Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 20

QUOTE(speedy @ 2017 05 16, 12:19)
Į akmeninį stalviršį - Siemens EX601LXC1E - puikus funkcionalumas+lygus stalo paviršius.

bet ja nebutina ifrezuoti? galima ir ant virsaus? (jei vistik ne akmuo butu ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(Brunetike @ 2017 05 17, 12:18)
bet ja nebutina ifrezuoti? galima ir ant virsaus? (jei vistik ne akmuo butu  ax.gif )

Galima
Atsakyti
Laba diena,

Speedy ir Kikker DIDELIS AČIŪ už patarimus!!! Jau dalį buitinės technikos nusipirkau: kaitlentė Bosch PIE631FB1E puikus dizainas ir labai patogus valdymas. SIEMENS WM14P467DN skalbimo mašina plauna tyliai ir puikiai, WHIRPOOL ART 9811/A++SF - gražus vidus ir labai tylus (beje TAS šaldytuvo kvapas po kelių dienų dingo), indaplovė SN64M080EU laukia supakuota:)

DAR LABAI PRAŠAU PAGALBOS SU ORKAITE IR GARTRAUKIU:
GARTRAUKIS: buvau išsirinkus Allenzi S3 PLUS 60 IX, bet pagal pagal pasirinktą baldų kontrukciją, reikia neištraukiamo analogo. Ką galėtumėte pasiūlyti?

ORKAITĖ: buvau išsirinkus HB43GT555, bet dabar reikia maksimaliai juodos ir supratome, kad užtektų ir vienų bet pilnų teleskopinių bėgelių (o gal ir išvis išgyventume ir be jų). Radus esu šiuos variantus: HBG634BB1, BO75SY2W, AKZ 6230 NB. Kaip matote, kurią verčiausia pirkt ir kodėl? Ar dar ką gražaus juodo praleidau?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brunetike @ 2017 05 17, 14:18)
bet ja nebutina ifrezuoti? galima ir ant virsaus? (jei vistik ne akmuo butu  ax.gif )

Galima ir ant viršaus, tik kraščiukai bus statūs.
Yra toks neeilinis tiek išmatavimais, tiek galimybėmis modelis:
vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(RedaC @ 2017 05 18, 00:43)
ORKAITĖ: buvau išsirinkus HB43GT555, bet dabar reikia maksimaliai juodos ir supratome, kad užtektų ir vienų bet pilnų teleskopinių bėgelių (o gal ir išvis išgyventume ir be jų). Radus esu šiuos variantus: HBG634BB1, BO75SY2W, AKZ 6230 NB. Kaip matote, kurią verčiausia pirkt ir kodėl? Ar dar ką gražaus juodo praleidau?smile.gif

Nori tikrai gražios orkaitės? Pažiūrėkite BO 73 ORA-B (filmukas). Filmuke
BO 73 ORA-X modelis, pas BO 73 ORA-B juodo metalo rankena.
Atsakyti
QUOTE(RedaC @ 2017 05 17, 22:43)
Laba diena,

Speedy ir Kikker DIDELIS AČIŪ už patarimus!!! Jau dalį buitinės technikos nusipirkau: kaitlentė Bosch PIE631FB1E puikus dizainas ir labai patogus valdymas. SIEMENS WM14P467DN skalbimo mašina plauna tyliai ir puikiai, WHIRPOOL ART 9811/A++SF - gražus vidus ir labai tylus (beje TAS šaldytuvo kvapas po kelių dienų dingo), indaplovė SN64M080EU laukia supakuota:)

DAR LABAI PRAŠAU PAGALBOS SU ORKAITE IR GARTRAUKIU:
GARTRAUKIS: buvau išsirinkus Allenzi S3 PLUS 60 IX, bet pagal pagal pasirinktą baldų kontrukciją, reikia neištraukiamo analogo. Ką galėtumėte pasiūlyti?

Pasižiūrėkite dar Electrolux EOC5851ZOZ
Maksimaliai balta GORENJE BO75SY2W o juodos modeliukas GORENJE BO75SY2B
Gartraukį tada žiūrėkite
CATA GL45 X LED
CATA GT-PLUS 45 BK/C
Elica ELIBLOC HT GR A/60
Allenzi B PLUS 60 EL
Atsakyti

Įsigijau „Electrolux“ dujinę kaitlentę su ketaus laikikliais. Instrukcijoje parašyta, kad negalima naudoti ketaus puodų. Įdomu, kodėl?

Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2017 05 18, 18:30)
<p>Įsigijau „Electrolux“ dujinę kaitlentę su ketaus laikikliais. Instrukcijoje parašyta, kad negalima naudoti ketaus puodų. Įdomu, kodėl?</p>

Radau tik tokia info
''Indai iš ketaus, aliuminio arba su sugadintais dugnais gali subraižyti stiklo keramiką. Jeigu tokius indus nuo maisto gaminimo paviršiaus reikia patraukti, juos visada kelkite, o ne traukite''
Tai gal daugiau skirta ne dujinėms kaitvietėms o stiklo keramikos 4u.gif
Atsakyti

Radau tik tokia info
''Indai iš ketaus, aliuminio arba su sugadintais dugnais gali subraižyti stiklo keramiką. Jeigu tokius indus nuo maisto gaminimo paviršiaus reikia patraukti, juos visada kelkite, o ne traukite''
Tai gal daugiau skirta ne dujinėms kaitvietėms o stiklo keramikos 4u.gif

Kaitlentės paviršius stiklokeraminis, bet puodai  jo neliečia -  stovi ant laikiklių.

Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2017 05 19, 10:04)
Kaitlentės paviršius stiklokeraminis, bet puodai  jo neliečia -  stovi ant laikiklių.

pas Jus grūdintas stiklas ir naudokite bet kokias keptuves
Atsakyti

pas Jus grūdintas stiklas ir naudokite bet kokias keptuves

Kaitlentė yra ši - http://www.electrolu...hob/egc3322nvk/

Gamintojas rašo, kad paviršius stiklo keramikos.

Atsakyti
Bandžiau pasiskaitinėti šioje temoje (ir ankstesnėse), bet jau susisuko galvelė... Tai sakau gal vis tiek pakalusiu geriau patarimų ax.gif Renkuosi visą buitinę techiniką - orkaitę, kaitlentę, šaldytuvą, mikrobangų krosnelę...

1.Orkaitėje būtinos funkcijos - termometras, pirolizė, pirolizei atsparūs bėgeliai (tai ir skardos turbūt) - užtenka 1 lygio teleskopinių. Ir norėčiau į 700€ sutilpti... Spalvos standarinės - juoda su metalu.
Tai kaip ir dairausi į daug kartų paminėtą Bosh HBG6751S1S. Ar dar kokią alternatyvą pasiūlytumėte?

2.Variantas B - mikrobangei aš vietos turiu tik pakabinamoje spintelėje, tai turėtų būti tokia maža įmontuojama... arba turėtų būti orkaitė + mikrobangė. Bet neradau, kad būtų mikrobangė+orkaitė (su anksčiau išvardintom būtinom funkcijom). Tai vat klausimėlis ar tik aš neradau ar ir nėra kol kas tokių? Tada galėčiau skirti gal ir iki 1000€

3.Kaitlentės reikėtų indukcinės, standartinės juodos, su funkcija sujungti kaitvietes (2 arba kaip būna tiesiog plotą kažkokį). Stalviršis bus natūralaus medžio masyvo. Norėčiau tilpti į ~400€, bet jei sakysite kad kažkas labai labai geriau už 500-550€ tai gali būti ir tiek.
Dairausi į Bosch PVS651FC1E.

4.Prie to pačio paklausiu, nors žinau kad ne apie tai tema... 4u.gif Šaldytuvo įmontuojamo reikėtų, svarbu kad būtų kuo tylesnis - butukas studio tipo, tai miegoti reiks per kelis metrus nuo jo... Šaldiklio skyriaus norėtųsi kiek didesnio (na kaip būna su 3 stalčiais, nes į 2 dabar sunkiai telpu), bet jei ką išsiversčiau. Ir dar galvoju apie Biofresh/nulinę zoną - laikau daug vaisių/daržovių ir mėsos nuolat, tai galvoju gal gerai būtų...

Iš anksto dėkoju už pagalbą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crowned: 19 gegužės 2017 - 12:49
QUOTE(Sophi @ 2017 05 19, 10:53)
Gamintojas rašo, kad paviršius stiklo keramikos.</p>

Ši taip stiklo keramika....nes 4 skyliu Electrolux neturi

QUOTE(Crowned @ 2017 05 19, 12:48)
Bandžiau pasiskaitinėti šioje temoje (ir ankstesnėse), bet jau susisuko galvelė... Tai sakau gal vis tiek pakalusiu geriau patarimų  ax.gif Renkuosi visą buitinę techiniką - orkaitę, kaitlentę, šaldytuvą, mikrobangų krosnelę...

1.Orkaitėje būtinos funkcijos - termometras, pirolizė, pirolizei atsparūs bėgeliai (tai ir skardos turbūt) - užtenka 1 lygio teleskopinių. Ir norėčiau į 700€ sutilpti... Spalvos standarinės - juoda su metalu.
Tai kaip ir dairausi į daug kartų paminėtą Bosh HBG6751S1S. Ar dar kokią alternatyvą pasiūlytumėte?

2.Variantas B - mikrobangei aš vietos turiu tik pakabinamoje spintelėje, tai turėtų būti tokia maža įmontuojama... arba turėtų būti orkaitė + mikrobangė. Bet neradau, kad būtų mikrobangė+orkaitė (su anksčiau išvardintom būtinom funkcijom). Tai vat klausimėlis ar tik aš neradau ar ir nėra kol kas tokių? Tada galėčiau skirti gal ir iki 1000€

3.Kaitlentės reikėtų indukcinės, standartinės juodos, su funkcija sujungti kaitvietes (2 arba kaip būna tiesiog plotą kažkokį). Stalviršis bus natūralaus medžio masyvo. Norėčiau tilpti į ~400€, bet jei sakysite kad kažkas labai labai geriau už 500-550€ tai gali būti ir tiek.
Dairausi į Bosch PVS651FC1E.

4.Prie to pačio paklausiu, nors žinau kad ne apie tai tema...  4u.gif  Šaldytuvo įmontuojamo reikėtų, svarbu kad būtų kuo tylesnis - butukas studio tipo, tai miegoti reiks per kelis metrus nuo jo... Šaldiklio skyriaus norėtųsi kiek didesnio (na kaip būna su 3 stalčiais, nes į 2 dabar sunkiai telpu), bet jei ką išsiversčiau. Ir dar galvoju apie Biofresh/nulinę zoną - laikau daug vaisių/daržovių ir mėsos nuolat, tai galvoju gal gerai būtų...
Iš anksto dėkoju už pagalbą  mirksiukas.gif

1.Pasirinkta orkaitė HBG6751S1S visai šaunus modelis
2.Yra modelis iš kompaktinės serijos Bosch CMG676BS1
3.Kaitlentė PVS651FC1E irgi labai geras pasirinkimas
4.Šaldytuvas LIEBHERR ICBS3324 turi visko pagal Jūsų pageidavimus +tik 35 dB
Atsakyti