QUOTE(Kojotė @ 2017 03 15, 23:41)
Puse stukes kw per menesi

pradejau persigalvot (nuo duju link elektros), bet dabar dvigubai persigalvojau
Bet tai, kaip pamirsot toki mazmozi kaip sildomos elektra grindys

na cia ir neatskirsi ir nepamatuosi, kiek ta grindu siluma jums atskirai kastuoja. Bet galvoju, iseina...
Palyginimui mes ~150kw
neskubėkit su išvadom
jeigu jūs va taipo galvojate, jog pasistačius elektrinę kaitlentę, jūs nuo 150kWh pradėsit naudot pusę štukės, tai nebūtinai taip ir atsitiks

Pusę štukės reik sugebėt sunaudot

reik mokslus baigt
taigi va, apšaukiau vakar diedą, kad jis labai daug elektros vartoja ir tas jo puantro metro plazminis telikas nuvarys mus į bankrotą, tada jis man pasakė, jog jeigu aš po valandą laiko nedžiovinčiau plaukų su fenu, tai irgi nenueitume į bankrotą, tada aš pasakiau, kad jo ten visą parą veikiantis kompiuteris irgi nepadeda taupyti, tada jis pasakė, kad aš išeidama iš namų, galėčiau išjungt vonioj, WC, virtuvėj ir koridoriuj šviesas, į ką aš jam atsakiau, jog man taip maloniau grįžt namo, nes jis niekada negrįžta pirmas, ir nežino kaip nejauku yra rasti namus tamsoje. Tada aš dar apkaltinau nons stop burzgiantį šaldytuvą, tada jis man pasakė, jog jeigu aš laimėjau teleloto, tai galiu eiti ir nusipirkti naują ir kad aš nepamirščiau, jog mes namą statom, aš jam pasakiau, kad čia jis stato, ir kad jeigu aš būčiau stačius tai mes jau 10 metų gyventume jameo ne 12-ą metų statytume. Tai va taip, dėka jūsų klausimo, sekso vakar nebuvo
maža to, šiandien laiptinėj užsipuoliau kaimynką ir nepaleidau jos tol, kol ji nepaskambino vyrui ir nepaklausė kiek jie naudoja elektros. Tai va, jie naudoja ~300kWh
tada aš nusprendžiau, kad čia labai individualu ir mes paprasčiausiai kitaip nemokam gyvent ir kad aš dėl tų 15-20 aurų su diedu nebesiplėšysiu ir gyvensim kaip gyvenom. Ir dar pagalvojau, jog tikriausiai mūsų skaitliukas neteisingai rodo ir lesto ar kas jie dabar tokie, mus apgaudinėja. Tada man apsidarė lengviau ir dabar aš jau galėsiu iš diedo priimti gėles, nes jis turėtų manęs atsiprašyti, kam aš ant jo supykau.