QUOTE(~Elegantiska~ @ 2016 10 04, 13:06)
Va, vis idomybiu kokiu suzinau sitoje temoje
Pasiskaiciau ta tinklapi, graziai verslo ideja apipavidalinta, pateikta ir igyvendinama
Kazka panasaus anksciau teko jau matyti su pagamintu patiekalu pristatymu i namus. Bet pagrindine ju dietos esme - velgi kcal skaicius: 1200, 1600. O vat 2000 kcal tai turbut niekas neuzsisakineja
Siaip, labai patogu, nei produktu pirkti, nei gaminti nereikia, laiko susitaupo. Bet yra pagunda vistiek papildomai ka nors is savo saldytuvo pagriebti, ko butent tuo metu norisi, o ne spinatu salotu is siuntinuko..
Brangus sitas malonumas, as nesusigundyciau
Viktute, o tu anksciau is ju uzsisakinedavai maista koki ir kam? Pagal sita programa lieknejimui, ar buvo ir kokiu kitokiu programu anksciau?
Pakalbink drauge ar bendradarbe, butu tikrai didesne motyvacija su kazkuo gyvai kartu laikytis
Taip, malonumas nera pigus. Kazkada buvo kelias eurais pigiau, tai as isvis ju pastovi kliente buvau, nes labai norejau "ismokti valgyti"
Pradejau nuo 1600kcal ir vos laikiausi, nes man truko kiekio, bet veliau pripratau, tada perejau prie 1200kcal ir atsilaikiau be problemu gal kelis menesius dar. Valgyt papildomai nesinorejo, nes jie labai daug salotu ideda. Pagal visas taisykles reikia pradzioje suvalgyti salotas, o tada jau pagrindini patiekala, tai kol sukramtai tas salotas, jau ir nelabai ta pagrindini patiekala puoli
As mielai susiderinciau su kokia bendradarbe, bet, kad as pati sau dirbu ir mano ofisas yra namuose. Bandziau prikalbinti savo kaimynes dukra, nes ji kudinasi dabar, bet jai per brangu, na o kitos mano drauges toliau nuo manes gyvena arba patenkintos savimi ir taip
Papildyta:
QUOTE(kiskio daina @ 2016 10 04, 13:40)
Viktute laikykis tau ir balionelis
Aciu
Papildyta:
as tik va noriu pasmalsaiti, o darbui netrukdo toks vėlyvas poilsis? Nes aš tarkim jei miegu po maziau nei 7-8 valandas tai darbingumas iškarto krenta ir tada valgyt ir saldumynų iškart norisi, va kad ir po to tos ligos dar vis jaučiasi toks silpnumas, tai ištisai apie maistą svajoju, bet gana sirgti ir ėsti, grįžtu pas jus
Energijos tai tikrai nepriduoda, jau nusipirkau "gerimax extra", kad visada galeciau tai isgerti, kai pajuntu staigu energijos kritima.
Bet darbui tai netrukdo, nes irbu is namu, as kai nemiegu iki 3 nkties, as dar ir dirbu: atrasau i uzklausimus, darau samatas ir jas derinu su klientais. Nemazai mano klientu uzsenieciai, tai viena karta pries vidurnakti gavau email is Austarlijos, i ji iskart atrasiau, ir gavau atsakyma: "Wow! Lietuvoje dabar turetu buti vidurnaktis,o Jus vis dar dirbate?! Bravo!"
Tad man kaiptik..galiu dirbti tada kai vaikai isleisti i mokyklas arba kada suvaryti jau i lovas. Butu daug aiskiau, jei darbe reiketu buti 8h, pietus butu 12h, o pries 17h jau darome "shutdown".
Kai dirbau toki darba su svoriu isvis problemu neturejau, nes buvo rezimas, keliausi, ejau miegot ir valgyt tuo paciu laiku, tad valgiau ka norejau nemastydama, o sveriau vos 50kg!
REZIMAS, merginos, REZIMAS - aksioma, norint gyvent energingai ir lieknai
Papildyta:
Sveikos mergikės, kaip guvuojat
Buvau dingus nemažai laiko, nes mano sloga pasibaige plačiu uždegimais ir visokiomis nesamonėmis, tai nieko nebesinorėjo nei svorį mesti nei išviso gyventi
Plauciu uzdegimas!.. Sveika sugrizus ir pasveikus