Geriausia susiraskit parduotuvėj Bosch su žiedeliu ir pasukinėkit. Man atrodo, kad galima priprast. Kalbant apie patogumą, iš šių dviejų variantų rinkčiausi Bosch, nes mygtukai man mažiausiai patinka
Geriausia susiraskit parduotuvėj Bosch su žiedeliu ir pasukinėkit. Man atrodo, kad galima priprast. Kalbant apie patogumą, iš šių dviejų variantų rinkčiausi Bosch, nes mygtukai man mažiausiai patinka
Pagrindinis AEG BSE792320B privalumas - ji turi drėgmės jutiklį. Teko gamint tiek su tokia AEG, tiek su Bosch, kuri tokio jutiklio neturi. Skirtumas yra, ypač gaminant su 100 proc garų programom. Bosch garus generuoja nuolat, nustatytais intervalais, nepriklausomai nuo kameroj esančių garų kiekio, dėl to jie ima kondensuotis, maistas tęžta, rezultatas panašesnis į paprasto virimo. AEG įleidžia garų tik tiek, kiek reikia, todėl pvz. daržovės lieka traškios ir t.t. Visais kitais atžvilgiais pranašesnė Bosch: sakyčiau, kad kepiniai būna vienodžiau apkepę, daugiau reguliavimo galimybių, papildomus garus galima rinktis su įvairesnėm programom...
Pagrindinis AEG BSE792320B privalumas - ji turi drėgmės jutiklį. Teko gamint tiek su tokia AEG, tiek su Bosch, kuri tokio jutiklio neturi. Skirtumas yra, ypač gaminant su 100 proc garų programom. Bosch garus generuoja nuolat, nustatytais intervalais, nepriklausomai nuo kameroj esančių garų kiekio, dėl to jie ima kondensuotis, maistas tęžta, rezultatas panašesnis į paprasto virimo. AEG įleidžia garų tik tiek, kiek reikia, todėl pvz. daržovės lieka traškios ir t.t. Visais kitais atžvilgiais pranašesnė Bosch: sakyčiau, kad kepiniai būna vienodžiau apkepę, daugiau reguliavimo galimybių, papildomus garus galima rinktis su įvairesnėm programom...
o galbut teko isbandyti ir sia Bosch HSG856XC7? Galbut jau turi dregmes jutikli?
Nebandžiau, bet panašu, kad jutiklio neturi. Sprendžiu iš to, kad instrukcijoj nurodyta tokia pati maža virimo su garais trukmė (90 min, jei temperatūra 90C). AEG šis laikas gerokai ilgesnis
Papildyta:
Neverta dėmesio kaitlentė EE631BPB1E: nepatogus valdymas (kad nustatyti reikiamą kaitinimo lygį reikia daug kartų spaudinėti +/-), apribotas galingumas (prijungimo gali tik 4600W, tai normaliai veiks max 2 kaitvietės vienu metu)
Orkaitė +/- tik yra geresnių variantų už panašiai pinigų.
O dėl pačios funkcijos - Electrolux šaunuoliai, sugalvojo kabliuką pirkėjui
KGG6456K kaip tik nepatogi - mažai vietos puodams. Geriau žiūrėti KGG6436K
EOB7S31X ir EOB8S31X - "be ryšio" padaryta valdymo panelė - tas atsikišęs stiklas valyti tikrai nepadeda. Geriau žiūrėti analogiškas funkcionaliai, bet geriau padarytas EOB7S31Z/EOB8S31Z arba KOBCS31X/KOBBS31X.
Nusižiūrėjau Bosch HLT79Y320U. Kaip šitas pasirinkimas ? Gal galite pasiūlyti geresnį variantą ?
AČIŪ jei pagelbėsite ;)