Gal galėtumėte patarti vertą dėmesio modelį laisvai pastatomos indukcinės viryklės su elektrine orkaite su pirolize? Žiūriu į Bosch, Siemens, Electrolux. Pageidautinas biudžetas 700€ arba kuo pigiau, jei už tokią kainą rasti nerealu.
Gal galėtumėte patarti vertą dėmesio modelį laisvai pastatomos indukcinės viryklės su elektrine orkaite su pirolize? Žiūriu į Bosch, Siemens, Electrolux. Pageidautinas biudžetas 700€ arba kuo pigiau, jei už tokią kainą rasti nerealu.
Kol kas pavyko rasti tik Electrolux EKI6779TOX ir EKI6672AOX, (beveik) atitinkančias kriterijus. Tik jos abi tik su trim "skylėm". Ar yra alternatyvų?
Siemens HR578GBS6
Siemens HB674GBS1
Norejau konsultacijos.
renkuosi kaitlente su gartraukiu ir orkaite.
Tevai turi bosh garine orkaite-labai smagi ir viskas patinka, bet planuoju montuoti pakelta, tai noretusi su slide and hide funkcija. Ar tokios buna tik NEFF?
Kaitlente BOSH netiko/nepatiko, nes ant standartinio plocio 60cm kaitlentes (kai ir valdymas ant pacios kaitlentes) netelpa didele keptuve ir du puodai. Ieskau platesnes. NEFF patinka ir dizainas ir valdymas, bet velgi kaina nemaza. Man reiketu sutalpinti 3-4 puodus/keptuves.
Ir gartraukiuose nesu isigilinusi. Zinau tik, kad pirksiu imontuota i spinteles (norisi tylaus ir galingo, bet ne uz kosmine kaina).
Beje, neparašėte ar oras bus išvedamas į lauką, ar bus naudojama recirkuliacijos režimu.
QUOTE(jeila @ 2020 11 05, 23:09)Norejau konsultacijos.renkuosi kaitlente su gartraukiu ir orkaite. Tevai turi bosh garine orkaite-labai smagi ir viskas patinka, bet planuoju montuoti pakelta, tai noretusi su slide and hide funkcija. Ar tokios buna tik NEFF?Tokios būna tik Neff. Ir man asmeniškaitas mechanizmas kelia abejonių: gražu kol naujas, bet kiek jis išsaugos sandarumą po 5 metų dėvėjimo? O po 10 metų? Man patikimiau atrodo paprasti vyriai. Pažiūrėkite garinę Bosch HSG636BB1.
Kaiptik tevam ir pirkom tokią HSG636BB1. Ir dizainas super gražus (tas valdymas ratuku visgi nera ypač patogus, bet jei be slide and hide, tai tikrai imčiau tokiąpat). Lyg ir buvau atradus, kad siemensas slide and hide turi, bet tikriausiai nebus platus pasirinkimas ir tikėtis ir garo ir slide and hide būtų jau per daug... Dėl NEFF sandarumo irgi atsiliepimų dar neieškojau, bet tikriausiai reikia susitaikyt, kad patogumas turi savo kainą...
QUOTE(jeila @ 2020 11 05, 23:09)Pažiūrėkite Bosch PXY675DC1E. Visos zonos prisitaikančios "flexi" tipo. LABAI didelis aktyvus plotas. Ir kaina demokratiška.
As nusiziurejus NEFF T58TS11N0. Siuo metu tevam nupirkom BOSH PVS611FC5Z, tai nepatinka, kad nera aiskiu ribu ir didesnes keptuves kaista palyginus ilgai...
QUOTE(jeila @ 2020 11 05, 23:09)Jei akcentas į tylumo pusę, tada Novy 828. Jei akcentas į efektyvumą ir galingumą (su normaliu triukšmingumu, ir gera kaina) - Lane IX/A52.
Beje, neparašėte ar oras bus išvedamas į lauką, ar bus naudojama recirkuliacijos režimu.
Ačiūūūū už tokį greitą ir konkretų atsakymą. Dėl gartraukio, tai taip turim tiesioginį išvedimą į lauką be jokių alkūnių. Mano meilė yra NOVY minipureline, bet galvoju kad už dizainą po spintelėm tiek mokėti yra daugoka... Svarsčiau tarp FRANKE INCA LUX FBI 537 ir FALMEC INCASSO EVO50, bet jei dėti kaitlentę platesnę, tai tuomet ir gartraukio pasirinkimas visai kitas turėtų būti. Elica dabar turėjom (aišku jau 10m+, bet jo veikimo garsas nervino )
Sveiki,
reikia patarimo ir musu seimai , nesutariam AEG ar BOSCH.
Naujausius gariniu orkaiciu modelius atmetu, nes wifi, receptai atsinaujinantys nera svarbu (HSG856XC6, AEG keli modeliai).
Renkuosi tarp HSG636BB1 ir BSE792320B, pries tai JEILA rase, kad ratukas nera labai patogu, ka patartumet?
Geriausia butu orkaite visa juoda.
Nuo orkaites priklausys ir kaitlente.
AEG risasi su gartraukiu, ar si funkcija reikalinga?
Nes kiek mum aiskino, tai ir teleskopini istraukus jis pats reguliuojasi intensyvuma, siulo gartrauki - NEFF (60cm) D46PU54X0.
Dekoju uz patarimus is anksto 😊.