QUOTE(faina*faina @ 2017 02 09, 11:05)
Laba diena renkuosi orkaitę kol kas akis užkliuna už šiu Bosch HRG675BS1S ir bosch hbg6751s1s gal galėtų koks profesionalas patarki kuri yra geresne kurioje daugiau visokiu populiarei naudojamų funkcijų dėl garų funkcijos dar nesu galutinai apsisprendusi nes nežinau ar tai labai reikalinga funkcija kuri papildomai nemažai kainuoja, iš anksto dėkoju
Modelis Bosch HRG675BS1S-13 kepimo funkcijų + 2 garų režimai+Pirolizė
Modelis Bosch HBG6751S1S-13 kaitinimo funkcijų+Pirolizė+1 lygio teskopiniai bėgeliai
Dar yra modelis BOSCH HBG6751S1S tik pigiau +/-630 eur
Papildyta:
QUOTE(ptashka @ 2017 02 09, 11:09)
Nu tai va, joje parasyta:
Įjungus kai kuriuos kaitinimo būdus, ruošiant maistą galima naudoti garų srauto funkciją.
Naudodami toliau nurodytus kaitinimo būdus galite prijungti garų tiekimą.
■ 4D karšto oro srautas
■ Viršutinis / apatinis kaitinimas
■ Kepimas griliu ir oro cirkuliacija
■ Laikymas šiltai
Tas mane ir balamutina - jei tuos garus galima naudoti ne tik 2 deklaruojamais rezimais, bet ir derinti su dar 4 isvardintais rezimais + rinktis garu intensyvuma - tai kuo tuomet skiriasi dalinai garine orkaite nuo pilnai garines
Dar karta aciu uz kantrybe
Papildyta:
O tada dar klausimas: ar turi kazkokios itakos temperaturos rezimu buvimas? Mano pries tai minimame diapozonas yra 30-300, siame 30-250. Auksciau nei 220 as nenaudoju vis viena, neteko sutikti gaminimo technologijos, kur butu reikalingi 300 laipsniu. Bet gal del sito reikalo yra kazkokiu kitu niuansu, kuriuos jus zinot?
Ka duoda tas sensorius?
Kikker, gal galetumet papasakoti apie savo nusistatyma pries pirolize privaciai?
Įjungus kai kuriuos kaitinimo būdus, ruošiant maistą galima naudoti garų srauto funkciją.
Naudodami toliau nurodytus kaitinimo būdus galite prijungti garų tiekimą.
■ 4D karšto oro srautas
■ Viršutinis / apatinis kaitinimas
■ Kepimas griliu ir oro cirkuliacija
■ Laikymas šiltai
Tas mane ir balamutina - jei tuos garus galima naudoti ne tik 2 deklaruojamais rezimais, bet ir derinti su dar 4 isvardintais rezimais + rinktis garu intensyvuma - tai kuo tuomet skiriasi dalinai garine orkaite nuo pilnai garines
Dar karta aciu uz kantrybe
Papildyta:
O tada dar klausimas: ar turi kazkokios itakos temperaturos rezimu buvimas? Mano pries tai minimame diapozonas yra 30-300, siame 30-250. Auksciau nei 220 as nenaudoju vis viena, neteko sutikti gaminimo technologijos, kur butu reikalingi 300 laipsniu. Bet gal del sito reikalo yra kazkokiu kitu niuansu, kuriuos jus zinot?
Ka duoda tas sensorius?
Kikker, gal galetumet papasakoti apie savo nusistatyma pries pirolize privaciai?
300 kepa dauguma picą...kitu atveju manau nelabai kur naudosite....
Jai turite laisvų pinigėlių rinkitės su 4 garų programomis jau rašiau ką turėsite papildomai:)
Šabo režimas tai kai 74 val orkaitėje galite laikyti šiltą pagamintą maistą
Orkaitės kurios turi PerfectBake Backsensor sensorius nuolat matuoja drėgnumą gaminame maiste ir taip automatiškai kontroliuoja kepimo procesą.Viską ką jums reikia padaryti pasirinkti tinkamą patiekalų kategoriją, pavyzdžiui, "pyragas" ir paspausti "Start"
Visai nesenioai vienas konsultantas į šunio dienas dėjo kaitlentėse kurios turi kepimo sensoirus ...šiai dienai jau nelabai nori šnekėti kad tai nereikalinga...todėl kiekvienas privalumas esantis orkaitėje tai tik palengviną gaminimą tiems kad nėra didelis šefas virtuvėje