Amouage Opus VI
Vakare pasikvepinau Montale Pure Gold, vyras pakomentavo: "Oho, kaip pakvipo"
Pipire, gal galėtum apibūdinti kvapą savais žodžiais?
Pastoviai kvepiu Guilty by Gucci, tai kasdien nedeklaruoju
Pastoviai kvepiu Guilty by Gucci, tai kasdien nedeklaruoju
QUOTE(Malena @ 2017 01 09, 17:52)
Pipire, gal galėtum apibūdinti kvapą savais žodžiais?
Man jie labai primena VW Libertine (dar į kažkuriuos Byc Moze panašūs). Pažiūrėjau, kad Chypre-Fruite (kurių aš neuosčiusi) lygina ir su Libertine, ir su Pure Gold, vadinasi, taip ir yra. O kvapas tai saldžiarūgštis gėlių-vaisių (bet ne mergaitiškas, o solidesnis), labiau gal net į rūgštumą, pradžia "kibirkščiuojanti", kaip kokios Coco Mademoiselle, bet neilgam. Kažkaip man lyg ananasas juose jaučiasi, bet įsigilinus, tai visgi gal ir abrikosas )) Bendra nuotaika - šampanas, šventė, bet neįpareigojantis kvapas, laisvai ir dienai tinka, labai lengva jį "dėvėti". Nesuprantu, kai rašo, kad stiprus, sunkus, nes man jis nei stiprus, nei sunkus, tinkamas visiems sezonams.
Reiks ir man juos issitraukti is sandelio (Pure gold)
Siandien
[attachment=238543:HOT_COUTURE_original_1W.JPG]
QUOTE(Pink Pepper @ 2017 01 09, 19:46)
Man jie labai primena VW Libertine (dar į kažkuriuos Byc Moze panašūs). Pažiūrėjau, kad Chypre-Fruite (kurių aš neuosčiusi) lygina ir su Libertine, ir su Pure Gold, vadinasi, taip ir yra. O kvapas tai saldžiarūgštis gėlių-vaisių (bet ne mergaitiškas, o solidesnis), labiau gal net į rūgštumą, pradžia "kibirkščiuojanti", kaip kokios Coco Mademoiselle, bet neilgam. Kažkaip man lyg ananasas juose jaučiasi, bet įsigilinus, tai visgi gal ir abrikosas )) Bendra nuotaika - šampanas, šventė, bet neįpareigojantis kvapas, laisvai ir dienai tinka, labai lengva jį "dėvėti". Nesuprantu, kai rašo, kad stiprus, sunkus, nes man jis nei stiprus, nei sunkus, tinkamas visiems sezonams.
Kreminėj yra?
As siandien uzsidejau Trussardi My Name.
Gal kazka pasiulysit is patirties tokio gaiviai saldaus?
Konservatyvi gal esu. Teturiu siuos ir ysl elexira.
Bet pavasario noriu pengvesnio ir tokio bum:D
Amouage FATE, nes lauke labai salta
..