Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 20

QUOTE(Irreelle @ 2017 02 22, 09:35)
Sveiki,
turiu klausima del teleskopiniu begeliu...jie kaip ir yra orkaites privalumas, taip? bet kolkas nepajauciau patogumo ir nesuprantu ar jie kokie brokuoti ar kame reikalas.
Nusipirkome orkaite BOSCH HBA43T350, bet taip sunkiai traukaliojasi jie man, kad tikrai butu paprasciau be ju... unsure.gif gal juos sutepti kuom nors reikia ar reikia laiko kol isisvaikscios? Ir siaip kazkaip nepatogu isimti padeklus, kazkaip neperprantu sios sistemos...

Yra skirtingi bėgeliai todėl ne visada orkaitės kurios turi bėgelius bus orkaitės privalumas....aš turiu Siemens tuos bėgelius išėmiau...man bėgeliai tik trugdė.
Sutepti negalima jokiais būdais...pabandykite gal po kiek laiko išsivažinės.
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2017 02 22, 09:43)
Yra skirtingi bėgeliai todėl ne visada orkaitės kurios turi bėgelius bus orkaitės privalumas....aš turiu Siemens tuos bėgelius išėmiau...man bėgeliai tik trugdė.
Sutepti negalima jokiais būdais...pabandykite gal po kiek laiko išsivažinės.

Tai va, kad panaudojus kokius 6 kartus jau labai norisi juos isimti, nepatogu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2017 02 22, 09:44)
Tai va, kad panaudojus kokius 6 kartus jau labai norisi juos isimti, nepatogu  blink.gif

Tai ir meskite .... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2017 02 22, 11:50)
Tai ir meskite .... 4u.gif

O paprastus (ne teleskopinius) laikiklius tai orkaitei tamstos krautuvėlėje nusipirks rolleyes.gif
QUOTE(Irreelle @ 2017 02 22, 11:44)
Tai va, kad panaudojus kokius 6 kartus jau labai norisi juos isimti, nepatogu  blink.gif

Teleskopiniai skardų laikikliai (bėgeliai) skirti tam, kad išimant skardą nereikėtų rankų kišti į karštą orkaitę. Dar patogu ištraukti skardą, norint atidžiau apžiūrėti (pvz) kepinio būklę.
Mūsų orkaitėje tokio dalyko nebuvo tai pirkome papildomai ... kaip kam.
Atsakyti
Aš dar neapsisprendelė...
Ką manote apie šitą komplektuką?
http://www.bigbox.lt...-BA-WH.html#top
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2017 02 22, 10:24)

Komplektas neblogas tik realybėje pasižiūrėkite nes kaitlentės atspalvis šiek tiek skiriasi nuo orkaitės...
Tiesa pasjuo net orkaitės ne ta foto įdėta
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 22 vasario 2017 - 10:35
Kažkaip šito modelio nėra metalic spalvos modeliuko- baltas, juodas ir vario spalvos
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2017 02 22, 12:24)

Asmeniškai man nepatinka kaip padarytas orkaitės viršus - nesuvokiu kam reikėjo daryti tą plyšį viršuje mastau.gif
Iš kitos pusės, kaip pigus baltas komplektas, visai neblogas pasirinkimas.
Geresnė alternatyva - EOC5751FOV+EHH6340IOW (pagaminta Vokietijoje) ~ 830€ (kaina24.lt duomenimis)
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2017 02 22, 10:48)
Kažkaip šito modelio nėra metalic spalvos modeliuko- baltas, juodas ir vario spalvos

Yra ne vario gal spalva o smėlio...ten labai įdomi spalva ....jai dienos metu kris saulė komplektas atrodys šviesu ...vakare jis bus tamsus...keis spalvą kaip Chameleonas 4u.gif
Nerūdyjančio plieno su Pirolize yra Whirlpool AKZ7960IX
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2017 02 22, 12:48)

Tai Jums reikia metalo spalvos orkaitės? Ir kaitlentės?
Jūsų ankstesnėje nuorodoje buvo balti ...
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2017 02 22, 10:53)
Tai Jums reikia metalo spalvos orkaitės? Ir kaitlentės?
Jūsų ankstesnėje nuorodoje buvo balti ...

Man modelis būtent šitas patiko. Ir jo funkcijos.
O šiaip dėl spalvos dar nesu apsisprendus ar balta ar metalic...
Virtuvė projektavimo stadijoj
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2017 02 22, 12:55)
Man modelis būtent šitas patiko.

Matėte "gyvai"?
Skonio reikalas ...
Atsakyti