Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 20

QUOTE(djmaras @ 2017 05 21, 18:07)
...
4. Kainu skirtumas 110 Eur, gana reiksmingas.
...

Taip, sumaišiau. Ženklu.

QUOTE(valdzia @ 2017 05 23, 00:04)
ką galite pasiūlyti iš biudžetinių įmontuojamų orkaičių? gausybės gudrių kepimo programų nereikia. būtų gerai su švelnaus durelių uždarymo funkcija. electrolux yra kai kurie modeliai, bet neiššifruoju, pagal ką jie žymisi su ta velvet close sistema. tenka landžiot į šimtus aprašymų ir pasiklyst galima... biudžetas iki 300 €.

EOB5351AOX.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 23 gegužės 2017 - 07:25
QUOTE(office @ 2017 05 21, 07:54)

Modelis pakankamai neblogas kai turi ribotą biudžetą ...ir dėl vyrių pasakysiu taip...kad pigiuose modeliuose bet kurios firmos nepasižymi aušta kokybę ....

QUOTE(valdzia @ 2017 05 22, 22:04)
ką galite pasiūlyti iš biudžetinių įmontuojamų orkaičių? gausybės gudrių kepimo programų nereikia. būtų gerai su švelnaus durelių uždarymo funkcija. electrolux yra kai kurie modeliai, bet neiššifruoju, pagal ką jie žymisi su ta velvet close sistema. tenka landžiot į šimtus aprašymų ir pasiklyst galima... biudžetas iki 300 €. reikia kad būtų nerūdyjančio plieno spalvos. pirolizė neaktualu, bet koks kitas valymas jei bus tai tik privalumas. bet galime išsivalyti ir rankomis  

Pasižiūrėkite BOSCH HBA43T350 turės katalitinės sienėlės (orkaitės šone ir gale)+3-jų lygių teleskopiniai bėgeliai.
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2017 05 23, 10:58)
Pasižiūrėkite BOSCH HBA43T350 turės katalitinės sienėlės (orkaitės šone ir gale)+3-jų lygių teleskopiniai bėgeliai.

... ir neturės vienintelio reikalavimo: "švelnaus durelių uždarymo funkcija".
Atsakyti

Nori tikrai gražios orkaitės? Pažiūrėkite BO 73 ORA-B (filmukas). Filmuke
BO 73 ORA-X modelis, pas BO 73 ORA-B juodo metalo rankena.
[/quote]

Speedy, radau šitą "gyvai" - nea, man ta rankena nepatinka. Noriu smulkesnės. Ar iš mano pasirinkimų nei viena verta dėmesio?
Papildyta:
QUOTE(Kikker @ 2017 05 18, 10:55)
Pasižiūrėkite dar Electrolux EOC5851ZOZ
Maksimaliai balta GORENJE BO75SY2W o juodos modeliukas GORENJE BO75SY2B
Gartraukį tada žiūrėkite
CATA GL45 X LED
CATA GT-PLUS 45 BK/C
Elica ELIBLOC HT GR A/60
Allenzi B PLUS 60 EL

Kikker, graži ELEKTROLUX, bet truputį "lipa iš biudžeto", bet sukrapštyčiau. Tik ar ELEKTROLUX orkaitė labiau vertesnė dėmesio negu mano išrinktos? Whirpool ir gorenje visai prastos?

Gartraukis patiko juodas man. O gal yra kažkas panašaus juodo, tik ne su paprastais mygtukais?
Atsakyti
QUOTE(RedaC @ 2017 05 18, 00:43)
....
ORKAITĖ: buvau išsirinkus HB43GT555, bet dabar reikia maksimaliai juodos ir supratome, kad užtektų ir vienų bet pilnų teleskopinių bėgelių (o gal ir išvis išgyventume ir be jų). Radus esu šiuos variantus: HBG634BB1, BO75SY2W, AKZ 6230 NB. Kaip matote, kurią verčiausia pirkt ir kodėl? Ar dar ką gražaus juodo praleidau?smile.gif

QUOTE(RedaC @ 2017 05 25, 00:55)
Speedy, radau šitą "gyvai" - nea, man ta rankena nepatinka. Noriu smulkesnės. Ar iš mano pasirinkimų nei viena verta dėmesio?

Verta dėmesio ir Bosch, kaip kokybiškiausia iš Jūsų pasirinktų ir Whirlpool, kaip nebrangi ir gero dizaino.
Tiesiog yra ir "maksimaliau juodų".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 25 gegužės 2017 - 06:20
gal pasiulysit tikrai balta orkaite?

radau sias, gyvai nemaciau, ar jos tikrai baltos?
Kuria geriau rinktis?
electrolux eoa5400aow
gorenje-bo-75-sy2w
bosch-hbg673cw1s
electrolux-eoc5751fov
Atsakyti
Kikker, graži ELEKTROLUX, bet truputį "lipa iš biudžeto", bet sukrapštyčiau. Tik ar ELEKTROLUX orkaitė labiau vertesnė dėmesio negu mano išrinktos? Whirpool ir gorenje  visai prastos?

Gartraukis patiko juodas man. O gal yra kažkas panašaus juodo, tik ne su paprastais mygtukais?

Sukrapštykite tikrai bus daug kokybiškesnė nei Gorenje ar Whirlpool
Tai gal patiks CATA GC DUAL BK 45 gartraukis

QUOTE(Dzigute @ 2017 05 27, 11:43)

Kuria geriau rinktis?
electrolux eoa5400aow
gorenje-bo-75-sy2w
bosch-hbg673cw1s
electrolux-eoc5751fov

Tikrai visos baltos iš jų turi pirolizės funkcija modelis
ELECTROLUX EOC5751FOV
BOSCH HBG673CW1S
Yra dar su baltu stiklu
GORENJE BO73ORAW
GORENJE BOP 88-ORA-W su pirolize
Dar yra Gorenje BO 8 KR
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 27 gegužės 2017 - 13:14
QUOTE(Dzigute @ 2017 05 27, 13:43)
Kuria geriau rinktis?
electrolux eoa5400aow
gorenje-bo-75-sy2w
bosch-hbg673cw1s
electrolux-eoc5751fov

Šios taip tikrai baltos, kad net jų stiklas baltas - nepermatomas:
GORENJE BO 73 ORA-W
GORENJE BO 87 ORA-W
Kitos - mažiau baltos.
Filmukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 27 gegužės 2017 - 13:46
Sveiki, reikia dujines virykles su dujine orkaite. Noreciau su laikmaciu, baltos spavos. Kadangi pasiula nelabai didele, kaip ir nieko neissirinkau.
Atsakyti

Sveiki, reikia dujines virykles su dujine orkaite. Noreciau su laikmaciu, baltos spavos. Kadangi pasiula nelabai didele, kaip ir nieko neissirinkau.

Kodel norit su dujine orkaite?

Atsakyti

Mes turim duju kolonele vandeniui sildyti, sunaudojam gan nemazai duju ir mokam pagal mazesni tarifa smile.gif todel dujine orkaite labiau apsimokes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Libra: 28 gegužės 2017 - 21:48

Mes turim duju kolonele vandeniui sildyti, sunaudojam gan nemazai duju ir mokam pagal mazesni tarifa smile.giftodel dujine orkaite labiau apsimokes.

Logiška. :) Taip, tokių dujinių pasirinkimas išties nedidelis, bet rasit kokios norite. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo office: 29 gegužės 2017 - 06:57