Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 20

Turim su rėmeliu, viskas gerai su tom jorlom morlom, normaliai išsivalo, vargti nereikia. Ar esat naudoję ir su rėmeliu, ir be rėmelio?
Aš esu turėjusi ir be rėmelio, ir su rėmeliu. Pirma skilo DU KARTUS ant kampo nukritus puodeliui iš šalia esančios pakabinamos spintelės (skirtingiems šeimos nariams smile.gif Gerai, kad po pirmo kritimo nebuvom pasikeitę kai krito antrą kartą. Plius lengvai prabėga vanduo visur aplinkui nesužiūrėjus puodo. Mano kriterijai tokie, nugalėjo rėmelis:)
Atsakyti
QUOTE(Šiva @ 2016 10 01, 22:59)
Turim su rėmeliu, viskas gerai su tom jorlom morlom, normaliai išsivalo, vargti nereikia. Ar esat naudoję ir su rėmeliu, ir be rėmelio?
  Aš esu turėjusi ir be rėmelio, ir su rėmeliu. Pirma skilo DU KARTUS ant kampo nukritus puodeliui iš šalia esančios pakabinamos spintelės (skirtingiems šeimos nariams smile.gif Gerai, kad po pirmo kritimo nebuvom pasikeitę kai krito antrą kartą. Plius lengvai prabėga vanduo visur aplinkui nesužiūrėjus puodo. Mano kriterijai tokie, nugalėjo rėmelis:)

O bandėte puodelius mėtyti ant tos antrosios? Ar jau po pirmos išmokote su daiktais elgtis ....
Turiu be rėmelių jau antrą kaitlentę. Kai rinkomės pirmąją (maždaug prieš 10 metų), tai su rėmeliais bene didesnis pasirinkimas buvo. Ta pirmoji sveikutėlė iki šiol mėtosi garaže.
Atsakyti
Sveiki, ieskome imontuojamos orkaites, tokios retro stiliaus. apie 300 eur plius minus. pagrindinis reikalavimas butinai balta spalva, ne kremine, o kreminiu daugiausia. ir kad katalitines sieneles butu. bandziau ieskoti dar su begeliais, bet nelabai randu kad bendrai butu tokio stiliaus orkaitese. kol kas randu tik Amica EBR7331W, dar gal Hotpoint Ariston FT95Vc.1. bet grynai baltos as jos bent internete nerandu g.gif
kokia nuomone apie jas? 4u.gif

bei gal ka alternatyviai turite pasiulyti, na kaina jei reiks kelsime, kol kas orientacine tokia 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Labai norėčiau atsiliepimų/nuomonių apie šią orkaitę ax.gif
HOTPOINT-ARISTON FI6 871 SC IX HA
Atsakyti
QUOTE(Miliani* @ 2016 10 03, 12:08)

Puiki alternatyva Whirlpool-ams, nes tai iš esmės tas pats gamintojas. Jei neklystu, katalitinės sienelės ten nėra "life time" - teks keisti. Kas bus susiję su papildomomis išlaidomis ateityje.
Pažiūrėkite geriau EOC5750AOX.
Atsakyti
QUOTE(rosenda @ 2016 10 01, 16:17)
Nu su rėmeliu iš viršaus ir iš apačios,  t. y dvigubai daugiau....

Nesutikčiau su tokia nuomonę.... 4u.gif

QUOTE(panele Morta @ 2016 10 03, 09:53)
Sveiki, ieskome imontuojamos orkaites, tokios retro stiliaus. apie 300 eur plius minus. pagrindinis reikalavimas butinai balta spalva, ne kremine, o kreminiu daugiausia. ir kad katalitines sieneles butu. bandziau ieskoti dar su begeliais, bet nelabai randu kad bendrai butu tokio stiliaus orkaitese. kol kas randu tik Amica EBR7331W, dar gal Hotpoint Ariston FT95Vc.1. bet grynai baltos as jos bent internete nerandu g.gif
kokia nuomone apie jas? 4u.gif

bei gal ka alternatyviai turite pasiulyti, na kaina jei reiks kelsime, kol kas orientacine tokia 4u.gif

ARISTON FT 850.1 (OW) /HA S yra balta dar ARISTON FT 95V C.1 (OW) /HA S...
Papildyta:
QUOTE(Miliani* @ 2016 10 03, 10:08)
Sveiki 4u.gif

Norite veidrodinio stiklo??? Labai tepli bus ...siūlau pasižiūrėti gyvai
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2016 10 03, 11:28)
Puiki alternatyva Whirlpool-ams, nes tai iš esmės tas pats gamintojas. Jei neklystu, katalitinės sienelės ten nėra "life time" - teks keisti. Kas bus susiję su papildomomis išlaidomis ateityje.
Pažiūrėkite geriau EOC5750AOX.

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Kikker @ 2016 10 03, 11:37)

Norite veidrodinio stiklo??? Labai tepli bus ...siūlau pasižiūrėti gyvai

Noriu unsure.gif Mano visa virtuvė bus blizgi, tad tik veidrodinis tinka.. Valysiu ir valysiu, jau nusiteikiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miliani* @ 2016 10 03, 12:19)
Ačiū 4u.gif
Noriu unsure.gif  Mano visa virtuvė bus blizgi, tad tik veidrodinis tinka.. Valysiu ir valysiu, jau nusiteikiau  biggrin.gif

Electrolux EOA5751FOM dar viena biggrin.gif
http://www.electrolu...97s/eoa5751fom/
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 10 03, 13:33)

Bet šimtu brangesnė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Miliani* @ 2016 10 03, 12:58)

Nes kokybė ne Lenkiška o Vokiška mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miliani* @ 2016 10 03, 14:58)

Electroluxso katalininės sienelės (žr. nuo 2:30) tarnaus visą orkaitės naudojimo laiką.
Atsakyti
na aplekiau gyvai apziurejau "baltas" retro orkaites, tikrai ju nei vienos baltos nera. net baltos ne retro nelabai man patiko, nes skiriasi tie irgi baltumai. pradejau ziuret kitos spalvos, patiko sios funkcijos, kaina didesne, I biudzeta tilptume, kaip manote, koks tas gamintojas, verta? unsure.gif nes ir norejau su issivalymu, na cia garais, ar pasiteisina neaisku, dveji begeliai.. funkciju man uztenka
GORENJE BO 73 CLB

http://www.derekis.l...product/bo73clb
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panele Morta: 03 spalio 2016 - 15:40