Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 20

QUOTE(Dajulita @ 2017 02 24, 09:35)
Sveiki.
Ir aš  rinkimosi kryžkelėje...
Gal galite patarti kuri orkaitė vertesnė dėmesio. Renkuosi tarp dviejų  ELECTROLUX EOC6851AOX ir AEG BS731472NM
.  Nors antroji naujesnė (ir brangesnė) nematau skirtumo kodėl. Man kaip tik atrodo, kad pirmoji funkcionalesnė...
Orkaitėje daug gaminsiu. Visko. smile.gif

EOC6851AOX su pirolizinio savaiminio išsivalymo funkcija+meniu lietuviu kalba+mažoka garuose funkcijų +daugiau automatinių programų
1.Pašildymas garais
2.Karštas oras + garai

BS731472NM neturi pirolizės bet turi 4 pagerintas garų programas
1.Pašildymas Garais
2.Garai+Karštas Oras (25% / 75%)
3.Garai+KarštasOras (50/50 %)
4.Kepimas Garuose
Atsakyti
Kikker ačiū. 4u.gif
Parsisiunčiau abu manualus - kaip suprantu, bėgeliai telekospiniai yra abiejose (man tai vienas iš pliusų), mėsos termometrai taip pat.
Orkaitės išmatavimai - tokie pat.
Tiesa, Topo centro psl randu, kad AEG su riebalų fitru. Tačiau instrukcijoje aš nematau jokio aprašymo apie riebalų filtrą.
Painiava ir su durelių stiklais ax.gif tai dvigubas stiklas, tai keturgubas (ar pardavėjai nežino ką rašo, ar nenori žinoto kai kurie g.gif )
Labai sunku išsirinkti, ypač kai tai pirmas tokio tipo pirkinys. (turiu seną viryklę, 22 metų biggrin.gif ). Norisi ir neapsirikti ir .... naudoti daug metų besidžiaugiant (esu jau per sena bandymams), nors... gali būti kad kaip kurios funkcijos taip ir liks neišbandytos (ir nereikalingos).

Valymas garais ir pirolizė? Kuris reikalauja mažiau "vargo) (minusas - viską išardyti. Yra Bosch orkaitės, kur priedai ir skardos atsparios pirolizei, tačiau nesugebėjau rasti "turtingo" modeliuko, kuris turėtų karštą orą, garus, pirolizę, termometrą ir kt. kaip Elecktroliux.)
Teko skaityti, kad kai kurios orkaitės padengtos kažkokia spec danga (skylėta keramika biggrin.gif), kuri tiesiog sugeria į save riebalus ir jų nelieka (nėra ką valyti). Būna stebuklų?
Vis gi - dar svarbus veiksnys - ilgaamžiškumas. Galima jo tikėtis?
(Jei turėsite laiko diskusijoms - būsiu labai dėkinga. Esu visiškai žalias pradedantis vartotojas, todėl klausimų daugiau nei atsakymų )

Atsakyti
Ačiū Kikker ir Speedy 😉 Beliks dabar indukcinę kaitlentę pasirinkt
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2017 02 24, 14:01)
Kikker ačiū.  4u.gif
Parsisiunčiau abu manualus - kaip suprantu, bėgeliai telekospiniai yra abiejose (man tai vienas iš pliusų), mėsos termometrai taip pat.
Orkaitės išmatavimai - tokie pat.
Tiesa, Topo centro  psl randu, kad AEG su riebalų fitru. Tačiau instrukcijoje aš nematau jokio aprašymo apie riebalų filtrą.
Painiava ir  su durelių stiklais  ax.gif tai dvigubas stiklas, tai keturgubas (ar pardavėjai nežino ką rašo, ar nenori žinoto kai kurie g.gif )
Labai sunku išsirinkti, ypač kai tai pirmas tokio tipo pirkinys. (turiu seną viryklę, 22 metų biggrin.gif ). Norisi ir neapsirikti ir .... naudoti daug metų besidžiaugiant (esu jau per sena bandymams), nors... gali būti kad kaip kurios funkcijos taip ir liks neišbandytos (ir nereikalingos).

Valymas garais ir pirolizė? Kuris reikalauja mažiau "vargo) (minusas - viską išardyti. Yra Bosch orkaitės, kur priedai ir skardos atsparios pirolizei, tačiau nesugebėjau rasti "turtingo" modeliuko, kuris turėtų karštą orą, garus, pirolizę, termometrą ir kt. kaip Elecktroliux.)
Teko skaityti, kad kai kurios orkaitės padengtos kažkokia spec danga (skylėta keramika biggrin.gif), kuri tiesiog sugeria į save riebalus ir jų nelieka (nėra ką valyti). Būna stebuklų?
Vis gi  - dar svarbus veiksnys - ilgaamžiškumas. Galima jo tikėtis?
(Jei turėsite laiko diskusijoms - būsiu labai dėkinga. Esu visiškai žalias pradedantis vartotojas, todėl klausimų daugiau nei atsakymų )

Įsmeigiamas mėsos termometras+Teleskopiniai bėgeliai TR1LFSTV turi abi...
Modelis BP731462PM turi kvapų filtrą
Visos orkaitės kurios turi pirolizės funkcija turi 4 stiklus kitos būna su tims ir dviem...
Turint orkaite su garų funkcija ir ją dažnai naudantis tikrai nelabai reikalinga pirolizės funkcija.Gaminsite garuose visa orkaitė po gaminimo bus ''šlapia''todėl negalėsite neišvalius jos uždaryti ir palikti...reikės paimti kempinę ir ją visą išvalyti .
Mažai naudojauntis garų funkciją ir daug kepant neuždaruose induose ar kai nekepate kepimo rankėse ar folijoj tada gal gerai tą pirolizę
Yra tokie modeliukai Bosch tik be galo jie brangūs (HRG6769S6)
Yra valymo sistema EcoClean yra geriausia valymo sistema po pirolizės. Orkaitės viršutinė šoninės sienelės yra padengtos nauja ir labai veiksminga medžiaga su akytomis mikroskopiškai mažomis keramikos dalelėmis. Ši labai veiksminga keraminė danga pašalina riebalų dėmes, panaudodama deguonį ir šilumą.
https://www.youtube....h?v=3GsZBMlKbYI
Atsakyti
Ačiū Kikker. Labai padėjote.
Apsisprendžiau.
Dabar norėčiau pagalbos renkantis kaitlentę.
Norai tokie: indukcinė, su neapibrėžtomis kaitvietėmis. Rėmelis būtinas.
Užvirimo funkcija, sensorinis valdymas.
Kas dar svarbu kaitlentei?
Papildyta:
https://www.topocent...hk654400xb.html Ką manote apie šitą?
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2017 02 24, 18:31)
Ačiū Kikker. Labai padėjote.
Apsisprendžiau.
Dabar norėčiau pagalbos renkantis kaitlentę.
Norai tokie: indukcinė, su neapibrėžtomis kaitvietėmis. Rėmelis būtinas.
Užvirimo funkcija, sensorinis valdymas.
Kas dar svarbu kaitlentei?
Papildyta:
https://www.topocent...hk654400xb.html  Ką manote apie šitą?

Neblogas modelis jai tinka visos 4 kaitvietės 18 cm... ax.gif bet kodėl norite su neapibrėžtomis kaitvietėmis?
Kaitlentei svabu valdymas ...visos kitos funkcijos pagal poreikius.....čia kaip orkaitei...gali su daug funkcijų pirkti o pasinaudosi iki 50%
Siūlau pasižiūrėti PVS645FB1E Bosch...labai neprisiriškite prie tos pačios firmos kaip ir pasirinkote orkaite...svarbu Jums patogus valdymas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 24 vasario 2017 - 18:48
QUOTE(Kikker @ 2017 02 24, 19:46)
Neblogas modelis jai tinka visos 4 kaitvietės 18 cm... ax.gif bet kodėl norite su neapibrėžtomis kaitvietėmis?
Kaitlentei svabu valdymas ...visos kitos funkcijos pagal poreikius.....čia kaip orkaitei...gali su daug funkcijų pirkti o pasinaudosi iki 50%
Siūlau pasižiūrėti PVS645FB1E Bosch...labai neprisiriškite prie tos pačios firmos kaip ir pasirinkote orkaite...svarbu Jums patogus valdymas

Mano supratimu ( o jis tikrai nėra profesinis šiuo klausimu biggrin.gif ) neapibrėžtos kaitvietės, tai laisvas viso kaitlentės ploto panaudojimas ( konkrečiai pasirinktai AEG kailtlentei, vadovavausi gamintojo aprašymu. Blogybė - skaitau lietuviškai...) khttp://www.aeg.lt/products/maisto-ruošimas/kaitlentės/indukcinės/hk654400xb/
Pagal pateiktą aprašymą, supranty, kad: "Naudodami kaitlentę „MaxiSense®“, savo prikaistuvius statykite visur".
Tačiau... Dabar prisiverčiau (atradau laiko) perskaityti instrukciją. Tikrai max prikaoistuvis 18cm, apie ką nutyli pardavėjai ... Netinka man tokia.
Jūsų pasiūlytos Bosch nerandu pardavime (patikimų pardavėjų) ...
O jei apibrežtos kaitvietės ar bus efektyvu jei puodo dugnas neatitiks kaitvietės apskritimo?
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2017 02 25, 00:51)
Pagal pateiktą aprašymą, supranty, kad: "Naudodami kaitlentę „MaxiSense®“, savo prikaistuvius statykite visur".
Tačiau... Dabar prisiverčiau (atradau laiko) perskaityti instrukciją. Tikrai max prikaoistuvis 18cm, apie ką nutyli pardavėjai ... Netinka man tokia.

Jei galite, pirkite EX601LXC1E ir "savo prikaistuvius statykite visur".
Kaip įtariu, manote kad, metalinis rėmelis apsaugos keramikos kraštus. Taigi EX601LXC1E pilnai įleidžiama į stalviršį - bus dar saugiau.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2017 02 25, 09:17)
Jei galite, pirkite EX601LXC1E ir "savo prikaistuvius statykite visur".
Kaip įtariu, manote kad, metalinis rėmelis apsaugos keramikos kraštus. Taigi EX601LXC1E pilnai įleidžiama į stalviršį - bus dar saugiau.

Ačiū. Tikrai geras pasirinkimas būtų, jei ne du bet... kaina (viršija mano biudžetą, norėčiau sutilpt bent iki 500 eurų) ir tai, kad šiuo metu Lietuvoje jos nėra.
Tačiau dėkoju už mintį apie įleidžiamą variantą.
Taip, rėliu noriu apsidrausti nuo galimų krašto dūžių ir nuo netyčinio skysčio nutekėjimų ant plokštės. Taip patarė jau naudojantys kaitlentes.
Šiaip... kuo daugiau ieškau, tuo mažiau randu ... ax.gif Sunkus darbas ...
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2017 02 25, 10:43)
Ačiū. Tikrai geras pasirinkimas būtų, jei ne du bet... kaina (viršija mano biudžetą, norėčiau sutilpt bent iki 500 eurų) ir tai, kad šiuo metu Lietuvoje jos nėra.
Taip, rėliu noriu apsidrausti nuo galimų krašto dūžių ir nuo netyčinio skysčio nutekėjimų ant plokštės. Taip patarė jau naudojantys kaitlentes.
Šiaip... kuo daugiau ieškau, tuo mažiau randu ... ax.gif Sunkus darbas ...]

Norai neatitinka biudžeto - pirma problema.
"Lietuvoje jos nėra" - antra problema.
Šią akimirką nėra, tai nereiškia, kad negali būti. Jei renkatės pagal norus, dažniausiai teks palaukti. Kitu atveju perkate kas yra arba ką Jums įsiūlys iš to kas yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 25 vasario 2017 - 08:50
QUOTE(speedy @ 2017 02 25, 09:49)
Norai neatitinka biudžeto - pirma problema.
"Lietuvoje jos nėra" - antra problema.
Šią akimirką nėra, tai nereiškia, kad negali būti. Jei renkatės pagal norus, dažniausiai teks palaukti. Kitu atveju perkate kas yra arba ką Jums įsiūlys iš to kas yra.

Oi, čia dažnas variantas. Vadinasi reikia optimizuoti norus.
Renkuosi kol kas...
Kas blogiausiai - tai pirma indukcinė kaitlentė, todėl visiškai neturiu patirties, o kuo labiau domiuosi, tuo daugiau klausimų. Atsakymų vis mažiau.
Bandau rasti optimalų varientą, kol ... dar turiu laiko rinktis.
Gerai, kad yra tokie forumai, kaip šis, kur tikrai suprantantys žmonės taip mielai padeda, nes pardavėjai ir jų konsultantai paprastai tik stengiasi parduoti.
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2017 02 24, 22:51)
Mano supratimu ( o jis tikrai nėra profesinis šiuo klausimu biggrin.gif ) neapibrėžtos kaitvietės, tai laisvas viso kaitlentės ploto panaudojimas ( konkrečiai pasirinktai AEG kailtlentei, vadovavausi gamintojo aprašymu. Blogybė - skaitau lietuviškai...) khttp://www.aeg.lt/products/maisto-ruošimas/kaitlentės/indukcinės/hk654400xb/
Jūsų pasiūlytos Bosch nerandu pardavime (patikimų pardavėjų) ...
O jei apibrežtos kaitvietės ar bus efektyvu jei puodo dugnas neatitiks kaitvietės apskritimo?

O kas Jums yra patikimas pardavėjas? Jos skirtos Vokietijos rinkai todėl pagal spec.užsakyma visda galima lukterti ir palauti norimo varianto 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Dajulita @ 2017 02 25, 08:43)
Šiaip... kuo daugiau ieškau, tuo mažiau randu ... ax.gif Sunkus darbas ...

Užeikite į artimiausią prekynos centrą pasižiūrėti Siemens valdymus ...ne visiems jie tinka ir patinka.
Dėl rėmelio pilnai sutinku ...bet yra dar kaitlentės kurios turi metalinius kraštelius šonuose bet tikrai jie nesulaikys skysčio nutekėjimo 4u.gif
Atsakyti