 31, 22:53)
ai, tai jau prakeiksmai ne prie ko? viskas su jais gerai? biggrin.gif nu nu, Moontele...
o tai jūs ten jokio žodžio neturite? nakviša kaip pasakė, taip bus? jokio prieštaravimo, tik linkt linkt teletabiškai? biggrin.gif

Pati prikuria, pati ataudzia...

Man nera principinga, kad aiskinciau Nakvisai. As turiu pasirinkima, benrauti nebendrauti. Kaip kitos, neklausiau...

Nepastebejau kad durniu laive vienas kitam akis draskytumete...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 31 rugpjūčio 2021 - 21:58
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 22:55)
Pati prikuria, pati ataudzia...

eik tu, ką tu sakai. Už teletabes net ir užstatą kalėjiman neštum, jei ką nudobtų? tu ant tiek skudurėlis esi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 31, 22:57)
eik tu, ką tu sakai. Už teletabes net ir užstatą kalėjiman neštum, jei ką nudobtų? tu ant tiek skudurėlis esi? 4u.gif

Kiba siandiena pilnatis...
Ne tavo mados, cia tu kalbi uz visa durniu laiva mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 31, 22:55)
Neturi vyro... Is daug dalyku matosi...
Gal koki jobari kartais ateinanti. Max...

Ale taip akivaizdziai prasauti pro sali...

Maja Di, tu akivaizdziai jam antipatiska. Cia suprask, tokie naftalininiai komplimentai, tik ziurek, nesupainiok su puolimu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 22:55)
Man nera principinga, kad aiskinciau Nakvisai. As turiu pasirinkima, benrauti nebendrauti. Kaip kitos, neklausiau...

Nepastebejau kad durniu laive vienas kitam akis draskytumete...

nu aišku, skudurėlis smile.gif

nes jokio durnių laivo mūsų tarpe nėr. Yra žmonės ir tiek. Kokie yra, tokie. Visokie būna. Ne mes gi atskirai bėgam, temas rakinamės, slepiamės neva nuo negatyvo, bet vėl lendam atgal kapotis, žeminti ir tt. Čia jūs senos bobos, o kaip durniukės darželyje elgiatės biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 23:01)
Kiba siandiena pilnatis...
Ne tavo mados, cia tu kalbi uz visa durniu laiva  mirksiukas.gif

Dieve, net Mėnulio fazių nejauti, neskiri? Delčia dabar biggrin.gif
Tikrai? Ne tu čia visada palaikymo lauki? Dengiesi kitais nariais ir pan.? Tavo žodžiai dažni būna: palaukim ką ateis mano X mieloji pasakys, ji patvirtins arba paneigs ir pan. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 31, 23:02)
nu aišku, skudurėlis smile.gif

nes jokio durnių laivo mūsų tarpe nėr. Yra žmonės ir tiek. Kokie yra, tokie. Visokie būna. Ne mes gi atskirai bėgam, temas rakinamės, slepiamės neva nuo negatyvo, bet vėl lendam atgal kapotis, žeminti ir tt. Čia jūs senos bobos, o kaip durniukės darželyje elgiatės biggrin.gif

Cia matyt reikia man jau isizeisti, nepavyks tau, MOteverte biggrin.gif
Ir aciu tau, kad pati save ir demaskuoji, negebedama save sulvadyti.

Ania, na kaip yra teletabiai, jiems atsvara durniu laivas, kuriam tu ir tavo sutve prikaluso. Yra kaip yra.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 31, 23:06)
Dieve, net Mėnulio fazių nejauti, neskiri? Delčia dabar biggrin.gif
Tikrai? Ne tu čia visada palaikymo lauki? Dengiesi kitais nariais ir pan.? Tavo žodžiai dažni būna: palaukim ką ateis mano X mieloji pasakys, ji patvirtins arba paneigs ir pan. biggrin.gif

Ne, mane Menulis neitakoja, kaip tave.
TAip, as siandiena viena, be palaikymo, atlaikiau visa durniu laivo gaujos pozityvuma. Ir nieko. Taigi, o kam man to reikia?

As su haliucinacijom nesigincysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 31 rugpjūčio 2021 - 22:16
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 22:13)

TAip, as siandiena viena, be palaikymo, atlaikiau visa durniu laivo gaujos pozityvuma. Ir nieko. Taigi, o kam man to reikia?

O rimtai...kam tau to reikia?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 23:13)
Cia matyt reikia man jau isizeisti, nepavyks tau, MOteverte biggrin.gif
Ir aciu tau, kad pati save ir demaskuoji, negebedama save sulvadyti.

Ania, na kaip yra teletabiai, jiems atsvara durniu laivas, kuriam tu ir tavo sutve prikaluso. Yra kaip yra.
Papildyta:
Ne, mane Menulis neitakoja, kaip tave.

As su haliucinacijom nesigincysiu.

o kam man save valdyti? kad tu dar daugiau kaip piktžolė išsikerotum čia? nesulauksi smile.gif

gerai, kad pripažįsti, jog jūs teletabiai. Tai jau pirmas žingsnis į šviesą.

net senovėje žmonės fazėse nutuokė, o tu?

eik tu sau, nu didvyrė tiesiog. Užsikabink medalį atlaikytoja smile.gif ne tu pirma, ne tu paskutinė. Kiek tavo šutvės puolimų po vieną čia atlaikė?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 31, 22:22)
Kiek tavo šutvės puolimų po vieną čia atlaikė?

Mes iki teletabisko lygio keiksmazodziu ir grasinimu niekada nenusirisime. Mes esame išaukletos ir is normalių šeimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 31, 23:22)
o kam man save valdyti? kad tu dar daugiau kaip piktžolė išsikerotum čia? nesulauksi smile.gif

gerai, kad pripažįsti, jog jūs teletabiai. Tai jau pirmas žingsnis į šviesą.

net senovėje žmonės fazėse nutuokė, o tu?

eik tu sau, nu didvyrė tiesiog. Užsikabink medalį atlaikytoja smile.gif ne tu pirma, ne tu paskutinė. Kiek tavo šutvės puolimų po vieną čia atlaikė?

Nevaldyk savo nervuku, kad kiti matytu tavo TIKRA esme...
Tu manai, kad tavo nesivaldymas mane zeidzia, ne, man net paranku. TAi tavo silpnumo pozymis.

Na matai, dabar tu esi durniu laive mirksiukas.gif Ir visai nesvarbu, priapzisti tu tai, ar ne. Likimo ironija.

O as ne ir ka dabar, nes jis mane neitakoja...

TAi gi, kaip su tuo neva mano trokstamu palaikymu, kuris tau vaidenasi... Kaip ir nereikejo jo man mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 31 rugpjūčio 2021 - 22:34
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 23:32)
Nevaldyk savo nervuku, kad kiti matytu tavo TIKRA esme...
Tu manai, kad tavo nesivaldymas mane zeidzia, ne, man net paranku. TAi tavo silpnumo pozymis.

Na matai, dabar tu esi durniu laive  mirksiukas.gif Ir visai nesvarbu, priapzisti tu tai, ar ne. Likimo ironija.

O as ne ir ka dabar, nes jis mane neitakoja...

TAi gi, kaip su tuo neva mano trokstamu palaikymu, kuris tau vaidenasi... Kaip ir nereikejo jo man  mirksiukas.gif

taigi tu didžiulę daržininkę vaidinai su n hektarų biggrin.gif o Mėnulyje nesigaudai? kaip ir didžiulę gelbėtoją, vos ne savo privačią prieglaudą įkūrusią biggrin.gif o realybėje mirksti forume arba teigi, kad esi kažkur užsienyje, arba priiminėji masiškai svečius arba gydaisi. Tai kaip čia yra, ką melage? biggrin.gif
Tikras durnių laivas pas tave 4u.gif
Atsakyti