QUOTE(Monteverte @ 2016 09 22, 17:29)
Gal čia priežastis, kad net tas tik draugas nebenori susitikti?
Kiek aš pažįstu vyrus, tai jie net tik atseit šiaip draugių nori turėti visų pirma gražių, dailių. Nedailias merginas, moteris sunkiau net į drauges prisileidžia,
apkalba pastoviai Aš irgi kai kuriems esu neva tik draugė, bet visada man pabrėžia, kad aš tai graži, o dar ir faina labai, laimingas mano vyras ir t.t.
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 09 23, 15:29)
Oj,
kiek teko tokiu matyti. Sedi pilva isverte ir komentuoja, kad anos kojos trumpos, kitos papai per mazi.
Merginos, seniai aš komentavau, bet dabar nesusilaikiau: kur jūs tokius vyrus pleperzas randat, kurie moteris apkalbinėja?
Ir koks jūsų statusas vyrų kompanijoj, kad šie atvirautų apie savas drauges, jas į šuns dienas išdėdami?
Lyg ir metų nemažai nugyvenau, dirbau ir vyriškam kolektyve, baliavodavom, kiek šiaip vyrų kaip šeimos draugų turiu-nu NĖ VIENAS, net didžiausias buožgalvis, nėra apkalbėjęs savų žmonų/draugių/sugyventinių išvaizdą. Taip, pasiguosdavo, kad žmona ragana
na bet kad ten ramiu veidu dėstytų apie savos moters mažą krūtinę ar per dideles šlaunis-neteko girdėti. Jei jie kalba, tai kalba tarpusavy, vyriškoj kompanijoj, bet tada man natūraliai kyla klausimas-o kas, moteris, į tą šventą vyrišką kompaniją priima? Kokiu ten statusu būnat?
Visumoj manau, tai tebuvo
feikas, norint temos autorei įkvėpti pasiryžimo susiimti ir neištežti, su tuo labai sutinku, nes nevertas nė vienas vyras, kad dėl jo moteris susirgtų depresija
QUOTE(open @ 2016 09 23, 16:02)
Skyrybos turi keleta etapu. Tai isgyventi, reiskia reikia isgedeti. Priimti visus jausmus ir ju nevengti. Isliudeti, issiverkti, butinai israsyti. Ir save lepinti, bukit sau tarsi rupestinga mama, globokit ir rupinkites savim kaip maza mergaite. Galit lankyt psichologa, issikalbet su artimu zmogum. Jusu puseje yra laikas ir tai svarbiausia. Siuo metu jus nepaguodziama, nes viskas sviezia ir jautru. Laikykites!
Labai pritariu šiam postui
Reikia natūraliai ir emociškai pradžioj išgedėti pirmų santykių, nesvarbu, kad jie buvo apgailėtini, kad džiaugtis dėl jų baigties reikia, bet gedėjimas-tai dvasios apsivalymas nuo šiukšlių, nuo jausmo, kad kažkas
prikakojo į širdį. Ir tik pragedėjus ir atsigavus emociškai reikia pradėti naujus santykius. Ir nebūtinai santykiai turi būti su tuo draugu. Dar daugiau pasakysiu autorei: bendrų išgyvenimų susieti žmonės tegali būti TIK geri draugai, TIK nuodėmklausiai, bet ne lytiniai partneriai. Lytinei partnerystei turi skrajoti drugeliai pilve, turi norėtis pamačius atsiduoti bet kur ir bet kada, neturi asocijuotis su nosinaite ašarom nusišluostyti. Gali būti, kad tas draugas, taip gerai jus pažįstantis, bet matantis, kad imat jausti jam kitus jausmus, didina distanciją, nes jam drugeliai pilve neskraido, o atstumti ir įskaudinti jis negali.